Şimdi Ara

2007 JETTA 1.6 COMFORTLINE OTOMATIK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar aracı kullanan var mı? otomatık vıteslerı dsg mıdır? vıtes gecıslerı 2010 modellerı kadar sarsıntısız olur mu? tup taktırabılırım. Zannedıyorum uygun oluyor. lpg lı kullananlar verımlılıgı ıle ılgılı bılgı verebılırler mı? kısaca aracla ılgılı genel bılgıye ıhtıyacım var.. kısa mesafelerde cok kullanacagım o yuzden turbolu bır arac dusunmedım. herkese tesekkur ederım...

• vitesinin dsg li oldugunu bılıyorum. abimin bir arkadaşında var ve lpg li kullanıyor henuz bi sıkıntısı yok şimdiilik bldiğim bunlar.
  • Normal 1.6lar Dsg değil maalesef.
  • dandik vites sistemi olacağını sanmam.... ama yinede usta yorumları beklemeni öneririm....
  • 2007 model olanlar dsg değil 6 ileri tiptronik vites. son derece sarsıntısız vites geçişleri var. araç lpg ile uyumlu. benim aracım 2008 comfortline. brc ile son derece uyumlu çalışan bir motoru var. lpg yi 13bin km dir srunsuz kullanıyorum
  • dızel 2010 jetta ya bınmıstım. ondakı vıtes gecıslerıne yakın bır konfor bekleyebılırım o zaman. pekı aracın yokus kalkıs destek sıstemı var mı ?varsa verımlı mı? aracın dezavantajları veya kusurları neler olabılır.?. benzınlı olması dısında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raskhupool -- 13 Aralık 2010; 21:02:16 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2012 Golf 1.6 TDI Highline
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • vites tork konvektörlü sanırım bu sayede yokuş destek sistemine gerek yok dsg kadar performanslı değildir ama onun kadar konforlu dur sağlamdır bilindik bir sistemdir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.