Şimdi Ara

2006 YILININ EN İYİ STRATEJİ OYUNU HANGİSİ? (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
155
Cevap
0
Favori
7.732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yaa coh varken mtw yide neden yazdın ki sonucunu bile bile
  • ben hiç oynamadığım halde medieval2 diyorum çünkü company of heroes i oynadım bence onun kadar berbat başka bir strateji oyunu olacağını sanmıyorum oyunlarda bir grafik işi gidiyor tamam girafikte önemli ama oyunun bölümleri makinelerin gelişmeside adamı sıkmıycak oyunda 5 bçlüm geçtim teknoloji olduğu yerde sayıyor değişen oynadığın ortam başta ilk 2 bölümde verdiği tanklar 7ci bölüme kadar hiç değişmedi bir iki önüne dönen parça ekleme(göz boyama)başka bir şey yok 7ci bölümde sildim çünkü anladım bu her bölümde eski tas eski hamam misali devam edecek sade ortam farklı olacak teknolaji yerinde sayacak grafiklerin iyi olmasının bir önemi yok bence o oynu oynacağına red alırt oyna daha iyi.Sade grafikle oyun olmaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: xxxxveyselxxxx

ben hiç oynamadığım halde medieval2 diyorum çünkü company of heroes i oynadım bence onun kadar berbat başka bir strateji oyunu olacağını sanmıyorum oyunlarda bir grafik işi gidiyor tamam girafikte önemli ama oyunun bölümleri makinelerin gelişmeside adamı sıkmıycak oyunda 5 bçlüm geçtim teknoloji olduğu yerde sayıyor değişen oynadığın ortam başta ilk 2 bölümde verdiği tanklar 7ci bölüme kadar hiç değişmedi bir iki önüne dönen parça ekleme(göz boyama)başka bir şey yok 7ci bölümde sildim çünkü anladım bu her bölümde eski tas eski hamam misali devam edecek sade ortam farklı olacak teknolaji yerinde sayacak grafiklerin iyi olmasının bir önemi yok bence o oynu oynacağına red alırt oyna daha iyi.Sade grafikle oyun olmaz.

hocam öle diyosun ama mükemmel bir statejy kurman gerekir oyunda. ewt medievalda da aynı ama coh da en iyi modelleme , güç dengesi , fizik içeriyor. bence sen oyunu multi oynamamışsın hiç bi dene gerçekten alacağın zevk kat kat artıyor özellikle de 3-3 yada 4-4 oyunlar mükemel oluyor

• benim oyun Company of Heroes'a belki de ilk defa bu kadar ayrıntılı 2. dünya savaşı stratejisi oynadıgımdandır ama çok hoşuma gitti oyun Her türlü ayrıntıyı düşünmüşler
  • bende company of heroes diyordum ama sıktı artık o oyun artık oynayasım gelmiyo sıkıldım...
  • quote:

ben hiç oynamadığım halde medieval2 diyorum çünkü company of heroes i oynadım bence onun kadar berbat başka bir strateji oyunu olacağını sanmıyorum oyunlarda bir grafik işi gidiyor tamam girafikte önemli ama oyunun bölümleri makinelerin gelişmeside adamı sıkmıycak oyunda 5 bçlüm geçtim teknoloji olduğu yerde sayıyor değişen oynadığın ortam başta ilk 2 bölümde verdiği tanklar 7ci bölüme kadar hiç değişmedi bir iki önüne dönen parça ekleme(göz boyama)başka bir şey yok 7ci bölümde sildim çünkü anladım bu her bölümde eski tas eski hamam misali devam edecek sade ortam farklı olacak teknolaji yerinde sayacak grafiklerin iyi olmasının bir önemi yok bence o oynu oynacağına red alırt oyna daha iyi.Sade grafikle oyun olmaz.
    arkadaşım 2. dünya savaşını oynuosun company of heroes da elbetteki o zamanın silah ve tankları olucak o yıllarda adamlar gidip lazer tabancası ya da ne bilim daha uyduruk sila koyucak değiller ben şahsen her iki oyunuda oynadım medievel da beni en çok sıkan bi süre sonra herşey aynı oluyo ve sıkmaya başlıo oyunu bitirdikten sonra iskoçlar oldum ve beni kimse tutamadı her savaşı kazandım yenildiğim savaş yoktu ve artık savaşları otomatik oynatıodum company of heroes daysa campaing i hiç sevmedim nedenide amerikayı kontrol etmekti ama skirmish seçeneği mükemmeldi ve çok sardı ve bırakamadım ki benim bilgisayarımda tanklar ve insanlar gözükmemesine rağmenşaka diil geçekten sadece ortam ve binalar vardı başka bişey yoktu bide birimlerin üzerindeki rütbeler vardı ve o şekilde oynuodum ve çok zevk aldım bırakamadım ama bi süre sonra arkadaşların haha olaya bak adamlar gözükmüo die dalga geçmeleri sonucu oyunu sildim

bence CoH

• quote:

Orjinalden alıntı: silov

quote:

arkadaşım 2. dünya savaşını oynuosun company of heroes da elbetteki o zamanın silah ve tankları olucak o yıllarda adamlar gidip lazer tabancası ya da ne bilim daha uyduruk sila koyucak değiller ben şahsen her iki oyunuda oynadım medievel da beni en çok sıkan bi süre sonra herşey aynı oluyo ve sıkmaya başlıo oyunu bitirdikten sonra iskoçlar oldum ve beni kimse tutamadı her savaşı kazandım yenildiğim savaş yoktu ve artık savaşları otomatik oynatıodum company of heroes daysa campaing i hiç sevmedim nedenide amerikayı kontrol etmekti ama skirmish seçeneği mükemmeldi ve çok sardı ve bırakamadım ki benim bilgisayarımda tanklar ve insanlar gözükmemesine rağmenşaka diil geçekten sadece ortam ve binalar vardı başka bişey yoktu bide birimlerin üzerindeki rütbeler vardı ve o şekilde oynuodum ve çok zevk aldım bırakamadım ama bi süre sonra arkadaşların haha olaya bak adamlar gözükmüo die dalga geçmeleri sonucu oyunu sildim

bence CoH

Benim demek istediğim illa LAZERsilah falan bilim kurgu filimlerinde görünen robotlar olması değil ikinci dünya savaşındaki savaş uçakları nerede(savaş uçağı derken o zaman dakini kastediyorum f16 değil) nükleer bambalar nerede (örneğin finalde atom bombası gerçekçileğe uysun)çıkartma gemileri nerede yada en basitinden uçak savar diyecem uçak yokki uçak savar koyulsun arada bir üsten bişe geçiyo ses var görüntü yok yerde bi patlama cinler braktı heralde bombayı.Söylediklerimden biri koyulasaydı bir iki geliştirme yapılsaydı bölüm geçilince çok iyi olurdu.şayet yedinci bölüme kadar saydıklarımdan eser yok ondan sonra zaten sildim oraya kadar adam küpe dönüyor zaten ondan sonrada tahminim bitene kadar pek bi değişiklik olmayacaktı belki son bölümde tanklar bir vites artırılırdımedieval2 oynanamadığımı zaten belirtim ama googlede aratıp gördüğüm görüntülerde zamanına göre teknolojinin ilerlediği açıkça görülüyor 4 farklı bölüme ait resimde 3 farklı o zamana ait makine var (kale yıkanvb).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxxxveyselxxxx -- 17 Şubat 2007; 17:40:46 >

• company of heroes siler süpürür bu oyunun grafiklerinin tamamını yakalamak içni kasmadan donmadan iyi bir sistem olması lazım oynanabilirlik harika cod 2 gibi zaten we oyunda hasta olduğum tek şey 3. bölümde sniperları köşelere soteye yatırarak hedefi tam 12 den wurması we o sniper sesi bitiyorum bu oyuna tartısmasız coh !!!
  • company of heroes
    age of un yeri ayrı ama
  • coh diyorum...
    en hard bile kesmedi valla tadı ağızımda kaldı.. skirmishde çok kasıyoo
  • Medıeval II Total War
  • dünya tarihinin gelmiş geçmiş en iyi strateji oyunu AGE OF EMPİRES THE CONQUERORS COMPANY
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gracilis

dünya tarihinin gelmiş geçmiş en iyi strateji oyunu AGE OF EMPİRES THE CONQUERORS COMPANY

tamamda ne bağırıyosun,bide kim demiş bence heroes migt and magic 3
  • Bende her iki oyunda yüklü ve inanın seçim yapamıyorum her ikiside muhteşem olmuş türlerinde bir numaralar.Strateji sevenlerin mutlaka bi iki oyunuda oynaması gerekiyor.
  • tabiki company of heroes
  • Kesinlikle Company of Heroes...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gracilis

dünya tarihinin gelmiş geçmiş en iyi strateji oyunu AGE OF EMPİRES THE CONQUERORS COMPANY

konu başlığı 2006 nın en iyi strateji oyunu.yeni üyesin heycanlısın tamam ama mesaj kirliliği yapma.
  • leo1999 sen yılların verdiği ezilmişlikle konusuyosun burda,bazı şeyleri çekemiyosun,ne olur ustanla doğru düzgün konuş,unutma sen makusgillerden leosun...
  • Company of Heroes
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.