Şimdi Ara

2007'nin EN ÇOK SATAN MARKASI AÇIK ARA NOKIA... (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
0
Favori
6.738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: komazec

Nokia sirketi alsin bi Samsung E250 parcalayip incelesin nasil saglam slide yapildigini ogrensinler , dunyanin parasi N95'lerin surgusu kisa surede "fahise donu" gibi oluyor yine de millet Nokia'ya calisiyor cok ilginc...

şimdi bu yoruma canı gönülden katılıorum tabir güzel hoş.erman toroglunun şansala abimizle yaptığı sı-ohbetlerdeki tabirlere benziyor bravo erman pardon komazec
  • nokia 6300 da gerçekten çok güzel bir telefon.Nokianın en çok beğendiğim tellerinden biri.Ancak ben bir e250 taraftarı olarak e250 de ısrarlıyım.Samsung u600 de gerçekten çok hoş.Ama fiyat çok makul olan e250 çoğu kişide gördüğüm son dönemin en çok satanı .
  • Bir kızak mekanizması sağlam diye samsung mu alalım yaa. Hem ben samsung da kullandım. Ne bilim sanki Nokia teknik olarak çok daha iyi gibi. Konumuz sağlamlıksa ikisinin de salamlığı hakkında fikrim yok. Nokia nın kızağının oynamasının da bene hiçbir sakıncası yok.
  • bir kızak bu kadar önemli zaten olamaz ayrıca sağlamlık diyorsanız hakkaten en iyisi nokia ve motorola ancak nokianın fiyatlarda ucuzlatmaya gitmemesi çok kötü bir durum.Ben kamerasız güzel bir tel arıyorum.En iyi nokia e60 ancak bana göre biraz pahalı.
  • nokia sağlamlık, şarj süresi, multimedya ve extra özellikleri en iyi harmanlayan firma bence...

siemens::: bozuk telefon üretiyor
    samsung::: hemen tüm modellerinde şarj sorunu var.
    motorola::: çok sağlam ama menüsünü sevmiyor kullananlar. ve şarjının az gittiği söyleniyorrr4.
    ericsson::: kalitesiz deniyor.. zati üretim yeri güneydoğu asya imiş..
  • epey uzun süredir d900 kullanan arkadaşım var ancak herhangi bir şikayeti var mı diye sorduğumda hiç bir şey dememişti.Şarj olayındada hiç bir sıkıntı duymadım şimdiye kadar samsunglar ilgili
  • quote:

Orjinalden alıntı: komazec

Nokia sirketi alsin bi Samsung E250 parcalayip incelesin nasil saglam slide yapildigini ogrensinler , dunyanin parasi N95'lerin surgusu kisa surede "fahise donu" gibi oluyor yine de millet Nokia'ya calisiyor cok ilginc...

ewt katılıyorum ya.bende n95 dusunuorum ama dunyanın parası ve bı surgu bıle..
  • offf... sıktı by konu artık ama jet arkadaş ısıtıp ısıtıp bu konuyu getiriyor.
  • Samsung arada farkı kapattı bence.Nokia eğer eksiklerini gidermezse samsung 2-3 yıl içinde nokiadan çok satılabilir.Tasarım ve sürgü konusunda Samsung bence çok başarılı
  • e bi zamet
  • SAMSUNGun hicbir modeli nokia ile yarışamaz özellik olarak atrıca tipde yok hep aynı modeli tutturmuşlar gidiyorlar ama nokia her telden calıyor bol ceşit var ama üstün modellerinde fiyatı cok fazla 106 ekran plazmamı alıyorsun kardeşim n95 8gb 1.600 ytl bence ne makul telefonları sony üretiyor kendi cizgisinde ilerliyor kalite desen on numara özellik olarak nokia fiyat performans olarak sony ericsson sonra diğerleri AAAA BİDE UNUTMADAN NOKİA N95 8 GB KULLANIYORUM KAVGADA ADAMIN KAFASINA ATSAM ADAM KOMAYA GİRER BİRDE KOMYON ALTINA KOYULABİLİR KULLANIYORUM AMA ÜZGÜNÜM BUNLAR DOĞRU AHH KAVGA CIKSADA ATSAM BİRİNİN KAFASINA

• samsungu savunmak için yazmıyorum ancak birkaç düşüncenize katılmıyorum.
    birkere samsungun kızak mekanizması ve işçiliği çok kalitelidir.Ve ayrıca samsungun itap ettiği kitle nokiadan biraz farklı şöyleki;
    Samsung tasarımı ve kaliteyi ön planda tutan bir firma.Yani samsung kullanan insanlar güzel tasarımı güzel ve fazla büyük olmayan ayrıca makul seviyede özellik bulunan cihaz kullanmak istiyorlar.Bu nedenle samsunga yöneliyorlar.
    ancak Samsungun birçok eksi yönü var.genel olarak bahsedecek olursak;
    1.pil performansları çok düşük.
    2.halen çoğu modelinde titreşimle müzik aynı anda aktif olamıyor.
    3.hafıza kartını yavaş okuması.

Kaldı ki, bunlar samsung kullanıcıları için hiç önemli değil çünkü onlar ,yukarıda belirttiğim gibi,tasarıma önem veriyorlar.Ve samsung bu eksi yönlerinide yavaş yavaş aşmaya başladı-pil perf. hariç-

• arkadşlar ilk 10 ayda nokia %54... ilk mesajda geçiyor bu... samsung %30 civRINDA... ABARTILDIĞI KADAR DEĞİL...
  • topik iyi hortlamış..
  • hortlar çünkü samsung lider yazan başlık var. ona karşı hort yaptı.
  • şaşırılcak bişey değil normal
  • normaldir herkes anlamistir samsungun nası bi telefon olduunu..

Ben anladım..
  • nokia nın bu yıl en çok satılan modeli bence 6300 ve n73 tür kime baksam bu iki telefondan birisi var
  • Türkiyede ilk telefonlar satılmaya başlandığında ericcsonun bariz bir üstünlüğü bardı. Ama daha sonra nokianın yeni modeller çıkartması (değiştirilebilir kapaklı model 5110, antensiz modeller gibi) pazar payını ele geçirdi. ve daha sonrada ele geçirdiği bu pazar payını kaptırmamak içiin geyet güzel çalıştı. Son yıllarda biraz pazar payını düşürmüştür. Bu kesindir. Ben hatırlarım zamanında piyasada nokiadan başka tel bulmak zordu. Ama şimdi diğer markalar iyice yerleşmişlerdir. Ama nokia yine birinciliği elden bırakmamış
  • kim kaç tane satmış bilmiyorum ama motorolanın tek modelde 100 milyonu geçen satış başarısı heralde eşine nadir rastlanır bir durumdur. Fakat aynı başarıyı tekrarlayamadı malesef motorola.
    her markanın bir kaç lokomotif modeli var 6300, n73, k750, w810, e250, v3 , v3i vs vs gibi
    ama heralde geçen senenin en başarılı cihazı bence "satış adedi" olarak 6300 nokia dır.
    Fakat devrim niteliğindeki bir cihaz var ki, aylarca herkes ona sahip olmak için biribiriyle yarıştı, amerikadan ordan burdan nasıl getiririm, nasıl kırarım diye günlerce uğraştı, evet evet iphone dan bahsediyorum.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.