ARKADAŞLAR HERKESE KOLAY GELSİN. BEN OCAK 2007 DE VOLKSWAGEN CADDY ALDIM.ARACIN PERFORMANSI 2005 VEYA 2006 MODELLERE GÖRE DÜŞÜK. 2007 MODEL BİR CADDY KULLANMADIM HENÜZ. ONUDA DENEYECEĞİM. MOTORUN ESKİ MODELLERE GÖRE FARKI OLUP OLMADIĞINI BİLEN BİR ARKADAŞIMIZ VARSA LÜTFEN BEN DE BİLGİLENMEK İSTİYORUM. YETKİLİ SATICI VE SERVİS TATMİN EDİCİ CEVAPLAR VERMEDİLER. ÖZELLİKLE 3. VİTESTE ARACIN İVMELENMESİ TIKANIYOR. RODAJ OLAYININ DA OLMADIĞI İÇİN FABRİKASYON HATASI OLABİLİR Mİ DİYE DÜŞÜNÜYORUM. YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM. HERKESE ÇOK TEŞEKKÜRLER ŞİMDİDEN....
kardeş bende 1 şubatta aldım 2007...valla performans gayet yüksek öle bi motor sorunu falan yok hatta 97 vectra 2.0 cd ile geçen birazcık atıştık gelemedi peşimden...3 viteste motor tıkanıyo demişsin öyle bi sorunda yok yani aksine 3. vitest ileri doğru müthiş bi atılma var benim arabada.yani ALLAH'a binşükür bi sorunum yok araba mükekmmel 4 4'lük...performas sürat konfor her şey mevcut inşallah seninkinde de bi sorun yoktur..
EYVALLAH KAPADOKYALI. BENİM 3. VİTESTE PROBLEM VAR O ZAMAN. ÇÜNKÜ ÖYLE VECTRA 2.0 CD İLE FALAN KAPIŞMAM İMKANSIZ. ACABA 0-100 ÖLÇÜMÜ YAPTIN MI HİÇ? KAÇ SANİYEDE ÇIKIYOR. BİR DE EĞER FIRSATIN OLURSA 60 KM SABİT HIZLA SEYREDERKEN 60'DAN 100' E KAÇ SANİYEDE ÇIKABİLİYORSUN. ONU ÖĞRENEBİLİRSEM BELKİ KAFAMDAKİ SORU İŞARETİNİ ÇÖZEBİLİRİM. BİR DE BEN MP3 DENEMEDİM ARABADA SEN DENEDİN Mİ ÇALIYOR MU?.. ARABAN HAYIRLI OLSUN BU ARADA KAZASIZ BELASIZ BİNERSİN İNŞALLAH.
SN. BLACKPANTHER,
SANIRIM BU KONUDA BİLGİ ALMAK İÇİN YANLIŞ ADRESTESİNİZ. BURADA VW ARAÇLARA KARŞI BİR HAZIMSIZLIK VE DÜŞMANLIK VAR. SİZE ÖNERİMwww.vwturk.com SİTESİNE ÜYE OLUP ORADAKİ GERÇEK KULLANICILARA DANIŞMANIZ. GERÇEKTEN FAYDALI OLACAK BİLGİ PAYLAŞIMI VAR. BURADA ŞİMDİ ARACINIZI PEUGEOT PARTNER İLE DEĞİŞTİRİN, YOK UYDURUK VW MOTORU GİBİ VW DÜŞMANLARININ ZİRVALARI İLE KARŞILAŞIP SİNİRLENEBİLİRSİNİZ.
blackpanther sen aracını bi servise götürsen iyi olur bu arada mp3 çalmıyo track cd leri çalıyo
kARDEş bende 2005 model cady var. En iyi ivmelenmesi 3. vitesde oluyor. Genelde araç solladığımda 100km. ye vuruyor. Ama bir kere deneyeyim dedim tam gaz 3. vites de 120 km. ye vurdu ben de şaştım kaldım. Benzinlilerden farksız bi gidişi var ama 4. vitesde aynı ivmelenme ve hızlanma yok daha çok 2. ve 3. vitesi iyi hızlanıyor. 2. viteste 80km ye çıktım. Ama çok hız da yapmadım zira yüksek hızları sevmiyorum. Bu dediğim değerler araç sollamalarda iken yanımdaki arkadaşların dikkatli bakışlarından ötürü yoksa km. ye de pek baktığım yok. Araç sollarken km ya da devir saatine bakmam ömümdeki aracı en kısa sürede geçmeye çalışırım. Senin bahsettiğin sorun turbo dan kaynaklanabilir. Her yıl ayrı motor koymuyor bu araca. Sen turbo yu bi baktır.
caddy ler mp3 çalmıyor bizim caddy 2005 ama ivmelenme ilk 3 te süper 4 , 5 normal (dizel - torq :D ) seninkindede bir sorun olacağını sanmıyorum çünkü TDI vw in bu noktaya gelmesini sağladı ona bir leke gelmesini istemez vw.