Şimdi Ara

2006 YILININ EN İYİ STRATEJİ OYUNU HANGİSİ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
155
Cevap
0
Favori
7.732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet arkadaşlar 2006 yılının en iyi strateji oyunu hangisi; Medıeval II Total War mı yoksa Company of heroes mu, yorumlarınızı bekliyorum

adaylar;

a)Medıeval II Total War

b)Company of Heroes

Gösterdiğiniz ilgiden dolayı herkese teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barane21 -- 3 Şubat 2007; 18:01:22 >

• Company of Heroes tabii ki.
  • Ya medival 2 total war yada Company of Heroes
  • quote:

Orijinalden alıntı: HRNclk777

Ya medival 2 total war yada Company of Heroes
    Company Of Heroes
  • quote:

Orijinalden alıntı: ManitoN

Company Of Heroes

Alıntıları Göster
    Tartışmasız Company of Heroes, Grafikleride cabası...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ManitoN

Company Of Heroes

Alıntıları Göster
    AGE OF BENCE
  • quote:

Orijinalden alıntı: -R.N.C.D.N.C-

AGE OF BENCE

Alıntıları Göster
    Kuşkusuz Company of Heroes... Medieval TW 2'de çok iyi ama CoH çok daha iyi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-93911FC7B

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    tabiki de Company of Heroes...
    yani oyunun görüntüleri call of duty 2 kadar iyi (neredeyse)
    oynanış falan süper. ce strateji oyunlarını yeni bir hava getirdi.
    Güzel grafikli strateji oyunlarının hiçbiri tutulmazdı. çünkü grafikle uğraşırken oynanışı unutuyorlardı. Ama
    Company of Heroes ayrı bir şey.

• quote:

Orijinalden alıntı: ThE GaSeS

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Bence de tartışmasız Medieval II.Stratejiden ne anladığınıza bağlı.Hem savaşta hem de ülke yönetiminde gerçek bir strateji kurmanız gerekiyor Medieval'da.Benim için de önemli olan bu.

....Düzelttiğine sevindim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mens Rea -- 3 Şubat 2007; 20:16:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkahn

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    tartışmasız compony of heroes
  • quote:

Orijinalden alıntı: turgay k

tartışmasız compony of heroes

Alıntıları Göster
    benim fikrime göre company of hereos
  • quote:

Orijinalden alıntı: free29mist

benim fikrime göre company of hereos

Alıntıları Göster
    bana göre company of hereos
  • medieval 2 total war diyorum. Company of Heroes' da çok övüyolar ama
    henüz oynamak nasip olmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: bekiro

medieval 2 total war diyorum. Company of Heroes' da çok övüyolar ama
    henüz oynamak nasip olmadı
    Kahramanlar kumpanyasıCompany Of Heroes.

Allied Engineer larından ufak bir alıntı;
    -Join the army they say, it will be fun they say.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakan.

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    company of heroes ama red alert 3 çıkana kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: husNUKE

company of heroes ama red alert 3 çıkana kadar

Alıntıları Göster
    COH ve MTW yi indiriyorum metettiginiz kadar warsa busenede sınıfta kalacagım : )
  • quote:

Orijinalden alıntı: smacuncu

COH ve MTW yi indiriyorum metettiginiz kadar warsa busenede sınıfta kalacagım : )

Alıntıları Göster
    CoH ve MtW ikisi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeLLgaTe

CoH ve MtW ikisi..

Alıntıları Göster
    Bence medıeval 2 total war ile Company of heroes çok çekişirler;aşağı yukarı ikiside oynanabirlik ve grafik bakımından üstünler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: barane21

Bence medıeval 2 total war ile Company of heroes çok çekişirler;aşağı yukarı ikiside oynanabirlik ve grafik bakımından üstünler.

Alıntıları Göster
    bence mtw2 çok daha geniş bir oynayış yelpazesi var cohda sadece belirli bir görev war normandiyaya git almanları öldür geri gel sonra biyere git öldür gel.MTW2 de ise durum farklı yani bikere türkleri seçiyorsunuz anadoluda başlayıp bizansı yok ediyorsunuz papaya suikast düzenleyip avrupayı karıştırıyorsunuzz önemli ticaret yerlerini ele geçirip zennginliğinize zenginlik katıyorsunuz asilerle uğrasıp gemi ticaret yollarınızı koruyorsunuz halkınızın hoşuna gidebilicek hiçbir ayrıntıdan kaçınmıyorsunuz ve onların gelişmişlik düzeyini ayarlıyorsunuz isyanlarını bastırıyorsunuz ayrıyetten muhteşem grafikleri ile savaş ekranında 10000 muhteşem grafikli birbirinden bağımsız ve birbrine benzemeyen askerlerle oynuyorsunuzzz.Janissary evet yalnış duymadınız yeniçeri askerleri vvar üstelik hem oklu hem tüfekli hemde baltalı ama Şunu bilinki kapıkulu askerlerinin haçlı ordusuna daldığı zamanki anda tüyleriniz ürepericek ve haçlılar havada uçuşçak......bununla birlikte kale kuşatması konusundada bayağı iyi mtw2 mancınıklardan tutun cannonlara kadar muhteşem araçlar var fatih sultan mehmetin istanbulu feth ettiği toplarda var monster bombard diye geçer ve türklerde bulunur....bence siz gerçek bir strateji arıyorsanız mtw2ye bikezdaha bakın diyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: oktay16

bence mtw2 çok daha geniş bir oynayış yelpazesi var cohda sadece belirli bir görev war normandiyaya git almanları öldür geri gel sonra biyere git öldür gel.MTW2 de ise durum farklı yani bikere türkleri seçiyorsunuz anadoluda başlayıp bizansı yok ediyorsunuz papaya suikast düzenleyip avrupayı karıştırıyorsunuzz önemli ticaret yerlerini ele geçirip zennginliğinize zenginlik katıyorsunuz asilerle uğrasıp gemi ticaret yollarınızı koruyorsunuz halkınızın hoşuna gidebilicek hiçbir ayrıntıdan kaçınmıyorsunuz ve onların gelişmişlik düzeyini ayarlıyorsunuz isyanlarını bastırıyorsunuz ayrıyetten muhteşem grafikleri ile savaş ekranında 10000 muhteşem grafikli birbirinden bağımsız ve birbrine benzemeyen askerlerle oynuyorsunuzzz.Janissary evet yalnış duymadınız yeniçeri askerleri vvar üstelik hem oklu hem tüfekli hemde baltalı ama Şunu bilinki kapıkulu askerlerinin haçlı ordusuna daldığı zamanki anda tüyleriniz ürepericek ve haçlılar havada uçuşçak......bununla birlikte kale kuşatması konusundada bayağı iyi mtw2 mancınıklardan tutun cannonlara kadar muhteşem araçlar var fatih sultan mehmetin istanbulu feth ettiği toplarda var monster bombard diye geçer ve türklerde bulunur....bence siz gerçek bir strateji arıyorsanız mtw2ye bikezdaha bakın diyorum

Alıntıları Göster
    En iyi sıra tabanlı (turn based) strateji M2TW;
    En iyi gerçek zamanlı(real time) strateji CoH;
    İkisi pek kıyaslanamaz çünkü her ne kadar ikiside strateji olsa da aynı türe ait oyunlar değil bana göre.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.