Bence güzel bir benzetme... Türkçemizin genişliği bunda alınacak birşey yok...!!!
Alıntıları Göster
N95 Sahiplerini incittiysek affola...
quote:
Orijinalden alıntı: komazec
N95 Sahiplerini incittiysek affola...
Alıntıları Göster
kolay menülü başka doğru dürüst telefon olmayınca... ee dolayısıyla nokia türkiyede satması normaldir...
quote:
Orijinalden alıntı: rendezvouss
kolay menülü başka doğru dürüst telefon olmayınca... ee dolayısıyla nokia türkiyede satması normaldir...
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: rendezvouss
aynen haklısın..
quote:
Orijinalden alıntı: rendezvouss
Alıntıları Göster
Samsung'un kullandığı kızak makenizmasını Sony Ericsson ve Nokia'ya oranla daha başarılı buluyorum.
Nokia, dünya çapındaki pazar liderliğini korumaya devam ediyor ve bu liderliği bırakmayacak gibi görünüyor.
quote:
Orijinalden alıntı: atakansah
quote:
aynen haklısın..
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: atakansah
quote:
aynen haklısın..
doru zaten nokia bir tek turkiyede pazar lideri haklısınız
quote:
Orijinalden alıntı: buroz
quote:
Orjinalden alıntı: atakansah
quote:
aynen haklısın..
doru zaten nokia bir tek turkiyede pazar lideri haklısınız
Alıntıları Göster
avrupanın en tercıh edılen telefonu sony erıcsson su an sonra samsung sonra nokıa motorola vs boyle gıdıyor..sadece turkıyede lıder nokıa oda bızım mılltımızın cahıllıgı ve tembellıgı sevmesı
quote:
Orijinalden alıntı: LimeWaRe
avrupanın en tercıh edılen telefonu sony erıcsson su an sonra samsung sonra nokıa motorola vs boyle gıdıyor..sadece turkıyede lıder nokıa oda bızım mılltımızın cahıllıgı ve tembellıgı sevmesı
Alıntıları Göster
Bende su ; "menusu kolay Nokia'nin" muhabbetini ve tercih sebebini anlamakta gucluk cekiyorum ve uzuluyorum , diger telefonlarin nesi zor yahu MR cihazi midir bu da kullanimi zor olsun...
quote:
Orijinalden alıntı: komazec
Bende su ; "menusu kolay Nokia'nin" muhabbetini ve tercih sebebini anlamakta gucluk cekiyorum ve uzuluyorum , diger telefonlarin nesi zor yahu MR cihazi midir bu da kullanimi zor olsun...
Alıntıları Göster
sadece menu kolaylıgı degil nokia tercih sebebi malzeme kalitesi ve sorunsuzluk. nokia avrupada da pazar lideri. sadece abdde dgl o da abdde motorola tutuluyor ondan abd markası malum
quote:
sadece menu kolaylıgı degil nokia tercih sebebi malzeme kalitesi ve sorunsuzluk. nokia avrupada da pazar lideri. sadece abdde dgl o da abdde motorola tutuluyor ondan abd markası malum
Alıntıları Göster
forever nokia
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: redevil4
Ancak tüm modellerin malzeme kalitesinin iyi olduğu söylenemez. Aynı durum stabilite için de geçerli.
quote:
Orijinalden alıntı: ..Knight..
quote:
Ancak tüm modellerin malzeme kalitesinin iyi olduğu söylenemez. Aynı durum stabilite için de geçerli.
Alıntıları Göster
genel olarak kaliteli diyebiliriz sanırım.
quote:
quote:
Alıntıları Göster
her markanın üstün olduğu noktalar var. sürgülü de samsung, orta sınıf tel kameraları için sony iyi mesela...
ama genelde nokia.. ben motorola hastasıyım. ülkeye çok motorola modeli girmiyor. mesela motorolanın antenli ufacık modelleri var. ben bayılırım onlara..
bir de genelde sar oranları düşük ve teknik özellikleri yüksek telefonlar nokia'nındır..
quote:
quote:
Alıntıları Göster
şaşırmadım
quote:
Orijinalden alıntı: Klasör.:X:.
şaşırmadım
Alıntıları Göster
genel anlamda nokianin tartismasiz lider oldugu konusunda bir iki ay once bir arkadas israrla karsi cikmis ve nerden alindigi belli olmayan bir takim analizler ile samsungu birinci yapmisti
quote:
Orijinalden alıntı: yegoadam
genel anlamda nokianin tartismasiz lider oldugu konusunda bir iki ay once bir arkadas israrla karsi cikmis ve nerden alindigi belli olmayan bir takim analizler ile samsungu birinci yapmisti
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: yegoadam
samsungda güzel fakat cok kolaybozuluyor
quote:
Orijinalden alıntı: Rahatı Kaçan Ağaç
quote:
Orjinalden alıntı: yegoadam
samsungda güzel fakat cok kolaybozuluyor
Alıntıları Göster
aslinda birazda kullanmya bagli bede samsungun basit bir modeli var ikinci tel olarak onu kullanyiorum x660 modeli yaklasik 3 sene bitti nerdeyse daha ne batarya degstirdim nede tamir gordu ama kizakli samsung modelleri cok cit kirildim olabiliyor
quote:
aslinda birazda kullanmya bagli bede samsungun basit bir modeli var ikinci tel olarak onu kullanyiorum x660 modeli yaklasik 3 sene bitti nerdeyse daha ne batarya degstirdim nede tamir gordu ama kizakli samsung modelleri cok cit kirildim olabiliyor
Alıntıları Göster
evet almayı göze aldıkmı özenle kullanmak gerekıyor
quote:
Orijinalden alıntı: ekkir
evet almayı göze aldıkmı özenle kullanmak gerekıyor
Alıntıları Göster
arkadaşlar samsungla nokia yı nasıl aynı kefeye koyuyorsunuz yahuuu samsungun el atmadığı sektörmü kaldı adamların kepcesi bile var(dozer) bu sektöre giripte ismini veren bir markanın cep telefonunu kullanmam yıllardan beridir hiç çizgisini bozmadan sadece kendi sektöründe olan birtek nokia kaldı adamlar telefon üreticisi işlerini yapıyor gidipce grayder yapmıyolar veya başka sektöre girmiyolar tartışmasız nokia dır telefonun denince akla nokia gelir
quote:
Orijinalden alıntı: emrhmydn
arkadaşlar samsungla nokia yı nasıl aynı kefeye koyuyorsunuz yahuuu samsungun el atmadığı sektörmü kaldı adamların kepcesi bile var(dozer) bu sektöre giripte ismini veren bir markanın cep telefonunu kullanmam yıllardan beridir hiç çizgisini bozmadan sadece kendi sektöründe olan birtek nokia kaldı adamlar telefon üreticisi işlerini yapıyor gidipce grayder yapmıyolar veya başka sektöre girmiyolar tartışmasız nokia dır telefonun denince akla nokia gelir
Alıntıları Göster
ASLINDA DOGRU HOCAM AMA BIR firmanin degisik urun yelpazesi olmasi kaliteyi dusurmez yeterki cizgisi belli olsun samsungun nokiadan aslinda bir cok konuda eksigi degil artisi var yanlis anlama bende nokia kullanicisiyim ama dogruya dogru
quote:
ASLINDA DOGRU HOCAM AMA BIR firmanin degisik urun yelpazesi olmasi kaliteyi dusurmez yeterki cizgisi belli olsun samsungun nokiadan aslinda bir cok konuda eksigi degil artisi var yanlis anlama bende nokia kullanicisiyim ama dogruya dogru
Alıntıları Göster
dostum secimlerine saygı duyarım ama ben hiç bir artısını göremiyorum samsungun.telefon sektörünün içindeyim ben devamlı haşir neşir oluyorum telefonlarla çok kurcaladım ama bi artısını göremedim senin bilfiğin artılarını rica etsem sölermisin:)