Şimdi Ara

2007'nin EN ÇOK SATAN MARKASI AÇIK ARA NOKIA... (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
0
Favori
6.738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • herkesin cebinde taşımak istediği makineden beklentisi farklı farklı..

SAMSUNG : ince, şık, ucuz. diğer vasıfları çok gelişmiş değil.
    NOKIA : ismi, karizması ve symbianı var. bnm gözümde alınmaya değer sadece N serisidir. ancak pahalı, ağır, sarjı çabuk bitiyor. bna göre cebinde bilgisayar gibi telefon taşımak isteyenlerin seçimi olmalı.
    SONY ERİCSSON : bnm gözümde müzikçalar ve kamerada bariz farkla öndedir. cebinde mp3 ve dijital kamera taşımak isteyenlerin seçimi olmalıdır. (her ne kadar dandik olduğunu söyleyenler olsa da k750i kullanıyorum Allah'a şükür hiç sorun yaşamadım.)
    MOTOROLA : -kullanmadım, kullananı görmedim yorum yok-

bu arada bu konunun 2008de hâlâ ne işi var
  • quote:

Orjinalden alıntı: .:c:E:E:E:m:.

herkesin cebinde taşımak istediği makineden beklentisi farklı farklı..

SAMSUNG : ince, şık, ucuz. diğer vasıfları çok gelişmiş değil.
    NOKIA : ismi, karizması ve symbianı var. bnm gözümde alınmaya değer sadece N serisidir. ancak pahalı, ağır, sarjı çabuk bitiyor. bna göre cebinde bilgisayar gibi telefon taşımak isteyenlerin seçimi olmalı.
    SONY ERİCSSON : bnm gözümde müzikçalar ve kamerada bariz farkla öndedir. cebinde mp3 ve dijital kamera taşımak isteyenlerin seçimi olmalıdır. (her ne kadar dandik olduğunu söyleyenler olsa da k750i kullanıyorum Allah'a şükür hiç sorun yaşamadım.)

bu arada bu konunun 2008de hâlâ ne işi var

• bu konunun zortlamasının nedeni zırt pırt hortlayan samsung nokayı geçti gibisinden topik var. oradaki iddialara yanıt gibi bişi...
  • samsung bu kulvarda nokianın rakibi bile olamaz yaw...nokia çok ilerde.
  • quote:

Orjinalden alıntı: manhack

samsung bu kulvarda nokianın rakibi bile olamaz yaw...nokia çok ilerde.

Katılıyorum önce nokia yapar sonra diğerleri de görüp aynı özellikleri telefonlarına koyar ama nokia hep liderdir.N95 8gb kullanıyorum ve bu telefonun alternatifi yok şimdilik nokia daha iyisini yapana kadar.Samsungu değerlendirmeye bile almıyorum dizayndan başka hiçbir şey yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onboardx -- 4 Temmuz 2008; 11:29:14 >
  • samsung a kızaklı model yapmayı yasaklasalar motorola, lg, Se ve benQ bile geçer...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ferhat zorlu

samsung a kızaklı model yapmayı yasaklasalar motorola, lg, Se ve benQ bile geçer...

doğru sölüyosun samsunga para kazandıran dizatynı..çok şık telefonlar yapıyo ama tipten başka bişi yok telefonlarında...samsungu tercih edenler zaten bu yüzden tercih ediyo.
  • nokia 6070 çok memnunum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: FreaKs

quote:

Orjinalden alıntı: yegoadam

genel anlamda nokianin tartismasiz lider oldugu konusunda bir iki ay once bir arkadas israrla karsi cikmis ve nerden alindigi belli olmayan bir takim analizler ile samsungu birinci yapmisti

samsungda güzel fakat cok kolaybozuluyor

acayip haklı buluyorum sözünü samsung en kolay bozulan tel. bidaha hayatta almam. peynir gibi kırılıp bozulup giden bir tel

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: kingcobra33

quote:

Orjinalden alıntı: wildermess

bencede e250'dir
    her yerde 150 ytl'ye satıyorlar

150 ytl ye kadar düşmüş mü?(En son gördüğüm 179 ytl idi).Yakında bedava verecekler.

150 ytl nin de altına vermezler galiba... o kadar da değil... ama belki 6300 200 lü fiyatlara gerileyebilir...

e250 kimin elinde görsem var
    belediye dağıtıyo

• 150 ytl nin altında bile alınabilir şu anda.
    bide zaten 20 milyon üretilmiş. bunun 1.5 milyonu sırf türkiyede satılmış... samsungun kar amaçlı olmayan pazar kazanmakta kullandığı model aslında bu....
  • quote:

Orjinalden alıntı: Wortexy

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: kingcobra33

quote:

Orjinalden alıntı: wildermess

bencede e250'dir
    her yerde 150 ytl'ye satıyorlar

150 ytl ye kadar düşmüş mü?(En son gördüğüm 179 ytl idi).Yakında bedava verecekler.

150 ytl nin de altına vermezler galiba... o kadar da değil... ama belki 6300 200 lü fiyatlara gerileyebilir...

e250 kimin elinde görsem var
    belediye dağıtıyo

Valla ya ben anneme doğum günü hediyesi alıcaktım e250yi,baktım herkesin elinde e250 yöneldim nokia 3110'a

• nokia gerçekten iyi yapıyor biraz ucuz te büyük olmazsa
  • gene hotlamış bu topic
  • 1. nokia
    2. sony ericsson
    3.samsung
    (bence)
    samsung işletim sistemi çok gıcık geliştirmeleri gerek
    ayrıca kayan kapakta pek sağlam değil(sürgüsüne bişey demiyorum )
    bu zamana kadar tanıdıklardan e 250 kullanıp seven kimse tanımıyorum
    biliyor musunuz samsung e 251 çıkarmış heralde özellikleri artmıştır ve kamera iyileşmiştir ama pek fark göremedim fiyatını görünce dedim 200 ytl
    ama samsung gelecek modellerde kendini çok geliştirmiş mesela innov8 çok beğendim

sony ericsson a gelince standart işletim sisteminde en kullanışlı modelleri üretiyor bence
    tarz telefonlar üretiyor ve müzik serisi ses olarak çok iyi ve kamera telefonlarında görüntü güzel

nokia ise symbian işletim sistemiyle çok iyi şirketin yüzde 63 sahibi
    n serisi multimedyada çok başarılı kameraları ve lensleri çok güzel
    e serisi iş telefonu olarak çok güzel

benim fikrim nokia symbian ın şirketinin çoğunluk hisselerini aldı ve gelecekte birsürü yenilik yapabilir
    sony ericsson ise Türkiye.de yeniden yapılanıyor
    samsung ise kendini geliştiriyor gelecek modelleri görünce bayağı bi yol gitmiş dedim

ama şöyle bi baktığımda nokia daha mantıklı geliyor

sağlamlık :sony ericsson ve nokia
    işletim sistemi :nokia symbian
    standart işletim sisteminde : sony ericsson
    incelik ve şıklık :samsung
    stil :sony ericsson
    bu yazdıklarım güncel pazara göre

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YelKnLx -- 3 Eylül 2008; 19:05:08 >

• nokia açık ara yine lider dünyada.... %40 önemli bir pay... yaklaşık olarak arkasından gelen 4 markanın toplamı kadar satmış... ayır bir nokta da apple nin %1 e yakın pay alması... eğer ucuz modeller de üretirse bu pay aratabilir...

http://www.reghardware.co.uk/2008/01/24/sa_q4_phone_figures/

Apple's iPhone may have been the most talked-about handset during the final quarter of 2007, but its sales were dwarfed by the majors in a period that saw Nokia grab more than 40 per cent of the global market, the first time it's done so.

According to market watcher Strategy Analytics, Apple shifted 2.3m iPhones worldwide during Q4 2007. That's just ten per cent of the 23.7m handsets fifth-placed LG sold in the period. Sony Ericsson managed 30.8m units, Motorola 40.9m and Samsung 46.4m phones. Nokia sold a staggering 133.5m mobiles.

That left the Finnish phone giant with a 40.2 per cent market share, the highest in its history. Samsung took 14 per cent, Motorola 12.3 per cent, Sony Ericsson 9.3 per cent and LG 7.1 per cent.

Apple took 0.6 per cent, which isn't bad for a company that has been in the business for less than a year. But it does show the mountain the Mac maker has to climb to start matching its competitors' sales. SA highlighted the high price of the iPhone as one of the barriers to growth.

Still, some purveyors of lower-cost mobiles had problems too. Sony Ericsson, for instance, saw its annual growth rate drop from 64 per cent to just 18 per cent in less than nine months, thanks in part to better branding from its rivals. It's going to need some better branding this year, SA said – time at last for Vaio and PlayStation Portable phones?

Perennial rivals Samsung and Motorola saw year-on-year shipments jump 41 per cent and plunge 37.8 per cent, respectively. Motorola really needs to release some better handsets this year, SA said.

Overall, 332m mobile phones shipped in Q4 2007, up 13 per cent on the same period in 2006. Some 1.13bn shipped in the year as a whole, 12.4 per cent more than shipped in 2006. SA said it expects shipments to hit 1.24bn this year.

• Nokia hep 1 numaradır bu değişmez bir gerçek.
  • Zamsung bu rakamlara göre biraz durulmuş.. yükseliş trendi devam etmiyor. ama lg nin ve apple nin oranı ilginç... lg oldukça iyi bir yüzdeye sahipken apple sadece 2 modeliyle %0.6 almış...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferhat zorlu -- 29 Ocak 2009; 22:28:59 >
  • Kendimi bildim bileli nokia kullanmışımdır ve aslada vazgeçmem
  • Nokia en kralı bana göre
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.