Şimdi Ara

2007 model golf 5 tsı yolbilgisayarı sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2007 model golf tsı 49000 de. aracımda yol bilgisayarı ekranı kendi kendine bazen kayboluyor, bazen geliyor. kontağı çevirirken ekran tamamen kırmızıya dönüp 1-2 saniye sonra her şey kayboluyor. neden olabilir acaba . aracım yetkili servisten yıllık bakımdan bir hafta önce çıktı. anlayan birileri yardımcı olabilirmi acaba.

• Benim de 1.6 2007 golf midline var.Düz 1.6.Kontağı kapatıp aracı kilitledikden sonra yol bilgisayarının 3 dk sonra kapanması normal mi yoksa hemen mi kapanıyor.

Ben de aracımı 20 gündür almışım.Yeni öğreniyorum bazı özelliklerini.Yardımcı olur musunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Babangida Babayaro -- 5 Temmuz 2012; 17:20:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stargate_0404

Benim de 1.6 2007 golf midline var.Düz 1.6.Kontağı kapatıp aracı kilitledikden sonra yol bilgisayarının 3 dk sonra kapanması normal mi yoksa hemen mi kapanıyor.

Ben de aracımı 20 gündür almışım.Yeni öğreniyorum bazı özelliklerini.Yardımcı olur musunuz?

Bizim araçta da aynı hocam kapıları kitledikten 1-2 dakika sonra kapanıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen, araci kilitlediktan belli bir muddet sonra ortadaki yol bilgisayarina ait kirmizi gostergenin isigi sonuyor. Arac golfV

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.