Arkadaşlar 2007 elantra hakkında ne ararsanız var kısa tanıtım filmleri, donanım, güvenlik sürüşleri,motor seçenekleri. vs. yorumlarınızı bekliyorum. kıyaslama yaparken dikkat. saygılar
elentrayı elden çıkarmak lazım bu türkiyeye gelince elentra sahiplerinin elinde patlar
hem bu hyudai ne kadar çok kasa deiştiriyo yaw
Şimdiki kasa gene iyi .2001 de çıkmıştı. 2007 'de Türkiye'ye gelse yenisi 6 sene eder. İyi dayandı .Hyundai bu kadar beklemezdi aslında ama diğer modellere ağırlık vermesi yüzünden böyle oldu herhalde.
kardeş dizel var hemde 2000 motor dahil tam bir dehşet saygılar
quote:
Orjinalden alıntı: crein
gene dizel motor koymayacaklar galiba buna...
valla geç bile kaldılar... benim bildiğim hyundai 6 yıl hayatta beklemez..
bu alet sadece amerikada mı bu şekilde satılacak yoksa avrupayada mı böyle mi gelecek?
amerika pazarı biraz değişik çünkü.. bildiğiniz mondeoyu fusion diye satıyolar mesela...
bu arada bişey dikkatimi çekti amerikada 10 yıl 160.000 km garanti veriyolar...
türkiyedede ilerde böyle bi uygulama olabilir bence... rekabet şartlarına göre ayarlıyorlar heralde.
quote:
Orjinalden alıntı: kkvan
Şimdiki kasa gene iyi .2001 de çıkmıştı. 2007 'de Türkiye'ye gelse yenisi 6 sene eder. İyi dayandı .Hyundai bu kadar beklemezdi aslında ama diğer modellere ağırlık vermesi yüzünden böyle oldu herhalde.
Amerikada 2.0 motordan aşağı zaten doğru dürüst araç satılmıyor. Ama Türkiyede vergi avantajı var yeni elantra 1.6 benzinlisi gelir ilk olarak. 2007 elantra gerçekten iyi görünüyor. Çıksın da bir inceleyelim.
bende 2005 elentra alıyordum. bu bana yapılırmı yaaaa:(
çokda aman aman bi araba değil bence
birde büyük ihtimal bu araba böyle olmaya bilir
bizim burdaki era nın amerikan versiyonuna benziyo daha çok
2 litre motor var arabada
yeni modeli hiç gözüm tutmadı aslında eskisi hoşuma gidiyor ama markaya güvenim yok alsam son sahibi olurum gibi geliyor
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme