Şimdi Ara

2007'nin EN ÇOK SATAN MARKASI AÇIK ARA NOKIA... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
0
Favori
6.738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: müdür

Bence güzel bir benzetme...
    Türkçemizin genişliği bunda alınacak birşey yok...!!!

Alıntıları Göster
    N95 Sahiplerini incittiysek affola...
  • quote:

Orijinalden alıntı: komazec

N95 Sahiplerini incittiysek affola...

Alıntıları Göster
    kolay menülü başka doğru dürüst telefon olmayınca... ee dolayısıyla nokia türkiyede satması normaldir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: rendezvouss

kolay menülü başka doğru dürüst telefon olmayınca... ee dolayısıyla nokia türkiyede satması normaldir...

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: rendezvouss

aynen haklısın..

• quote:

Orijinalden alıntı: rendezvouss

Alıntıları Göster
    Samsung'un kullandığı kızak makenizmasını Sony Ericsson ve Nokia'ya oranla daha başarılı buluyorum.

Nokia, dünya çapındaki pazar liderliğini korumaya devam ediyor ve bu liderliği bırakmayacak gibi görünüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atakansah

quote:

aynen haklısın..

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: atakansah

quote:

aynen haklısın..

doru zaten nokia bir tek turkiyede pazar lideri haklısınız

• quote:

Orijinalden alıntı: buroz

quote:

Orjinalden alıntı: atakansah

quote:

aynen haklısın..

doru zaten nokia bir tek turkiyede pazar lideri haklısınız

Alıntıları Göster
    avrupanın en tercıh edılen telefonu sony erıcsson su an sonra samsung sonra nokıa motorola vs boyle gıdıyor..sadece turkıyede lıder nokıa oda bızım mılltımızın cahıllıgı ve tembellıgı sevmesı

• quote:

Orijinalden alıntı: LimeWaRe

avrupanın en tercıh edılen telefonu sony erıcsson su an sonra samsung sonra nokıa motorola vs boyle gıdıyor..sadece turkıyede lıder nokıa oda bızım mılltımızın cahıllıgı ve tembellıgı sevmesı

Alıntıları Göster
    Bende su ; "menusu kolay Nokia'nin" muhabbetini ve tercih sebebini anlamakta gucluk cekiyorum ve uzuluyorum , diger telefonlarin nesi zor yahu MR cihazi midir bu da kullanimi zor olsun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: komazec

Bende su ; "menusu kolay Nokia'nin" muhabbetini ve tercih sebebini anlamakta gucluk cekiyorum ve uzuluyorum , diger telefonlarin nesi zor yahu MR cihazi midir bu da kullanimi zor olsun...

Alıntıları Göster
    sadece menu kolaylıgı degil nokia tercih sebebi malzeme kalitesi ve sorunsuzluk. nokia avrupada da pazar lideri. sadece abdde dgl o da abdde motorola tutuluyor ondan abd markası malum
  • quote:

sadece menu kolaylıgı degil nokia tercih sebebi malzeme kalitesi ve sorunsuzluk. nokia avrupada da pazar lideri. sadece abdde dgl o da abdde motorola tutuluyor ondan abd markası malum

Alıntıları Göster
    forever nokia
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: redevil4

Ancak tüm modellerin malzeme kalitesinin iyi olduğu söylenemez. Aynı durum stabilite için de geçerli.

• quote:

Orijinalden alıntı: ..Knight..

quote:

Ancak tüm modellerin malzeme kalitesinin iyi olduğu söylenemez. Aynı durum stabilite için de geçerli.

Alıntıları Göster
    genel olarak kaliteli diyebiliriz sanırım.

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    her markanın üstün olduğu noktalar var. sürgülü de samsung, orta sınıf tel kameraları için sony iyi mesela...

ama genelde nokia.. ben motorola hastasıyım. ülkeye çok motorola modeli girmiyor. mesela motorolanın antenli ufacık modelleri var. ben bayılırım onlara..

bir de genelde sar oranları düşük ve teknik özellikleri yüksek telefonlar nokia'nındır..

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    şaşırmadım

• quote:

Orijinalden alıntı: Klasör.:X:.

şaşırmadım

Alıntıları Göster
    genel anlamda nokianin tartismasiz lider oldugu konusunda bir iki ay once bir arkadas israrla karsi cikmis ve nerden alindigi belli olmayan bir takim analizler ile samsungu birinci yapmisti
  • quote:

Orijinalden alıntı: yegoadam

genel anlamda nokianin tartismasiz lider oldugu konusunda bir iki ay once bir arkadas israrla karsi cikmis ve nerden alindigi belli olmayan bir takim analizler ile samsungu birinci yapmisti

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: yegoadam

samsungda güzel fakat cok kolaybozuluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Rahatı Kaçan Ağaç

quote:

Orjinalden alıntı: yegoadam

samsungda güzel fakat cok kolaybozuluyor

Alıntıları Göster
    aslinda birazda kullanmya bagli bede samsungun basit bir modeli var ikinci tel olarak onu kullanyiorum x660 modeli yaklasik 3 sene bitti nerdeyse daha ne batarya degstirdim nede tamir gordu ama kizakli samsung modelleri cok cit kirildim olabiliyor

• quote:

aslinda birazda kullanmya bagli bede samsungun basit bir modeli var ikinci tel olarak onu kullanyiorum x660 modeli yaklasik 3 sene bitti nerdeyse daha ne batarya degstirdim nede tamir gordu ama kizakli samsung modelleri cok cit kirildim olabiliyor

Alıntıları Göster
    evet almayı göze aldıkmı özenle kullanmak gerekıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekkir

evet almayı göze aldıkmı özenle kullanmak gerekıyor

Alıntıları Göster
    arkadaşlar samsungla nokia yı nasıl aynı kefeye koyuyorsunuz yahuuu samsungun el atmadığı sektörmü kaldı adamların kepcesi bile var(dozer) bu sektöre giripte ismini veren bir markanın cep telefonunu kullanmam yıllardan beridir hiç çizgisini bozmadan sadece kendi sektöründe olan birtek nokia kaldı adamlar telefon üreticisi işlerini yapıyor gidipce grayder yapmıyolar veya başka sektöre girmiyolar tartışmasız nokia dır telefonun denince akla nokia gelir

• quote:

Orijinalden alıntı: emrhmydn

arkadaşlar samsungla nokia yı nasıl aynı kefeye koyuyorsunuz yahuuu samsungun el atmadığı sektörmü kaldı adamların kepcesi bile var(dozer) bu sektöre giripte ismini veren bir markanın cep telefonunu kullanmam yıllardan beridir hiç çizgisini bozmadan sadece kendi sektöründe olan birtek nokia kaldı adamlar telefon üreticisi işlerini yapıyor gidipce grayder yapmıyolar veya başka sektöre girmiyolar tartışmasız nokia dır telefonun denince akla nokia gelir

Alıntıları Göster
    ASLINDA DOGRU HOCAM AMA BIR firmanin degisik urun yelpazesi olmasi kaliteyi dusurmez yeterki cizgisi belli olsun samsungun nokiadan aslinda bir cok konuda eksigi degil artisi var yanlis anlama bende nokia kullanicisiyim ama dogruya dogru

• quote:

ASLINDA DOGRU HOCAM AMA BIR firmanin degisik urun yelpazesi olmasi kaliteyi dusurmez yeterki cizgisi belli olsun samsungun nokiadan aslinda bir cok konuda eksigi degil artisi var yanlis anlama bende nokia kullanicisiyim ama dogruya dogru

Alıntıları Göster
    dostum secimlerine saygı duyarım ama ben hiç bir artısını göremiyorum samsungun.telefon sektörünün içindeyim ben devamlı haşir neşir oluyorum telefonlarla çok kurcaladım ama bi artısını göremedim senin bilfiğin artılarını rica etsem sölermisin:)

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.