Şimdi Ara

[b]2007 GOLF GOAL ALINIRMI?[/b]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
18.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iyi günler arkadaşlar...son 4 haftadır baktığım tüm araçlardan sonra dün bir tanıdığın satmakta olduğu 70 bin kilometrede servis bakımlı ve gerçekten temiz kullanılmış 2007 Golf goal model 1.6 otomatik vites , sunruff , hız sabitleyici , elektirikli ayna , camlar v.b gibi özellikleri olan bir araç bulduk... aracın sahibi ile 30 milyara anlaştık..bu araç için fiyat sizce uygunmu ? ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deyvidey -- 7 Mayıs 2009; 2:09:07 >

• goal çok güzel bir model piyasası 29-30-31-32-33-34 seninkini buna göre kıyasla

bu krizde araba satmak zor araba orjinal ise rengide güzel ise al geç golf ün fulu daha ne bedava valla ah param olsa goal en güzel model
  • Aynı model TSI Tour derim.2-3 bin fazlası ama buna değer.klasik 1.6 motor için 30 bin verilmez artık.
  • çok yakar 1.6 otomatik. dsg olsa yine neyse diyecez ama onlarda dsg de yoktur.
  • hocam o para o arabaya çok para.km si de fazla.kesinlikle alma derim.araba almak satmak zor iş.kolay gelsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: ucanhoroz

hocam o para o arabaya çok para.km si de fazla.kesinlikle alma derim.araba almak satmak zor iş.kolay gelsin

Bu araba bu kadar para eder mi,etmez mi tartışmasına girmiyorum.Fakat dikkatimi çeken bir şey var,70 bin km. çok mu?

Forum genelinde nedense 100 bin km. psikolojik sınır kabul edilmiş,100 binde dizelin ömür biten diye var.

Ne diyeyim ki,altımızdaki arabalar oyuncak değil,üretildiği dönemde üstün teknoloji ile üretilmiştir.

Bu yüzden,bakımları aksatılmaz ve özenli kullanılırsa 300 bin km.yi çok rahat görür,bu değeri de öylesine yazdım.400 bin km.de Honda da gördüm,500 bin km.de Passat da duydum.Taksileri,dolmuşları,otobüsleri,kamyonları hiç söylemiyorum bile.

Bu yüzden 70 bin km. dert değil kesinlikle.

• Otomatik 1.6 bence ağır olur ve fazla yakar.Siz bilirsiniz genede.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    polo 2005
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: deserthawk

quote:

hocam o para o arabaya çok para.km si de fazla.kesinlikle alma derim.araba almak satmak zor iş.kolay gelsin

Bu araba bu kadar para eder mi,etmez mi tartışmasına girmiyorum.Fakat dikkatimi çeken bir şey var,70 bin km. çok mu?

Forum genelinde nedense 100 bin km. psikolojik sınır kabul edilmiş,100 binde dizelin ömür biten diye var.

Ne diyeyim ki,altımızdaki arabalar oyuncak değil,üretildiği dönemde üstün teknoloji ile üretilmiştir.

Bu yüzden,bakımları aksatılmaz ve özenli kullanılırsa 300 bin km.yi çok rahat görür,bu değeri de öylesine yazdım.400 bin km.de Honda da gördüm,500 bin km.de Passat da duydum.Taksileri,dolmuşları,otobüsleri,kamyonları hiç söylemiyorum bile.

Bu yüzden 70 bin km. dert değil kesinlikle.

km si model açısından dert.yani siz 2007 model bir araca 30 bin lira ayırcaksınız km si dört beş yaşında benzinli arabalarınkiyle aynı olucak.bakımlı motorda problem olucağını sanmıyorum ama içi 70bin km yapmış bir araç kadar yıpranmış olucak.
    Ki bahsedilen arac kasa değiştirmiş ve serisinin en eski motorunu taşıyor.1.6 8Valve.
    Ben o parayı vermezdim.

• Şu zamanda 8 sübaplı motoru olan bir araca o para verilmez... 8 sübaplı motorlar 15-20 sene öncesinde kaldı. 16-17 yıl öncesinin enjeksiyonlu 1992-1993 Corolla, Mazda 323, vs. gibi arabalarda bile 16 sübap var.
  • arkadaşlar yardımlarınız ve yorumlarınız için teşekkrüler... ben aracı aldım...4 gündürde kullanıyorum...gayet memnunum..hem yakıt olarak denildiği gibi fazlada yakmıyor hemde konforu , yol tutuşuyla harika...bir arkadaşın dedği gibi km fazlalıgından yıpranmıştır demiş fakat araç saat gibi... hiçbir bakımı aksatılmamış ve temiz kullanılmış..ben 21-22 milyar megane için ayırmıştım...fakat alamadım...gidip 30 milyara bunu aldım...pişmanda değilim....neyse tekrardan teşekkürler...saygılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: yusufnar

çok yakar 1.6 otomatik. dsg olsa yine neyse diyecez ama onlarda dsg de yoktur.

bu arada araçta dsg mevcuttur...
  • hayırlı olsun güle güle kullanın
  • quote:

Orjinalden alıntı: deyvidey

iyi günler arkadaşlar...son 4 haftadır baktığım tüm araçlardan sonra dün bir tanıdığın satmakta olduğu 70 bin kilometrede servis bakımlı ve gerçekten temiz kullanılmış 2007 Golf goal model 1.6 otomatik vites , sunruff , hız sabitleyici , elektirikli ayna , camlar v.b gibi özellikleri olan bir araç bulduk... aracın sahibi ile 30 milyara anlaştık..bu araç için fiyat sizce uygunmu ? ....

kardeş bence riske girersin 2 yıllık araç 70.000 km de üstelik otomatik çok ii araştır otomatik araçlarda 2.el çok riskli en ufak arıza ocagına incir agacı diker çok masraflı olur

+ tanıdıgım diosun kardeş unutma herkes akrabasını eşini dostunu parası kadar sevmez :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Filozof_32 -- 13 Mayıs 2009; 2:15:52 >

• Hocam VW'den bahsediyoruz ve DSG şanzıman sözkonusu.
    Renault yada Chevrolet'nin otomatiği değil.

Yanıltıcı yorumlardan kaçınalım.

quote:

Orjinalden alıntı: Deep_Blue_1

otomatik araçlarda 2.el çok riskli en ufak arıza ocagına incir agacı diker çok masraflı olur

• vw dsg si haklı olarak çok tutulan bir şanzıman.arıza oranı bir yana eğer arıza verirse gerçekten can yakar.buna rağmen easytronic astra kullanıyorum.ki dsg bu şanzımanın yanında çok daha konforlu ve sağlamdır.yine de çift kavramalı bir şanzımanla kendimi serviste hele ki vw servisinde hayal etmek istemezdim.
    hayırlara vesile olsun hocam.azıcık pahalı almışsın ama araç temiz ve içne sindiyse sorun yok.
    saygılar
  • quote:

vw dsg si haklı olarak çok tutulan bir şanzıman.arıza oranı bir yana eğer arıza verirse gerçekten can yakar.buna rağmen easytronic astra kullanıyorum.ki dsg bu şanzımanın yanında çok daha konforlu ve sağlamdır.yine de çift kavramalı bir şanzımanla kendimi serviste hele ki vw servisinde hayal etmek istemezdim.
    hayırlara vesile olsun hocam.azıcık pahalı almışsın ama araç temiz ve içne sindiyse sorun yok.
    saygılar

yani sizce easytronic dsg'den daha mı iyi ?
  • 1-DSG kesinlikle sorunlu değil.
    2-Rakiplerine göre en iyisidir (Easytronic,Dualogic vs.)

Allah korusun bozulursa,yenisinin ne kadar olduğu konuşulmuştu.

http://forum.donanimhaber.com/m_31290374/mpage_1/key_//tm.htm#31290374

Bahsi geçen 20 bin TL,RNS510 için 10 bin TL isteyen Doğuş Oto'yu düşünürsek normaldir;ama kolay kolay bozulmaz.Ancak bir kaza durumunda hasar görürse değişir,onu da kasko yapar zaten.
  • quote:

Orjinalden alıntı: deyvidey

arkadaşlar yardımlarınız ve yorumlarınız için teşekkrüler... ben aracı aldım...4 gündürde kullanıyorum...gayet memnunum..hem yakıt olarak denildiği gibi fazlada yakmıyor hemde konforu , yol tutuşuyla harika...bir arkadaşın dedği gibi km fazlalıgından yıpranmıştır demiş fakat araç saat gibi... hiçbir bakımı aksatılmamış ve temiz kullanılmış..ben 21-22 milyar megane için ayırmıştım...fakat alamadım...gidip 30 milyara bunu aldım...pişmanda değilim....neyse tekrardan teşekkürler...saygılar

Hayırlı olsun.
  • Dsg tabiki daha sağlam bir şanzımandır.
  • Güle güle kullanın,kimseyi de takmayın.Bazı arkadaşların dediği gibi işleseydi piyasa,100 bin km.üstü araçların hepsinin hurda olması gerekirdi.Benim arabam 108920 km.de saat gibi çalışıyor.

Bakımları yapıldığı sürece,ne 100 binde ne de 200 binde motor biter.Bunlar tamamen psikolojik şeyler.

DSG desen,çok başarılı bir sistem.

Hayırlı olsun.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.