ikisi arasında bir seçim yapmak zor ama bana göre Mediaval II Total War biraz daha ağır basıyor ne dersiniz?
Medival II : Total War.
Medıeval II Total War oynarken zaman çok hızlı geçiyor çok sürükleyici yani
total war serisi
Company of Heroes bence
COMPANY COMPANY COMPANY
KESİNLİKLE BU!
medieval 2
Medievel 2 oynamak nasip olmadı campany of heroes gelirsek güzel bir strateji bence eksikleri adam sayısının çok az olması
Red Alert 2
Lord Of The Rings - Battle for middleearth 2 rise of the witch king yada Lord Of The Rings - Battle for middleearth 2
artık hangisi o yıl çıktıysa
Company of Heroes tabiki. Ayrıca multiplayer oynaması da ayrı bir zevk.
Gerçekten güzel bir oyundur kendisi çabuk bitmişti ama neyse tabii ki Company Of Heroes
2006 yılını gectim simdiye kadar gelmis gecmis en kral strateji
Company Of Heroes
yeni expension da cıkcakmıs...
Campany of Herroes direct x 10 da destekliyor bu da büyük bir avantaj aslında
medieval 2 total war
bencede medieval 2.bide expansion u gelsin.o zaman film şeridi hepten kopacak.multide harita üzerinden oynama imkanı olacak
geçmiş yılın oyunları ile işm olmaz şuanki tartışmasız kral supreme commander
quote:
Orjinalden alıntı: disast3r
quote:
Orjinalden alıntı: Pinky_Demon
Company of Heroes tabii ki.
+ 999 bu topicin olayı burda bitmiştir.yılın oyunu seçildi zaten yanılmıyorsam
yanılıyorsun civilization seçildi.
TÜRK UNSURU TAŞIMAYAN BİR OYUNU BİRİNCİ YAPMAK SAÇMA OLUR ÇÜNKÜ SEGA FİRMASI BİZİM YAPAMADIĞIMIZI YAPIP BİZİ EN GÜÇLÜ YAPTIĞI BİR STRATEJİ OYUNU PİYASAYA SÜRMÜŞ,OYUNDA OSMALININ YANI SIRA 3 TÜRK DEVLETİ DAHA VAR. BUNUN YANI SIRA MTW 2 DİĞER VERSİYONLARINDAKİ BİRİKİMİN ÜZERİNE Bİ OKADARINI EKLEMİŞ OYUN TEKDÜZELİKTEN KURTULMUŞ.SAVAŞ SAHNELERİNDE SAVAŞIN İÇERİSİNE GİRDİĞİNİZ ZAMAN GÖRÜNTÜLER BİR FİLM SAHNESİNİ ARATMIYOR,MESELA ÖNCEKİ VERSİYONLARINDA BU YOKTU ASKERLERİN TEK TİP VURUŞ TEKNİĞİ VARDI AMA ŞİMDİ CESUR YÜREK FİLMİNİ ARATMAYAN AKSİYON SAHNELERİ VAR BUNUN YANINDA ÖNCEKİ VERSİYONLARINDA OLMAYAN KAN UNSURUNUDA OYUNA EKLEMİŞLER.MTW 2 ÜZERİNE DEĞİL STRATEJİ OYUN TANIMIYORUM.BU ARADA MTW 2 STRATEJİ OYUNU DEĞİL STARATEJİ-SİMÜLASYON OYUNUDUR.