Şimdi Ara

2007 model 220 cdi (w211)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar internette dolaştım aradım taradım fakat başlıkta dediğim aracın vites sayısını bulamadım.Bugün w210 kasa 2000 model e200 kompressor aracımızı sattık kısmetse yarinde w211 geçiş yapacağız.w211 6 ileri midir yoksa 5 ilerimidir?bildiğim kadarı ile 170hp.tşk ler

kısmetse yarin bendehttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-auto-gold-dan-beyaz-ici-bej-bayii-panaromik-isitma-hafiza-fuul-155078409/detay

• Pek tutan öodelı degıldır o arkadaşım E 270 i bıle o kasa pek tutmuyoor E280 C.D.İ E 320 C.D.İ tutan modellerıdır E270 5 sılındır olduğu ıcın tutmaz E 220 de ıse 220 motor vergısını odeyeceksınız E280 C.D.İ cok farklı bır araçtır o baktığınız aracın fıyatıda maşallahı var benımkı sadece dostane bır onerıdır E270 de keyıflıdır ama bır o kadar da gürültülü bır common raıl 5 sılındır motora sahıptır esen kalın
  • Hem vergi hem model hem beyaz hemde içi krem olunca daha ucuzu yok..fiyat aslında çok.fakat o modelde ve dediğim özeliikte 2 tane araç var oda fiyatları aynı.115,000 ne aldık.çok araştırdım piyasası olan araç sattığımı aracıda 43.000 e almıştık 2 sene bindik 45.000 e gitti.Bugün aracı kullandım performansı gayet iyi.ha belki e280 cdi gibi olmasada yeni nesil motor 170 hp 400nm tork bence iddalı olmasada fena değil.Ha bide ülkemizin vatandaşlarına uyguladığı vergiler var onuda unutmamak lazım tşk ler :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: vaya589

Pek tutan öodelı degıldır o arkadaşım E 270 i bıle o kasa pek tutmuyoor E280 C.D.İ E 320 C.D.İ tutan modellerıdır E270 5 sılındır olduğu ıcın tutmaz E 220 de ıse 220 motor vergısını odeyeceksınız E280 C.D.İ cok farklı bır araçtır o baktığınız aracın fıyatıda maşallahı var benımkı sadece dostane bır onerıdır E270 de keyıflıdır ama bır o kadar da gürültülü bır common raıl 5 sılındır motora sahıptır esen kalın

Aksine e220 cdi modeli en çok tutulan modeldir.
    C220 cdi, e220 cdi Mercedes dizel kategorisinde en iyi modellerdir, hem yakıt hemde performans olarak.
    Diger e270 cdi modeli çok daha fazla yakar 220 cdi motor'a göre.

• Hayırlı olsun, içinin rengi dizaynı vs kusursuz bir alet. Bu kasa bi 10 sene daha eskimez.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CarlBenz

quote:

Orijinalden alıntı: vaya589

Pek tutan öodelı degıldır o arkadaşım E 270 i bıle o kasa pek tutmuyoor E280 C.D.İ E 320 C.D.İ tutan modellerıdır E270 5 sılındır olduğu ıcın tutmaz E 220 de ıse 220 motor vergısını odeyeceksınız E280 C.D.İ cok farklı bır araçtır o baktığınız aracın fıyatıda maşallahı var benımkı sadece dostane bır onerıdır E270 de keyıflıdır ama bır o kadar da gürültülü bır common raıl 5 sılındır motora sahıptır esen kalın

Aksine e220 cdi modeli en çok tutulan modeldir.
    C220 cdi, e220 cdi Mercedes dizel kategorisinde en iyi modellerdir, hem yakıt hemde performans olarak.
    Diger e270 cdi modeli çok daha fazla yakar 220 cdi motor'a göre.

Katılıyorum 700km lik uzun yol testimde kmde 27 kuruş yakan bi araç nasıl olurda tutulmaz?ha fiyatı pahalı olabilir ama araştırdım hakikatten o paralara gidiyor.gücüde azımsanacak gibi değil.esp yi kapatınca arka düz gitmiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: LSG

Hayırlı olsun, içinin rengi dizaynı vs kusursuz bir alet. Bu kasa bi 10 sene daha eskimez.

tşk ederim daha iyileri sizlerin olur inşallah
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.