Şimdi Ara

2006 YILININ EN İYİ STRATEJİ OYUNU HANGİSİ? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
155
Cevap
0
Favori
7.732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kim ne derse desin MTW 2 seçildi bile
  • Atmosfer ve türe getirdiği yenilik açısından Company Of Hereoes ama ben kendimi avutmak için Company of Heroes'u RTS olarak Medieval Tw2'yide Turn based olarak alayım hacı en iyisi.Ne desem boş bu iki oyununda getirdiği çok büyük yenilikler var ve grafikleri olsun,oynanışı olsun gerçketen birer başyapıtlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Agwe_ -- 2 Şubat 2007; 23:50:14 >
  • trgamer oylamasında medieval seçildi istediğiniz kadar coh deyin......
  • medieval II tabikide o bir efsane...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pinky_Demon

Company of Heroes tabii ki.
    + 999 bu topicin olayı burda bitmiştir.yılın oyunu seçildi zaten yanılmıyorsam
  • quote:

Orjinalden alıntı: oktay16

trgamer oylamasında medieval seçildi istediğiniz kadar coh deyin......

sadece trgamer de diğil çoğu yerde mtw 2 deniyo zaten hatta oyun çıkmadan önce bile bu oyun seçilir dendi rome total war da 1.seçilmişti
  • Battle for Middle Earth II
  • 2006 YILININ EN İYİ STRATEJİ OYUNU CİVİLİZATİON 4 SECİLDİ
  • Bence mediaval 2 üstüne oyun tanımam
  • quote:

Orjinalden alıntı: wwinntterr

2006 YILININ EN İYİ STRATEJİ OYUNU CİVİLİZATİON 4 SECİLDİ

• Company Of Heroes valla ben bunu oynamadım güzel bişimi
  • Company of Heroes oynayamadım ama arkadaşlarımdan duydum harika bi oyun olduğunu.

Medival II oynadım,daha önceki Rome Total War'ın aynısı olsada(yüzyıl değişik ve biraz daha detaylı) beni daha çok etklide.Şehirlerin isimlerinin yüzyıl farkından dolayı yeni olması.Din farkının daha da önemli olması,dini liderlerin verdiği görevler vs daha etkileyici yapmış oyunu.

Osmanlıda cabası
  • nese company diyorum dün bitirdim sonu süper bişey..
  • Compaany of heroes O ne grafik patlamayan toıp merisini bile düşünmüş adamlar helal olsun.
  • Kesinlikle Medieval II Total War, tartışmasız liderdir kendisi. İçeriğinde bulundurduğu türlü çeşitlilik daha hiçbir strateji oyununda yok. Yani sizi bilmemde benim için sırf üstün kişilik Hasan Sabbah'ın kurduğu haşhaşi tarikatının üyeleri suikastçilerle (assasin/hashassim) gâvur avına çıkmanın zevkini hiçbirşeye değişmem
  • Company Of Heroes daha agır basıyoyor bende mtw2 oynuyorum sureklı ama coh stratejı turunde cıgır actı yenılık getırdı...
  • coh çığır açtı tabi de benim yaşımdakiler bilir bitmap brothers ın oyunu " z " yi işte bu sektör olayı ilk orda kullanıldı rts lerde
    coh un çok zevkli olduğuna inanıyorum ama multi olarak oyun sektör işi yüzünden köşe kapmacaya dönüyor

oyum mtw2 ye
  • Medieval 2: Total war
  • Çok geç kaldınız Civizilation 4 aldı bile ödülü
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.