Şimdi Ara

2006 passat 2.0tdi higline 2 49000?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
3.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bi arkadaşımdan 140 000 kmde
    2 ğarçada çizikten dolayı boya olan
    motorunun tertemiz olduğunu bildiğim
    siyah renk 2.0 tdi 2006 model passatı
    49000 liraya almayı düşünüyorum...
    önerisi teklifi düşüncesi olan payaşabilirmi?
    alınırmı bu fiyata? Paylaş:

• 100 bin üstü dizel alınmaz diyenler doluşur birazdan
  • Evet doluşur, çünki alınmaz.

Hele 2.0tdi 140hp ise, hiç alınmaz.

Aynı aracın 2005 model Highline'ı (ilk uretılenlerden) kapi komsumuzda vardi. Daha 90 binde enjektorlerden 3ü pert oldu.

Sonuc; 6 bin lira fatura tutarı, + günlerce yatak aracın işçiliği (Antalya Alvin)

Benden soylemesi.
  • önerilere eleştirilere açığım tabi..
    arabanın tüm ağır bakımları yeni yapıldı...
    1999dan beri dizel araç kullanıyorm ilk 99 passat tdi alıştmbugüne kadar büyük bi problem yaşamadım..
    ama kısmet tabi
  • 49.000 TL verip 2006 model ve 140.000 km'de araç almak bana hiç mantıklı gelmiyor.

2006 Passat 2.0TDI'lerin motoru PD motordur, yani bol gürültülü ve sarsıntılı.

"İlla Passat alacam" diyorsan da aynı fiyata daha düşük km, daha yeni model Comfortline'a bakardım ben olsam.
  • kayın pederimde 2000 model passat var 1,9 tdı araba 300,000 bakımına girdi geçen cumartesi 11 yıldır sadece motor yağını değiştirdim dedi gözümle km gördüm canavar gibi araba valla vw olunca km bence çokda önemli değil
  • O km passat tdi ıcın hıc bırsey eger bakımları duzgun yapıldıysa sızde aracı tanıyorsanız alın derım uzun sure sorunsuz bınersınız . Vatandasın bırı 90 km 'de 3 enjektoru yedı ve servısten 6 bın tl fatura cıktı dıye butun passatlar aynı kefeye konmamalı.Enjektorun yenmesının tek sebebı kotu dızeldır !! .

benım kendı aracımda 150 bınde orjınal enjektör.100 bınden sonra dızel alınmaz fln bunları asamadık hala

49 bın hıghlıne ıcın normal fıyat.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fluence 1.6 16v PRİVİLEGE
    10 yıl önce açıldı
    2012 Golf 1.6 TDI Highline
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ses konusunda 2008 ve ustu tdiler CR'dir.
  • Highline 2 B5.5 kasalarda var. B6 kasalarda sadece highline var.
  • Ben almazdım herhalde 50bin tl ye ikinci el araba dizel veya benzınlı farketmez. Arabaya 50bin tl verebilenin sıfırını alıcak hala parası vardır cebinde :)
  • ya bu vw marka bizde altın oldu
    5 yaşında pasat 50.000 lira. bu fiyatları nasıl bu hale getirdik şaşıyorum..arz taleple oluşuyor bu fiyatlar sonuçta..
  • 100 binden sonra dizel passat alınmaz.100 bine gelmiş dizel passatlar evin salonuna çıkarılır televizyon sehpası olarak kullanılır.
  • kafayı yemiş olman lazım kusura bakmada bu tabirden başkası yakışmazdı.

1) 5 yııllık

2)passat(cok hata veriyor)

3) dizel(parçaları cok pahalı)

4)140.000 km(200.000 bakımında görürsün gününü :) ) ortlalma 3 yıl da gelirsin bu km ye(200.00) satim desen zarar ettirecek en yüksek arac ve modeli

yenisi ile ikinci eli arasında en cok kaybettiren bence

vee 49 000 tl

akıl işi değil

paranı sokağa at daha iyi
  • Dizel ve otomatik olacaksa 49bin tlye çok yeni durumda Ford Mondeo alınabilir. Sıfır fiyatları passat ile neredeyse aynı ama ikinci elde ford çok değer yitirdiği için 2-3 yıllık araçları 40-50 bin tl ye alabiliyorsun...

Ama ne pasatı ne de mondeoyu kullanmış değilim, sadece uzun zamandır bu iki aracın fiyatlarını takip ettiğim için bende böyle bir kanı oluştu...
  • Bak şimdi arkadaşım,araba alacaksanız o arabayı kullananlara soracaksınız özellikle.Atıp tutan çok olur.

Baktığınız aracın motoru taş gibidir.Kendi gözümle gördüm çok daha yüksek km'de olup sorunsuz olan araçları.TDI motorun sağlamlığı kanıtlanmıştır zaten.Her dizelde olduğu gibi bunda da güzel yakıt koyarsanız,turbosuna dikkat ederseniz problem açmaz.

Yukarıda enjektörden bahsedilmiş.Ben de enjektörleri değişen Passat biliyorum;ama o adam hep kırsal motorin koyardı.Eski Passat'ına da koyuyordu,onda sıkıntı olmadı; ama bunda oldu.Şimdi bu adam kendi kaşınmış.

Sizin baktığınız modelin tek eksisi,soğukken motorun gürültülü çalışması.Bu gürültünün büyük bir kısmını duymayacaksınız zaten yalıtımdan ötürü; ama tabi ki arabanız bir benzinli motor kadar sessiz olamaz.Rölantide falan titreşim hissettirir biraz.Onu da yapmayan yok zaten.

Highline için ise söylenecek bir şey yok zaten.Harika bir araç.Bir de navigasyon sistemi taktırırsanız tadından yenmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deserthawk -- 19 Nisan 2011; 16:19:13 >

• Kan çıkar.
  • 2006 model 140binde dizel ve 5 yaşındaki arabaya 50 bin törkiş lira çok değil mi abiler.....
  • Benim arabam 11,5 yaşında yemin ederim kapıları çoğu sıfır km araçtan daha iyi kapanıyor.

• Arkadasim 2006 2.0 comfortline passat in pazarligini yaptk 34 milyara dustuler arac benzinli oldugu icin almadik hemde 60 bindeydi hadi olsun olsun dizel passat ustune 5-6 milyar birak hadi 10 milyar koy gene 44 milyar eder hbgi mantikla +100 bin dizel araca. 49 bin lira yatiriyorsun sahibinden.com dan arastir dedigin arabanin piyasasi 38-44 bin lira arasi hemde km dsukler var yazik edersij parana higline ile comfortline arasidada oyle ahim sahim bir fark yok aklinda bulunsun...
  • Çok doğru, ne var ki Sahibinden.Com olarak kendi başına bir sübkültür haline gelen sitede Tiptronic için DSG ve TSI için de ÇİFT TURBOLU gibi garip ifadeler türetenler ilana ilgisiz ve gereksiz çok sayıda ifade eklemekte bir sakınca görmüyor, adam COMFORTLINE'e "SINIFININ EN DOLUSU" diyor, TRENDLINE'a da "COMFORTLINE'DAN DAHA DOLU" yazıyor. Hata bulmak ve ayıklamak maaşlı bir iş olsaydı Sahibinden.Com'daki sıfır ve 2. el araç ilanlarını düzelterek servet edinirdim herhalde, hem de çok kısa bir sürede!

quote:

Orijinalden alıntı: Mech.Engineer

Highline 2 B5.5 kasalarda var. B6 kasalarda sadece highline var.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.