1.8T mükemmeldir ancak 25-30bin tl arasına 2004 model temizini alamazsınız.O fiyat aralığında ancak en temizlerinden 1.6 + LPG alabilirsiniz.Sorun çıkarmasın istediğinize göre temiz olmak zorunda.1.6 Hitler motoru en sorunsuz motorlardan biridir,bu yüzden 2010 model passatlarda bile kullanılıyor.1.6 LPG'li Passatların gayet yeterli çekişi var,en çok satılan passat zaten açık ara farkla 1.6 motor;bu araba yürümüyor olsa ne satılırdı ne de bu kadar alanı olurdu.Yakıtı da her 1.6 lpgli araba neyse o kadardır
Modeli 2004 ile sınırlamayın bence. Temiz ve çok yüksek km'li olmadıktan sonra 2003 - 2002'lere de bakın bence.
30.000 civarı temiz 2004-2005 1.8T zor bulunur ama bu fiyata 2002-2003 bulunabilir.
daha geniş iç mekan ve motor ömrü açısından passat derim
Bir kere kıyaslama çok yanlış. O paraya Mondeo'da alabilirsin? Neden Passatı Focusla kıyaslıyorsun ki? Mondeo ile kıyasla!!! Sonuçta 30 bine 2006 Model Mondeo Ghia da alabilirsin. Bende 1999 Model 110HP Passat, daha sonra da 130HP'lik ara kasa Passat Higline vardı. 2002/2004 model Passat fiyatına 2006/2007 Mondeo alabilirsin. Ben öyle yaptım ve çok memnunum.
quote:
Orijinalden alıntı: Bethesta
Bir kere kıyaslama çok yanlış. O paraya Mondeo'da alabilirsin? Neden Passatı Focusla kıyaslıyorsun ki? Mondeo ile kıyasla!!! Sonuçta 30 bine 2006 Model Mondeo Ghia da alabilirsin. Bende 1999 Model 110HP Passat, daha sonra da 130HP'lik ara kasa Passat Higline vardı. 2002/2004 model Passat fiyatına 2006/2007 Mondeo alabilirsin. Ben öyle yaptım ve çok memnunum.
Aslında haklısın son bir kaç gündür bende öyle yapıyorum mondeolara bakıyorum, fakat mondeoların ikinci ellleri pek tutmuyor diyorlar ve baktığımda da gerçekten mondeoların ikinci ellere hemen hemen aynı model focuslarla aynı bunun nedeni nedir ?
şehir içinde 2.5 lt hacimli motor ben istemezdim 29000 tl lik araçta 4 haneli vergi vermeyi.
quote:
Orijinalden alıntı: gazihlintope
quote:
Aslında haklısın son bir kaç gündür bende öyle yapıyorum mondeolara bakıyorum, fakat mondeoların ikinci ellleri pek tutmuyor diyorlar ve baktığımda da gerçekten mondeoların ikinci ellere hemen hemen aynı model focuslarla aynı bunun nedeni nedir ?
Daha iyi işte ya. Az tutulduğu için ikinci elleri ucuz ve sen de ikinci el alacaksın. İkinci elleri tutulmayan arabalarda sıfır alıp sonra satan zarar eder. İknci elden alan zarar etmez.
quote:
Orijinalden alıntı: bachree
şehir içinde 2.5 lt hacimli motor ben istemezdim 29000 tl lik araçta 4 haneli vergi vermeyi.
O yüzden uyarsa dedim zaten
quote:
Orijinalden alıntı: gazihlintope
quote:
2001 de olsa passsat derim fakat daha modelli bir mondeo ikisinden de iyi olur..Mondeonun 2. elinin tutmamasının nedeni halkın genelinin arabadan anlamadığıdır..Çok yakar, parçası pahalı, vergisi fazla gibi klasik söylemlerin etkisinde kalmalarındandır..
bende focuslara bakıyorum, 2007-2008 focus dizel temiz bulabilirsiniz o fiyatlara...
vectra 1.9 dizel 150 hp 320tork active select (tork konvertorlu).. Donanim olarak elektrikli perdeye kadar esp+ v.s gayet tatmin edici...
dizeli almanlardan al kardeşim. tabiki temiz kullanılmış olmak şartıyla. 10 numara yağ ile bile çalışabilir. sakın deneme şaka
Çok kilometre yapacaksanız passatı çok düşünmeyin derim, gerçekten konforlu bir araç motoru da sorunsuz diye bilinir öyle de ama bizim arkadaş da var ve yıllık maliyeti baya fazla. Motor yaptırmıyorsunuz ama baya bir bakıma ihtiyacı oluyor. Gayet masraflı yani
Bugün 2008 model Focus 1.6 TDCİ Trend kullanan arkadaşıma aracından memnun musun diye sordum.Memnunum ancak km.si 160.000 e geldi ve motorda takırdamalar başladı,tuhaf sesler geliyor,sanırım motor fazla dayanmayacak.Birde geçen kaza yaptım kaporta fazla sağlam değil heralde,satmayı düşünüyorum gibi bir cevap verdi.Bu cevabı Passat ta almanız oldukça zor,500.000 i devirmiş tık demeyen VW motorları biliyoruz.Kaporta konusunu yazmaya gerek bile yok.Aklınıza gelecek her konuda Passat Focus tan iyidir..
herkese merhabalar öncelikle şunu belirteyim 2006 model 1.6 fsi benzinli (lpgsiz tüp takılmıyormuş) passata bindim 2 yıl kadar çok yakıyor ama yol tutuşu konforu iyi. Bakımı ve parçası çok pahalı size yıllık maaliyeti çok yüksek olur ama derseniz ki konfor güvenlik üst seviyede olsun (TAVSİYE EDERİM) 2008 model 2.0 tdi passata bindim 1 yıl kadar. 2.0 motor olmasına rağmen benzinl, 1.6 fsi den az yakıyordu 1 yıldır 2008 model titanyum X kasa ford focusa biniyorum her 10.000 kmde bir bakıma giriyorum. (motor yağı, mazot filtresi,hava filtresi......=200 tl) 1 yıl içinde 60.000 km yol yapmışım masrafı: 1.200 tl sağ ön far lambası değişti: 50 tl başka değişen bozulan yeri olmadı yakıt olarak 1.6 TDCİ motor o kasaya fazlasıyla yetiyor
PASSAT MI FOCUS MU diye soracak olursanız konfor güvenlik ve gösteriş diyorsanız : PASSAT az yaksın masrafsız olsun havamız da olsun derseniz focus ama titanyum kasa (Ghialar içeri çok ses alıyor) FOCUSU ALAN PİŞMAN OLMAZ TEMİZ VE SERVİS BAKIMLI OLMAK KAYDIYLA.....
passat sorunlu değil 10 yaş üstü sorunsuzluk araştırmasında corolla ile yarışıyordu. ama parça pahalı .1m2 taban bakaliti kırılmıştı 150tl artı işçilik alıyorlardı kızdım az bişey indiler sonra başladılar yok silecek gitmiş yok fiskiye memesi gitmiş(yönünü bozmuştu servis) yemedim.
şehiriçi kullanılacaksa küçük araç daha elverişli olur.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme