Bildirim
2007 Civic mi 2008 Opel Astra 1.6 Enjoy mu?
Karaca Owen Rectangle Large Bambu Kesme Tahtası : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/dp/B0C1Z8M9PM?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
11 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Yeni Astra HB Enjoy 29.280
Metalik Renk 775
Sıfırının 30000 olduğunu düşünürsek almazdım şahsen. -
İki araçta alınabilinir bence fiyatları uygun, bu iki aracın karşılaştırması 100 kere yapıldı bu formda onun için bişiy demicem son olarak şunu söliim nette yazan 0 fiyatlarına inanma almağa gidince araba bulamıyorsun çünküquote:
Orijinalden alıntı: Ünal
Yeni Astra HB Enjoy 29.280
Metalik Renk 775
Sıfırının 30000 olduğunu düşünürsek almazdım şahsen. -
Opel'e zam geldi. Mayıs'ta gelecek araçlara bir zam daha gelme ihtimali bile var hatta, anladığım kadarıyla 25.500 gibi alabilirsem bu araçları, üzerime alma vb. ile 26.100'e geliyor ki iyi fiyat gibi gözüküyor.quote:
Orijinalden alıntı: serty23
İki araçta alınabilinir bence fiyatları uygun, bu iki aracın karşılaştırması 100 kere yapıldı bu formda onun için bişiy demicem son olarak şunu söliim nette yazan 0 fiyatlarına inanma almağa gidince araba bulamıyorsun çünkü
Alıntıları Göster
Benim fikrim tabi :)
-
Benim tercihim Astra'dan yana olurdu.Astra'nın 0 km fiyatı 29 değil alırken elegance paket ve metalik boya almak zorundasınız.Metalik boyayı anladımda elegance paketi neden almak zorundayım onu anlamadım bayii öyle diyor.quote:
Orijinalden alıntı: Magnetic
Opel'e zam geldi. Mayıs'ta gelecek araçlara bir zam daha gelme ihtimali bile var hatta, anladığım kadarıyla 25.500 gibi alabilirsem bu araçları, üzerime alma vb. ile 26.100'e geliyor ki iyi fiyat gibi gözüküyor.
Benim fikrim tabi :)
Alıntıları Göster
-
Kubilay sanırım düzü çıkmıyor pek, birçok bayide aynısını yapıyorlar. Ford'da da başıma gelmişti. Sende astradan yanasın yani, peki 25.500 * 26.000'ya ne diyorsun? Opeller bu km'lerde sorun çıkarmaz zannerdesem. Civic'e göre 1 yıl daha yeni olması ve daha az km'de olması gibi bir avantajı da var.quote:
Orijinalden alıntı: kubi lay
Benim tercihim Astra'dan yana olurdu.Astra'nın 0 km fiyatı 29 değil alırken elegance paket ve metalik boya almak zorundasınız.Metalik boyayı anladımda elegance paketi neden almak zorundayım onu anlamadım bayii öyle diyor.
Alıntıları Göster
-
quote:
Kubilay sanırım düzü çıkmıyor pek, birçok bayide aynısını yapıyorlar. Ford'da da başıma gelmişti. Sende astradan yanasın yani, peki 25.500 * 26.000'ya ne diyorsun? Opeller bu km'lerde sorun çıkarmaz zannerdesem. Civic'e göre 1 yıl daha yeni olması ve daha az km'de olması gibi bir avantajı da var.
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: Magnetic
Kubilay sanırım düzü çıkmıyor pek, birçok bayide aynısını yapıyorlar. Ford'da da başıma gelmişti. Sende astradan yanasın yani, peki 25.500 * 26.000'ya ne diyorsun? Opeller bu km'lerde sorun çıkarmaz zannerdesem. Civic'e göre 1 yıl daha yeni olması ve daha az km'de olması gibi bir avantajı da var.
Düz çıkıyor ancak bayiler kıllık yaptıkları için düz vermek istemiyorlar. Çünkü hepsini paketli sipariş ediyorlar.
Enjoy'da bazı araçlara dikkat edersen yol bilgisayarı yok. Jantlar kapaklı. Sonradan SP eklendide jant kapakları Essential'de kaldı.
-
Ben civic diyorumquote:
Orijinalden alıntı: Ünalquote:
Düz çıkıyor ancak bayiler kıllık yaptıkları için düz vermek istemiyorlar. Çünkü hepsini paketli sipariş ediyorlar.
Enjoy'da bazı araçlara dikkat edersen yol bilgisayarı yok. Jantlar kapaklı. Sonradan SP eklendide jant kapakları Essential'de kaldı.
Alıntıları Göster
-
Fiyatlar gayet uygun, civic daha yeni bir kasa olduğu için avantajlı. Astra yenilenecek.quote:
Orijinalden alıntı: Deleted User
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
Bunun yanında uzun yol konforu, yol tutuş astra, performans, dayanıklılık, sorunsuzluk civic.
Ben dezavantajlarına rağmen astrayı tercih ederdim. -
astra diyesim geliyor ama civicte iyi .quote:
Orijinalden alıntı: n a v y_35
Fiyatlar gayet uygun, civic daha yeni bir kasa olduğu için avantajlı. Astra yenilenecek.
Bunun yanında uzun yol konforu, yol tutuş astra, performans, dayanıklılık, sorunsuzluk civic.
Ben dezavantajlarına rağmen astrayı tercih ederdim.
Alıntıları Göster -
Opelquote:
Orijinalden alıntı: F1SECO
astra diyesim geliyor ama civicte iyi .
Alıntıları Göster -
Biri Hb biri sedan. Öncelikle siz hangi kasayı istiyorsunuz onu belirleyin.quote:
Orijinalden alıntı: GöKHaN 35
Opel
Alıntıları Göster
Bana sorarsınız Astra'nın tek avantajı daha iyi yol tutuşu,onun dışında Civic derim. -
civic dream modeli biraz düşük bir üst donanımlı model bulabilirseniz ondan alın çok fazla bir fiyat farkı yoktur ikisi arasındaquote:
Orijinalden alıntı: medonk
Biri Hb biri sedan. Öncelikle siz hangi kasayı istiyorsunuz onu belirleyin.
Bana sorarsınız Astra'nın tek avantajı daha iyi yol tutuşu,onun dışında Civic derim.
Alıntıları Göster -
civic dream yerine preminium tercih et bencequote:
Orijinalden alıntı: canvarol
civic dream modeli biraz düşük bir üst donanımlı model bulabilirseniz ondan alın çok fazla bir fiyat farkı yoktur ikisi arasında
Alıntıları Göster -
quote:
Alıntıları Gösterquote:
2008 astra için 25500 olursa bence çok iyi bir fiyat.Bana göre HONDA motoru dışında OPEL'den bir fazlası yok.Civic yol sesini içeriye çok alıyor içeride rahatsız edici bir şekilde uğultu oluyor ve yol tutuş konusunda astra kadar iyi olamaz.Sorunsuzluk konusunda 2008 model astranın sorun çıkaracağını sanmam çünkü düşündüğünüz astra makyajlı kasa sorunlar giderilmiştir ki milletin şikayetçi olduğu OPEL'i uzunca araştırmam sonucu aslında arabalarda bir problem olmadığını şikayetler yetkili servisler üzerine olduğunu gördüm ve dediğiniz gibi astra daha yeni ve kmsi daha düşük.
-
Honda civic tercih ederdim ben.Dream en boşu ama yinede güzel donanımlar var premium alırsan daha iyi olur tabi 2.elde dream ile premium farkı en fazla 1-2 bin ytl olur.quote:
Orijinalden alıntı: kubi layquote:
2008 astra için 25500 olursa bence çok iyi bir fiyat.Bana göre HONDA motoru dışında OPEL'den bir fazlası yok.Civic yol sesini içeriye çok alıyor içeride rahatsız edici bir şekilde uğultu oluyor ve yol tutuş konusunda astra kadar iyi olamaz.Sorunsuzluk konusunda 2008 model astranın sorun çıkaracağını sanmam çünkü düşündüğünüz astra makyajlı kasa sorunlar giderilmiştir ki milletin şikayetçi olduğu OPEL'i uzunca araştırmam sonucu aslında arabalarda bir problem olmadığını şikayetler yetkili servisler üzerine olduğunu gördüm ve dediğiniz gibi astra daha yeni ve kmsi daha düşük.
Alıntıları Göster
-
Yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar. Astra'yı kaçırdık. dün görmeye gittiğimde satılmıştı.quote:
Orijinalden alıntı: Mert
Honda civic tercih ederdim ben.Dream en boşu ama yinede güzel donanımlar var premium alırsan daha iyi olur tabi 2.elde dream ile premium farkı en fazla 1-2 bin ytl olur.
Alıntıları Göster
http://www.sahibinden.com/temiz_honda_civicWQQaXQQ13148260WQQpXQQdisplayitem birde bunu buldum. Düz 27.000'e düşer gibime geliyor.
otomatik sunroof'lu bir model, km'si 38.000, bu düşündürüyor biraz. Kaç binde bir bakıma giriyordu bu araçlar. Sanırım bakımı geliyor di mi?
-
Bu arada yeni City ES düz 30 2002e veriyorlar. ellerinde bir tane araç kalmış. Bunun için ne diyorsunuz?quote:
Yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar. Astra'yı kaçırdık. dün görmeye gittiğimde satılmıştı.
http://www.sahibinden.com/temiz_honda_civicWQQaXQQ13148260WQQpXQQdisplayitem birde bunu buldum. Düz 27.000'e düşer gibime geliyor.
otomatik sunroof'lu bir model, km'si 38.000, bu düşündürüyor biraz. Kaç binde bir bakıma giriyordu bu araçlar. Sanırım bakımı geliyor di mi?
Alıntıları Göster
-
Bir arkadaşıma araç bakıyoruz.Henüz karar vermiş değil modelde ama fiyatları gördükçe çıldırıyorum gerçekten..İnanılmaz uçmuş vaziyette firmalar.City için baktım bugün resmen dudaklarım uçukladı.O araba o parayı etmez.Corsa'ya baktım direkt çıktım.quote:
Bu arada yeni City ES düz 30 2002e veriyorlar. ellerinde bir tane araç kalmış. Bunun için ne diyorsunuz?
Alıntıları Göster
Yeni C4 Hdi 90 Bg alacağız sanırım bulabilirsek.
Neyse diyeceğim o ki Ötv indirimi firmaların bir taraflarını baya bir kaldırdı.Umarım kısa zamanda havalarını alırlar..
-
ÖTV ile birlikte fiyatları oldukça arttırdılar. ÖTV'den sonra bir indirim bekliyor bizi gibime geliyor.quote:
Orijinalden alıntı: Pazardaki Artist
Bir arkadaşıma araç bakıyoruz.Henüz karar vermiş değil modelde ama fiyatları gördükçe çıldırıyorum gerçekten..İnanılmaz uçmuş vaziyette firmalar.City için baktım bugün resmen dudaklarım uçukladı.O araba o parayı etmez.Corsa'ya baktım direkt çıktım.
Yeni C4 Hdi 90 Bg alacağız sanırım bulabilirsek.
Neyse diyeceğim o ki Ötv indirimi firmaların bir taraflarını baya bir kaldırdı.Umarım kısa zamanda havalarını alırlar..
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- ford kuga 1.6 ecoboost kronik sorunları
- opel 1.2 t motor nasıl
- cupra formentor yorum
- opel crossland mı citroen c3 aircross mu
- mini cooper kronik sorunları
- renault logan
- uçan araba fiyatları
- renault arkana fiyat
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X