Şimdi Ara

2007 model makyajli getzin aydinlatma sorunu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar aracim 2007model getz. Arabamda fabrika cikisi phlips marka h4 aampul vardi. Aydinlatmasinin zayif oldugunu dusunuuyordum ve 1 cift hejalux H4 55/60w ampul taktim birazdaha iyi aydinlatiyor. Ama ben yine zayif buluyorum. Maliyeti cok olmuyacak. Suanki durumundan daha faxla aydinlatacak ampul onerirmisiniz. Renk onemli dgl yeterki fazla aydiatsin. Narva H4 beyaz isik iyi aydnlatir diyolar. Sizinde bi yotumunuzu alayim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: 1cambaz2

Arkadaslar aracim 2007model getz. Arabamda fabrika cikisi phlips marka h4 aampul vardi. Aydinlatmasinin zayif oldugunu dusunuuyordum ve 1 cift hejalux H4 55/60w ampul taktim birazdaha iyi aydinlatiyor. Ama ben yine zayif buluyorum. Maliyeti cok olmuyacak. Suanki durumundan daha faxla aydinlatacak ampul onerirmisiniz. Renk onemli dgl yeterki fazla aydiatsin. Narva H4 beyaz isik iyi aydnlatir diyolar. Sizinde bi yotumunuzu alayim

osram nightbraker

praktikerden 45tl çifti aldım ama daha taktırmadım

daha iyiside yok bildiğim kadarıyla
  • quote:

Orijinalden alıntı: JackDaniels

quote:

Orijinalden alıntı: 1cambaz2

Arkadaslar aracim 2007model getz. Arabamda fabrika cikisi phlips marka h4 aampul vardi. Aydinlatmasinin zayif oldugunu dusunuuyordum ve 1 cift hejalux H4 55/60w ampul taktim birazdaha iyi aydinlatiyor. Ama ben yine zayif buluyorum. Maliyeti cok olmuyacak. Suanki durumundan daha faxla aydinlatacak ampul onerirmisiniz. Renk onemli dgl yeterki fazla aydiatsin. Narva H4 beyaz isik iyi aydnlatir diyolar. Sizinde bi yotumunuzu alayim

osram nightbraker

praktikerden 45tl çifti aldım ama daha taktırmadım

daha iyiside yok bildiğim kadarıyla

teşekkürler öncelikle. osram night braker benımde aklımdan gecti ama hiç kullanmadım. arabana taktırdıktan sonra bir resim atarmısın. olu nasıl aydınlatıyor mrk edıyorum:)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.