Şimdi Ara

2006 passat 2.0tdi higline 2 49000? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
3.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bence pahalı biraz fiyat 3 bin lira kadar piyasa ustunde.
  • PASSAT'ın HIGHLINE modeli o zaman

- HAFIZALI DERİ KOLTUKLAR
    - BI-XENON FARLAR
    - HAFİF ALAŞIM JANTLI YEDEK LASTİK
    - SUNROOF
    - ELEKTRİKLİ ARKA VE MANÜEL YAN CAM PERDELER
    - AHŞAP DEKORASYON
    - RCD 500 (6'LI CD DEĞİŞTİRİCİLİ)

gibi ek donanımlarla geliyordu. bir modelin COMFORTLINE fiyatı 60.000 TL ise HIGHLINE 78.000 TL fiyatla satılıyordu. Daha sonra Doğuş Otomotiv kibar hırsızlığa soyundu ve sırası ile sunroof, alarm ve yeni kasada da elektrikli arka cam perde ve 230V gibi donanımları da çaldı.

2.0 TDI 16V DOHC 140 HP GÜÇ ve 320 NM TORK üreten ve bir Amerikan şirketi olan DETROIT DIESEL icadı PD yakıt beslemeli dizel motor ve yine bir Amerikan şirketi olan BORG-WARNER icadı olan 6-DSG hususuna çok yazılıp çizildi. Bu motorların 170 HP'lik versiyonların Almanya'da yüksek hızda piëzo elektrikle çalışan enjektörlerinin diesel yakıt içindeki ağır metalleri kaynatarak püskürtme deliklerini tıkadığı VW tarafından kabul edilen ama inatla düzeltilmeyen bir durum, yapılan tek işlem enjektörlerin ultrasonik makinede "temizlenmesi" ama bu durum Türkiye'de şimdiye kadar görülmedi.

Fakat en çok satılan ve en çok tercih edilen 140 HP'lik motorda şu ana kadar sadece sporadiyel enjektör arızaları görüldü ve VW'de adedinin 1.500 TL olduğu da doğru ama her zaman çıkmacılar, yedek parçacılar ve herkesin Almanya'da bir dayısı var ve sorun başgösterdiğinde de bir çözüm bulunuyor. Sanmıyorum ki enjektör arızası ile karşılaşan herkes VW Yetkili Servise gidip garanti dışı kalan enjektörün tanesi 1.500 TL ödesin. Sırf Adana'da bile yan yana 6 tane VW AUDI ÖZEL SERVİS var, bunlar istese Yetkili Servisi unufak, darmadağın, duman eder.

2011 model 1.6 MPI 102 HP için de bir vatandaş 51.000 TL yazmış. Otoparkımızda da 2006 model 2.0 TDI HIGHLINE 6-DSG mevcut, araç sıyrıklarla dolu olduğu halde savaşta yaralanmış gibi duruyor ama diri ve ayakta, sahibi bir eksper ve zamanı olmadığından servise götüremiyor (dedi bana ama pek inandırıcı gelmedi).

Bu aracı alırsa arkadaşımız karşısına yeni lastik, yeni akü, fren balataları vb. gibi ağır bakımlar çıkacak, SONAX'ta da kıymetli bir iç/dış/motor temizliği ile aracın sıfır olmasa da yeni gibi bir duruma geleceğini düşünüyorum. Bence 50.000 TL 5 yaşında böyle bir araç için çok da fazla değil, hele ki evveliyatı bilinen bir araç ise.

Bu tür masraflı otomobiller 4-5 yıl sonra "masraf kapısı" haline gelmeye başlayacakları için (en başta trigger kayışı olmak üzere ve dizellerde de turbo ve enjektörler) sahipleri tarafından satılıyor, bakıma ve tamire harcanacak para sıfır araca yönlendiriliyor.

Artısı ve ekisi ile durum bu. Takdir sizin.

Saygılarımla,

Taner Göde

• PD'lerde çok problem oluyormuş duyduğuma göre ama CR'lerde herhangi bir sorun yok.Zaten şimdiye kadar etrafımda adamakıllı kullanılan hiçbir TDİ motorun 300.000'den önce sorun çıkarmadığını görmedim.
  • yorumlarınız için teşekkür ederim...
    arkadaşımızın biri 34bine pazarlık yaptığını söylemiş ama bilmiyorum
    o fiyata da bulunabilir mi??
    fiyat konusunda anlaşırsak ben olumlu bakıyorum...benm teklifim 45bin..
    bakalım dönüş bekliyom..
  • 2006 model bir araç için bence okadar fiyat pahalı sahibinden.com da en ucuzu 40 bin tl hadi sizde 44-45 bin tl verin . mantıklı bir çözümleme yaparsak , satıcı " benim araba temiz" "kazası filende yok" fazlaya satayım diye düşünüyor ama pazarlık yapıp almak iyi olur.

daha bu aracın bakımı vs vardır onlara dikkat edin bakım zamanı gelmişse "bak bu bakım şu kadar düş fiyattan" filen denilebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: orry01

yorumlarınız için teşekkür ederim...
    arkadaşımızın biri 34bine pazarlık yaptığını söylemiş ama bilmiyorum
    o fiyata da bulunabilir mi??
    fiyat konusunda anlaşırsak ben olumlu bakıyorum...benm teklifim 45bin..
    bakalım dönüş bekliyom..

Geçen hafta umraniye oto pazarında 60 binde 2006 model 1.6-2.0 tam hatırlaıyorum Passat benzinli Comfortline pazarlıgını yaptık sok 34.5 olur dedı dahda dusceklerıne ınanıyorum aracta ne boya ne kaza vardı arac ıcı hıc kullanılmamıs gıbıydı Dizel diye vazgectik..
    Netten arayabılırsın satan firma Gölova otomotiv ınternetten bulabılırsn satılmamıssa hala
  • İsterse uzay mekiği olsun 2. ele 50 bin TL vermem.
  • bilgisyar ile cok haşir neşir olan biriyim teknolojiyi yakından takip ederim ve cevremi gözlemliyorum herkes aldığı eşyaların kaliteli olmasını ister ve bi dünya para yatırır.msj yazmasını bilmeyen insanlar andiroit telefon alıyor binlerce lira dökerek neden kaiteli pahalı iyidir. ne yapacaksın bununla sorusu sorunca takılıyor .....5 yıllık araca servet yatıracaksın ne yapacaksın ne bekliyorsun ısıtmalı koltuk sensör vs....otomatik kapapan arka perde...çok mu önemli bunlar güvenlik dersen sağlamlık dersen dizayn dersen bu paraya alabileceğin o kdar çok sıfır km araç var ki en az 5 yıl kafanı arıtmayacak araclar bunlar toyotalar,volvolar,fordlar,opeller,,,,,,,,,,,,,,say Allah say sıfır arabanın verdiği tat ölçülemez.anlamıyorum bunları elinin tersiyle itip macaraya girmye ne gerek var alacağın arac volvodan daha mı rahat toyotadan daha mı sağlam opelden daha mı fazla donanımı var sana sunduğu nedir.tabi kotu arac mı hayır ama değmeeeeeeez kardeş değmezzzzzzzzzz

• quote:

Orijinalden alıntı: mz2254

kafayı yemiş olman lazım kusura bakmada bu tabirden başkası yakışmazdı.

1) 5 yııllık

2)passat(cok hata veriyor)

3) dizel(parçaları cok pahalı)

4)140.000 km(200.000 bakımında görürsün gününü :) ) ortlalma 3 yıl da gelirsin bu km ye(200.00) satim desen zarar ettirecek en yüksek arac ve modeli

yenisi ile ikinci eli arasında en cok kaybettiren bence

vee 49 000 tl

akıl işi değil

paranı sokağa at daha iyi

Parası hariç niye akıl dışıymış, anlamadım.
  • O paraya alınabilecek sıfır araçlar hangileriymiş merak ettim doğrusu

• quote:

bu paraya alabileceğin o kdar çok sıfır km araç var ki

Evet hepsi sıfır ve d sınıfı araçlar
  • http://www.turkcebilgi.com/imla_kurallar%C4%B1/ansiklopedi

quote:

bilgisyar ile cok haşir neşir olan biriyim teknolojiyi yakından takip ederim ve cevremi gözlemliyorum herkes aldığı eşyaların kaliteli olmasını ister ve bi dünya para yatırır.msj yazmasını bilmeyen insanlar andiroit telefon alıyor binlerce lira dökerek neden kaiteli pahalı iyidir. ne yapacaksın bununla sorusu sorunca takılıyor .....5 yıllık araca servet yatıracaksın ne yapacaksın ne bekliyorsun ısıtmalı koltuk sensör vs....otomatik kapapan arka perde...çok mu önemli bunlar güvenlik dersen sağlamlık dersen dizayn dersen bu paraya alabileceğin o kdar çok sıfır km araç var ki en az 5 yıl kafanı arıtmayacak araclar bunlar toyotalar,volvolar,fordlar,opeller,,,,,,,,,,,,,,say Allah say sıfır arabanın verdiği tat ölçülemez.anlamıyorum bunları elinin tersiyle itip macaraya girmye ne gerek var alacağın arac volvodan daha mı rahat toyotadan daha mı sağlam opelden daha mı fazla donanımı var sana sunduğu nedir.tabi kotu arac mı hayır ama değmeeeeeeez kardeş değmezzzzzzzzzz

• quote:

Orijinalden alıntı: sscasta

quote:

500 sel aracım vardı 480 beygir v8 motor ........zZ sınfı mı oluyo artık hastası olmama rağmen satmak zorunda kaldım.herşey sınıfta bitmiyor kardeşşşşşşşşşş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mz2254 -- 21 Nisan 2011; 0:02:27 >
  • Pek ilgilendiğim bir araç değil ama fiyata olan olumsuz yorumları görünce şöyle bir arama yaptım.
    2006 model 2.0TDI ilanlarından 60 tane sıralandı. En düşüğü 44500 ve 67000 liraya kadar gidiyor...
    http://www.sahibinden.com/search.php?a=10&&b[detay_5_min]=2006&b[detay_5_max]=2006&b[country_id]=1&b[city_id]=0&b[lrt]=1&b[region_id]=0&b[uncompleted]=0&b[pricecurr]=1&b[page]=1&b[sort_field]=real_price&b[sort_order]=asc&c2=18273&c=18273&search_result_page_limit=20&sKlasik=1&c=18273&b[sort_field]=real_price&b[sort_order]=desc&b[page]=1

Hadi 5 kişi fiyatta uçtu. 10 kişi onlara uydu. 20 kişide keyfi ilan verdi...
    Hepsi mi anormal bu fiyatların. Demek ki aşağı yukarı böyle bir piyasası var bu aracın. Birde bildiğiniz geçmişine ve temizliğine güvendiğiniz bir araçsa alınmaması için bir sebep yok bence.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sscasta

quote:

500 sel aracım vardı 480 beygir v8 motor ........zZ sınfı mı oluyo artık hastası olmama rağmen satmak zorunda kaldım.herşey sınıfta bitmiyor kardeşşşşşşşşşş.

Büyüksün abi Benim de 3015 dwt, 2000hp diesel kuru yük gemim vardı, herşey karada bitmiyor kardeşşşşşşşşşş

• Bu tamamen arabanın temizliğine ve motorun durumuna göre karar verilecek bir konu.
    100bin + km olması yada 5 yıllık araba olmasını baz alarak yapılan yorumların tamamı uzaktan , genelleme ile yapılmış yorumlardır.
    Zaten forum ortamında yazılan yorumların hiç biri arabayı görüp, inceleyip yapılan yorumlar değildir. Bunu göz önünde bulundurmak gerekir.
    2011 2.0 dizel highline passat fiyatı nedir bu arada bunu da değerlendirmek gerek.
  • Yeni kasasının 0 km si 100 bine satılıyor, daha 140 bindeki bu arabanın 35 bine satılacak hali yok ya.Türk parasının değeri git gide düşüyor farkında değilsiniz sanırım.520d olmuş 170-180 bin lira.B sınıfı olmuş 40 bin lira siz hala diyorsunuz 50 bin lira passat a verilmez.Yok pazarda 34 bine pazarlığını yapıyorlarmış falan filan.Gidip 1.6 fsi lara bakarsanız tabi 34-33 e pazarlık yaparsınız.Burda konusunu geçen araba 2.0 tdı dsg!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Taner Göde

http://www.turkcebilgi.com/imla_kurallar%C4%B1/ansiklopedi

quote:

bilgisyar ile cok haşir neşir olan biriyim teknolojiyi yakından takip ederim ve cevremi gözlemliyorum herkes aldığı eşyaların kaliteli olmasını ister ve bi dünya para yatırır.msj yazmasını bilmeyen insanlar andiroit telefon alıyor binlerce lira dökerek neden kaiteli pahalı iyidir. ne yapacaksın bununla sorusu sorunca takılıyor .....5 yıllık araca servet yatıracaksın ne yapacaksın ne bekliyorsun ısıtmalı koltuk sensör vs....otomatik kapapan arka perde...çok mu önemli bunlar güvenlik dersen sağlamlık dersen dizayn dersen bu paraya alabileceğin o kdar çok sıfır km araç var ki en az 5 yıl kafanı arıtmayacak araclar bunlar toyotalar,volvolar,fordlar,opeller,,,,,,,,,,,,,,say Allah say sıfır arabanın verdiği tat ölçülemez.anlamıyorum bunları elinin tersiyle itip macaraya girmye ne gerek var alacağın arac volvodan daha mı rahat toyotadan daha mı sağlam opelden daha mı fazla donanımı var sana sunduğu nedir.tabi kotu arac mı hayır ama değmeeeeeeez kardeş değmezzzzzzzzzz

Noldu zorunamı gitti adamin mesaji, bence sonuna kadar haklı.

• quote:

Orijinalden alıntı: The Division Bell

quote:

Orijinalden alıntı: Taner Göde

http://www.turkcebilgi.com/imla_kurallar%C4%B1/ansiklopedi

quote:

Noldu zorunamı gitti adamin mesaji, bence sonuna kadar haklı.

Ne ayaksın ya sen?Kadrolu olarak bütün VW konularına girip kötüleyince tatmin mi oluyorsun ne,canını çok yakmışlar senin.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.