Şimdi Ara

polo 2005

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar 23 bin civari param var polo almak istiyorum 1.4 benzinli olan 2005 modelleri az yakıyor diye soyleniyor. Polonun hangi modeli ve yili en cok tutulur guzeldir. Yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2010,2011 Corsa,2011,2012 Fiesta alınabilir.
  • 2014 model 1.6 TDI ve DSG olanı en çok tutulanıdır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 23.000 tl paraya 2010 -11 gibi modelli araçlar alamazsınız. 2005 civarı poloların çoğunda klima
    var zaten , bide abs li olursa daha güzel olur . Az yakıyor demeyelim normal yakıyor ; uzun yolda 7-7.5 civarı gezer.
    Performansı 1.4 ' e göre gayet yeterlidir. Uzun yolda inanılmaz keyifli bir araçtır fakat dediğim gibi abs'li olması
    şart.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetnavruz

23.000 tl paraya 2010 -11 gibi modelli araçlar alamazsınız. 2005 civarı poloların çoğunda klima
    var zaten , bide abs li olursa daha güzel olur . Az yakıyor demeyelim normal yakıyor ; uzun yolda 7-7.5 civarı gezer.
    Performansı 1.4 ' e göre gayet yeterlidir. Uzun yolda inanılmaz keyifli bir araçtır fakat dediğim gibi abs'li olması
    şart.

Anladim hocam tesekkur ederim. Peki bu fiyata polo deger degilmi. Bazilarinim 2006 modelinde on konsoldaki teyip daha buyuk duruyor.

• quote:

23.000 tl paraya 2010 -11 gibi modelli araçlar alamazsınız. 2005 civarı poloların çoğunda klima
    şart.

Anladim hocam tesekkur ederim. Peki bu fiyata polo deger degilmi. Bazilarinim 2006 modelinde on konsoldaki teyip daha buyuk duruyor.

• duyal D kullanıcısına yanıt
    ben 23.000 tl ' ye polo sınıfı araç alcak olsam tercihim polo olurdu tabi kişiye göre
    değişir peki neden polo'yu tercih ederdim

1-) uzun yolda otobanda 150-160 giderken en ufak bir sıkıntı veya tedirginlik yaşatmıyor çok
    keyifli bir uzun yolu var yağ gibi

2-) bence konforlu bir araç evet donanım belki zayıf ama sürüş zevki muhteşem şu an
    golf 6 kullanıyorum 2004 polodan golf'e geçince vay be golf'le polo arasında ne kadar fark varmış demedim

fakat alacağınız aracın temiz olması lazım bir kaç parça lokal boya önemli değil 8-10 yaşında araba alıyorsunuz
    ciddi bir kazası olmasın bakımları düzenli yapılmış olsun yeter bir de ABS şart 2006 model 23.000 ' e polo
    biraz zor. Ciddi bir fark yok ama makyajlı olursa daha güzel olur tabi

en önemli şeyi yazmayı unuttum 1.4 16 valf olanını alın 1.4 8 valf i kesinlikle almayın
    2004 modellerinde iki seçenek vardır 16 veya 8 valf makyajlıları bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetnavruz -- 3 Haziran 2014; 14:08:20 >

• quote:

ben 23.000 tl ' ye polo sınıfı araç alcak olsam tercihim polo olurdu tabi kişiye göre
    değişir peki neden polo'yu tercih ederdim

1-) uzun yolda otobanda 150-160 giderken en ufak bir sıkıntı veya tedirginlik yaşatmıyor çok
    keyifli bir uzun yolu var yağ gibi

2-) bence konforlu bir araç evet donanım belki zayıf ama sürüş zevki muhteşem şu an
    golf 6 kullanıyorum 2004 polodan golf'e geçince vay be golf'le polo arasında ne kadar fark varmış demedim

fakat alacağınız aracın temiz olması lazım bir kaç parça lokal boya önemli değil 8-10 yaşında araba alıyorsunuz
    ciddi bir kazası olmasın bakımları düzenli yapılmış olsun yeter bir de ABS şart 2006 model 23.000 ' e polo
    biraz zor. Ciddi bir fark yok ama makyajlı olursa daha güzel olur tabi

en önemli şeyi yazmayı unuttum 1.4 16 valf olanını alın 1.4 8 valf i kesinlikle almayın
    2004 modellerinde iki seçenek vardır 16 veya 8 valf makyajlıları bilmiyorum

Cok guzel aciklamisiz hocam sagolasin. Dediginiz gibi 2006 pololarda bu fiyata bulmak cok zor. Temizi denk grtirmekte bir okadar zor. Ama denk gelirse almayi dusunuyorum rahat bir arac.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.