Şimdi Ara

[b]2007 GOLF GOAL ALINIRMI?[/b] (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
18.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • easytronic mi ikinci aracım corsa easytronic bu kadar kötü çalışan şanzuman görmedim trafikte kanguru gibi zıplıyorum vites değiştirirken tabi vites değişirse kafası karışıyor çoğu zaman kararsız hele yokuşlarda.Bu şanzumanı dsg ile karşılaştırmak dsg ye hakarettir.Dsg anca smg 2 ile karşılaştırılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ftk44 -- 14 Mayıs 2009; 15:54:53 >
  • Benim golf 4 ler hoşuma gidiyor, 2007 golf 5 oluyor, şimdi çıkan golf 6 daha çok golf 4 e benziyor, golf 5 kasası ben beğenmiyorum bence güzel değil eski golf 4 ler daha iyi ya da 2008 model golf 6lar :) yada 2009 ,golf 5 pek tutulmadı.
  • Benim golf 4 ler hoşuma gidiyor, 2007 golf 5 oluyor, şimdi çıkan golf 6 daha çok golf 4 e benziyor, golf 5 kasası ben beğenmiyorum bence güzel değil eski golf 4 ler daha iyi ya da 2008 model golf 6lar :) yada 2009 ,golf 5 pek tutulmadı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ucanhoroz

vw dsg si haklı olarak çok tutulan bir şanzıman.arıza oranı bir yana eğer arıza verirse gerçekten can yakar.buna rağmen easytronic astra kullanıyorum.ki dsg bu şanzımanın yanında çok daha konforlu ve sağlamdır.yine de çift kavramalı bir şanzımanla kendimi serviste hele ki vw servisinde hayal etmek istemezdim.
    hayırlara vesile olsun hocam.azıcık pahalı almışsın ama araç temiz ve içne sindiyse sorun yok.
    saygılar

arkadaş dsg yi lütfen kullandığın yarı otomatik tek kavramalı sistemle karşılaştırma
    bu tip araçlarla dsg karşılaştırılamaz.kullanınca ne demek istediğimi anlarsın
    ayrıçca çok yakar diyenler sehi içi 9 lt sizin araç kaç lt ?
  • tüm iyi dilerkleriniz için teşekkürler arkadaşlar... araçtaki dsg olayı gerçekten süper...benim kuzenimde corsa easytornic olan bir aracı var... ondan inip benim araca binince farkı acyip farkediyosunuz... gerçi kuzenim aracına toz kondurmuyo :)...aracı belki biraz pahalı aldım yada km fazla gibi gelebilir ama yukarı arkadaşın dediği gibi içime sindi araç.... ve sürüş acayip derece zevkli...
  • Hayırlı olsun, güle güle kullanın. Bence 70.000km fazla değil. Ama 2007 model bir araçla sadece 2 yılda bukadar km yi nasıl yapıyorlar hayret valla.
  • arkadaşım nasıl ki bir 1.6 yada 1.4 benzinliyle 2.0 dieseli bekllentiler içinde karşılaştırıp vergi yakıt performans vs vs lerini yorumluyorsak o zaman türü ne olursa olsun şanzımanları da kıyaslayabiliriz.
    Herkezi "marka fanatikleriyle" karıştırmayın.
    Hayalim olduğu için 1.6 atmosferik araçları 2.0 turbolulara tercih etmiyoruz.
    Tercih ediyoruz çünki beklentilerimiz başka.Bu şanzıman çıkalı daha bir kaç yıl olmasına nazaran güven verici.Ama bu ilerde sorun çıkarmıcağı anlamına gelmez.07 model yağ pompası ve zincir problemli sc tsi örneğini hatırlatırım.Ben hele ki doğuş gibi bi distribütör ile dsg arızalı bi şanzımanla servise girmek istemem.Bir fiyat araştırması yapıp sonucu kendiniz görün.
    Önceki iki mesajımı anlamayan ve anlamıcak arkadaş için tekrar ediyorum.
    Dsg performans ve sürüş keyfi olarak klötü değil aksine süper bir şanzıman.Ama arıza yaparsa kaskosuz bir aracın pert olması kadar can yakar.
    Ben üstüme düşeni yaparım.
    Selamlarım

• arkadaşlar elbetteki her araçın belli bir ince noktası olabilir... yani bir şeyde kulp bulmak istiyorsak elbet buluruz... dsg arıza verirse can yakar , doğrudur... peki uzakmı durmak lasım elbette hayır.. yada başka bir model aracın başka bir arızasında oluşabilecek bir durumu varolduğunda o aractan uzak durmak gerekmez... bugün para verip ne alıyorsak yarın ne sorun çıkartıcağı bilinmiyor...

ucanhoroz arkadaşın dediği gibi olayda doğuş oto geçiyosa daha bi insan huzursuz oluyor... ama herzaman dediğim gibi biz aracımızı temiz bakıp düzgünce kullanalım...herkese kazasız belasız arızısız sürüşler dilerim...
  • Hayırlı olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: Orgeneral

Hayırlı olsun, güle güle kullanın. Bence 70.000km fazla değil. Ama 2007 model bir araçla sadece 2 yılda bukadar km yi nasıl yapıyorlar hayret valla.

Olabilir,benim aracım da 108 bin km.de
  • teşekkürler
  • fiyatı fazla denmişte valla izmir deyim bende burdaki piyasaya bakıyorum fiyatlar genelde 33 den başlıyo içinize sindiyse hayırlı olsun sizin araçtaki 6 ilerimi yoksa 7 ilerimi
    eğer 7 ileriyse çift kavramalı oluyor ve yakıt tüketimi daha düşük oluyodu yanlış hatırlamıyosam<<< bide wv çıkardığı tüm tiptroniklere dsg mi diyor acaba ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fasher -- 20 Mayıs 2009; 1:29:07 >
  • Fasher bende izmirdeyim.Geçen yıl golf aradım kardeşim.Yanlış yerlerde yada yanlış kişileri arıyor olmalısın.İnternetteki piyasa ile gerçek piyasa arasında tabiki pazarlığa göre büyük fark var.Tavsiyem kar amaçlı üçbin beşbin üstü isteyen şahıslarla hiç muhatab olmaman.Araba alması satması zor iştir sabır ister.Allah gçnlüne göre vbers
    in
  • güle güle kullan arkadaşım keyfini sür vw nin
  • quote:

Orjinalden alıntı: asflo

güle güle kullan arkadaşım keyfini sür vw nin

teşekkürler arkadaşım
  • quote:

Orjinalden alıntı: fasher

fiyatı fazla denmişte valla izmir deyim bende burdaki piyasaya bakıyorum fiyatlar genelde 33 den başlıyo içinize sindiyse hayırlı olsun sizin araçtaki 6 ilerimi yoksa 7 ilerimi
    eğer 7 ileriyse çift kavramalı oluyor ve yakıt tüketimi daha düşük oluyodu yanlış hatırlamıyosam<<< bide wv çıkardığı tüm tiptroniklere dsg mi diyor acaba ??

Hayır.
  • al derim ben
  • bu arada bugün araştırmalarım sınucu öğrendim benzinlilerde dsg şanzıman yok kaynak ....
    http://www.basaranoto.com.tr/notice.aspx?id=10
  • Aracınız dsg şanzıman değil malesef. vw nin normal triptonik şanzımanıdır. Ben vw goal lerin(1.6) hiçbirinde dsg şanzıman kullanıldığını duymadım. Eğer aracınız dsg şanzıman ise vites kolunun üzerinde dsg yazıları yazıyordur. Fakat genede iyi bir şeçim yapmışsınız . İyi sürüşler...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.