Şimdi Ara

2006 YILININ EN İYİ STRATEJİ OYUNU HANGİSİ? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
155
Cevap
0
Favori
7.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya company of Heroes güzel de ne bilim oyun bi yerden sonra çok sıkıcı hale gelmeye başlıyor, aynı olaylar aynı şeyler vs.
    Yanlış mıyım yoksa ?
    Açim biraz daha oynim
  • kesinlikle Medieval 2: Total war
  • Medieval 2: Total war bu sene üstüne oyun tanımam.Ama company of hereous da kenara atılacak bi oyun değil
  • şimdi ben desemki CoH sevmem medieval daha iyi diye.. şunu demiş olurum:

"BEN KARPUZ SEVMEM TURKCELL DAHA KULLANIŞLI"
  • =====Vallahi yapay zeka biraz aptal olsa bile Medieval 2 harika ve daha iyi bir oyun...... Stratejinin her türlüsünü barındırıyor...

====COH da güsel ama bilmiyorum Medieval2 kadar uzun soluklu ve tekrar oynanabilir bi oyun deil bennce.

======Medieval2
  • Company Of Heroes
  • age offfffff
  • tabiki sims2 böylesine güzel(!!!) bir oyunu nası göz ardı edersiniz? ayıp ayıp

şaka bi yana Medieval2 en iyi strateji oyunu diyebilirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: disast3r

quote:

Orjinalden alıntı: Pinky_Demon

Company of Heroes tabii ki.
    + 999 bu topicin olayı burda bitmiştir.yılın oyunu seçildi zaten yanılmıyorsam

ya hayir tamam fansin delisin ama hani donanimhaber de yalan soylemek ayip be kardesim nerede secildi kim secti bi kere yilin strateji oyunu civilization 4 yilin oyunuda oblivion secildiki acccciiiiik ara simdi lutfen gerek yok bole luzumsuz islere
  • quote:

Orjinalden alıntı: Basarrrr

quote:

Orjinalden alıntı: disast3r

quote:

Orjinalden alıntı: Pinky_Demon

Company of Heroes tabii ki.
    + 999 bu topicin olayı burda bitmiştir.yılın oyunu seçildi zaten yanılmıyorsam

ya hayir tamam fansin delisin ama hani donanimhaber de yalan soylemek ayip be kardesim nerede secildi kim secti bi kere yilin strateji oyunu civilization 4 yilin oyunuda oblivion secildiki acccciiiiik ara simdi lutfen gerek yok bole luzumsuz islere

Evet,fanboyluk yapmayalım Lütfen Bir oyuncu gibi değerlendirme yapın ve ona göre konuşun...Bu arada bence buraya bir anket çakılsa çok iyi olur hacı

• tabiiki company of heroes.

ondaki grafikler, grafik motoru, gerçekçilik hiç bir stratejide yok.aşmış bir oyun.
  • bence company of heroes.
  • quote:

Orjinalden alıntı: barane21

evet arkadaşlar 2006 yılının en iyi strateji oyunu hangisi; Medıeval II Total War mı yoksa Company of heroes mu, yorumlarınızı bekliyorum

adaylar;

a)Medıeval II Total War

b)Company of Heroes

Gösterdiğiniz ilgiden dolayı herkese teşekkürler

TW sıra tabanlı diğeri ise gerçek zamanlı bir strateji oyunudur.Onun için bu konuda birşey söylemek mümkün değil
  • yaw millet neyi tartışıyosunuz anlamıyorum

biri sıra tabanlı biri başka bi tür(adını unuttum)

bi yolcu otobüsüyle bi binek otomobili bir araya koymuşsunuz "bu daha fazla insan taşır, bu daha hızlı, bu daha az yakar..."

• Company of Heroes tabii ki.
  • Medieval 2:Total War tabi.

ama hiç oynamak nasip olmadı.
  • Bence de MTW 2
  • b)Company of Heroes
  • Company of Heroes diyenlerin sayısı daha fazla, bence Company of Heroes seçilecek.
  • Bu iki seçenekten birini soruyosan tabi ki Company of Heroestakdiri hak ediyiii
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.