Şimdi Ara

2006 Polom çok yakıyor?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba 3 ay önce aldığım 2006 model Polo 1.4 Trendline benzinli aracım çok yakıyor galiba.
    45 litre olduğunu sandığım aracımı fulledikten sonra 216 km gittim ve benzin göstergesi yarıya inmişti.
    Hesaplarıma göre km de 42 kuruş yakmış gözüküyor. Sizce fazla mı bu rakam yoksa normalmi.
    Arabamı genelde evden işe kullanıyorum ve 5 km mesafede.
    Polo sahiplerinden yardım ve görüş bekliyorum .Teşekkürler şimdiden.

• quote:

Orijinalden alıntı: darthcun

Merhaba 3 ay önce aldığım 2006 model Polo 1.4 Trendline benzinli aracım çok yakıyor galiba.
    45 litre olduğunu sandığım aracımı fulledikten sonra 216 km gittim ve benzin göstergesi yarıya inmişti.
    Hesaplarıma göre km de 42 kuruş yakmış gözüküyor. Sizce fazla mı bu rakam yoksa normalmi.

Çok yakmış. 1.6 benzinli Passat 100 km. de 10 litre yakıyor. Bizim Jettalar 9 - 9.5
  • quote:

Orijinalden alıntı: darthcun

Merhaba 3 ay önce aldığım 2006 model Polo 1.4 Trendline benzinli aracım çok yakıyor galiba.

Bende 2004 model otomatik vites trendline var. Yarım saat önce hesap yapmıştım, 100km de yaklaşık 9,2litre tüketim var. Aracınız düz vites ise biraz fazla yakıyor.
  • öncelikle kullandıgınız mesafe 5km. yani motor ısınmadan varacagınız yere varıyorsunuz bence biraz rolantide bekletin aracı kalkmadan önce.
    aracınız 1.4 atmosferik motorlu yani ş.içi kullanımda benzni içen bir motor.
    birde otomatk vitesse yakıt tuketmi kullandgnz mesafede normal geldi bana.
    kalkış yapmadan 1 dk aracı calsır halde bekletmenzn yararı olablr bunu turbolu araclarda yaparlar fakt motorun ısınması acısından belki faydası dokunur diye dusunuyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2001 Megane 1 vs Fabia
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.