Şimdi Ara

2007 POLO KULLANICILARININ FORUM SAYFASI (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
28.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • semihus sana bişey soracam peki bi depo ile şehir içi şehir dışı olarak kaç kilometre gidiyorsun...arabayı bi kullanıcı olarak tavsiye ederrmisin
  • Ortalama 600 km gidiyor bir depo ile. Kimisi normal diyor kimisi fazla diyor . Arabayı tavsiye ederim bi yaramazlığını görmedim. Ama daha az yaksa daha iyi olurdu. Çok tatlı araba ufacık :) Benim araba 80 HP şehiriçinde 8.5 yakıyomuş teknik verilere göre.. 83 HP Getz 7.2 lt yakıyor burdan karşılaştırabilirsin. Direksiyon biraz sert ama bu göreceli tabi. Paliodan daha yumşak. :) içeri ses veriyor biraz. Bu da göreceli. :) Yol tutuşu daha iyi olabilridi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lamettrie -- 19 Şubat 2007; 23:55:59 >
  • Bizdede 2006 sı var. Bence fiyatı biraz fazla yükseldi. Biz 23.700 e aldık bence bu makul bir fiyat. Fakat sanıyorum vergilerden böyle bir artış oldu. Bu arada arabanın sürüş zevki sahiden çok güzel. Oturaklı bir karakteri var. Direksiyonu ise gayet güzel yolu sürücüye hissetiriyor. Parklarda hafif yüksek hızlarda sert. Ayrıca her VW de olan pamuk gibi bir debriyaj ve tam dozajında sertlikte bir fren pedalı var. Fakat tek şikayetim motorun gaz pedalı hareketlerine geç tepki vermesi (kalkışlarda) acaba sizin araçlarınızdada bu böylemi??
  • ARKADASLAR SELAM UZUN ZAMANDAN SONRA TEKRAR BURDAYIM.KUSURA BAKMAYIN BI KIBRIS MACERASI YASADIK GERI GELDIK.POLO OTOMATİK ALDIM BU DÜZ VİTESTEN SONRA AMAN AMAN ARKADASLAR OTOMATİK ARABADAN UZAK DURUN.İNANILMAZ BİR BENZİN SARFİYATI VARDI SATTIM KURTULDUM.BİR DEPO İLE 300-350 KM ZOR YAPIYODU.
  • herkese selamlar,26 sı itibarı ile polo goal aldım arkadaşlar .merak ettiğim ise şehir içinde 1 depo ile kaç km gidebileceğim,ayrıca arabadaki cd mp3 player a uyumlu uzaktan kumanda bulma şansım varmı yoksa saçmalıyormuyum?:))
  • quote:

Orjinalden alıntı: clandestineee

herkese selamlar,26 sı itibarı ile polo goal aldım arkadaşlar .merak ettiğim ise şehir içinde 1 depo ile kaç km gidebileceğim,ayrıca arabadaki cd mp3 player a uyumlu uzaktan kumanda bulma şansım varmı yoksa saçmalıyormuyum?:))

otomatik/düz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Soylukan

quote:

herkese selamlar,26 sı itibarı ile polo goal aldım arkadaşlar .merak ettiğim ise şehir içinde 1 depo ile kaç km gidebileceğim,ayrıca arabadaki cd mp3 player a uyumlu uzaktan kumanda bulma şansım varmı yoksa saçmalıyormuyum?:))

otomatik/düz?

selam tekrar,1.4 80 hp
  • quote:

selam tekrar,1.4 80 hp

arkadaşım "soylukan" arkadaş sana "aracın otomatik vitesli mi düz vitesli mi" diye soruyor.
    sen ne cevap veriyon

45 lt depon var, düz vitesli bir araçsa tahmini olarak şehir için 600 km, şehir dışı da 700-750 km falan yaparsın.
    otomatik vitesli ise yaklaşık olarak 100 km mesafe düş bir depoda.
  • arkadaş ince mesaj vermiş 80 beygir sanırım sadece düz viteste var, otomatik 75, dizel ise 70 beygir..

soruna gelirsek aracın şehiriçi 8.5, şehirdışı 5.2 ve karma olarak 6.4 yakmakta, çoğunluğu şehiriçi olan bir karma yaptığını düşünürsek 100 km de yaklaşık 8 litre yakarsın ki bu da 45 litrelik depon ile ortalama 560 km menzil demek oluyor
  • ARKADAŞLAR SELAM....DÜZ SİYAH 2007 POLOMU SATTIKTAN SONRA OTOMATİK 2007 POLOMUDA SATTIM BILIYORSUNUZ.İKİ ARAÇTAN ÖNCEDE 98 POLOM VARDI 1.6 LT.98 MODELDEN İNANIN COK DAHA MEMNUNDUM 2007 LERE NAZARAN.BİR KERE 1.4 LT MOTOR BU ARAÇLARA AZ GELİYOR İNANIN BUNA.YUKARIDAKI ARKADASIMIN BELIRTTIGI GIBI GAZ PEDALINA GECIKMELI CEVAP VEREN BIR MOTOR YAPISI VAR.BEN DUZ VEDE OTOMATIK OLAN 2007 ARACLARIMIN İKİSİNDEDE AYNI PROBLEMİ BİZZAT YASADIM.1.6 98 POLOM İLE SEHİR İÇİNDE RAHATLIKLA 600-650 KM YAPARKEN 1.4 LT ARACLAR İLE ANCAK 500-550 KM SEHIR ICINDE YAPIYORDUM.OTOMATIKTE İSE DURUM ZATEN FACİA BİR DEPO 350-400 KM O DA ZAR ZOR YANİ.BU DURUMDA ORTAYA ŞÖYLE BİR SONUÇ ÇIKMAKTA : BUYUK MOTOR AYNI KASADA KUCUK MOTORDAN DAHA EKONOMIK OLUYOR.ÇUNKİ ARABANIN TORKU DAHA YUKSEK VEDE AYNI KASADA 1.4 LT DAHA FAZLA ZORLANIYOR 1.6 LT DAHA KOLAY AKITIP GOTURUYOR ARABAYI.MAALESEF ŞU ANDAKI KASLARDA 1.6 LT POLO URETILMIYOR.ŞU ANDA ARABAM YOK AMA EN KISA ZAMANDA DİZEL BİR ARAÇ ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM.ARTIK ÜLKEMİZDE DEVİR DİZEL DEVRİ.TREND DİZELE KAYMIŞ BULUNUYOR.BU ACIDAN BAKTIGIMIZDA DİZEL POLO EN SON 28.360 YTL DİZEL ERA 28.600 YTL.FİESTA DA DUSUNUYORUM AMA HENUZ FIYAT ALMADIM.ERA POLONUN DİZELINE CIDDI BIR ALTERNATIF OLMAKTA ZİRA POLO TRENDLİNE DA 2007 OLMASINA RAGMEN ABS FREN YOK UZAKTAN KUMANDALI MERKEZI KILIT YOK ARKA CAMLAR ELEKTRİKLI DEGIL DAHA BİR SURU OZELLIK YOK.EN BUYUK FARK İSE MOTOR TEKNOLOJİSİNDE.ERA DA COMMAN RAİL MOTOR VARKEN POLO DA HALA POMPA EMME SİSTEMİ BULUNMAKTA.POLO 3 SİLİNDİR 70 BG 155 NW TORK URETIRKEN ERA 110 BG 235 NW TORK URETIYOR.BUTUN BUNLARA İLAVETEN ERADA GARANTI SURESI 5 YIL İKEN POLODA SADECE 2 YIL VERILMEKTE.GONLUM POLO MANTIGIM ERA DIYOR.YORUMLARINIZI BEKLIYORUM SAYGILAR...

• peki yeni polo ne zaman piyasaya cikacak opelle amansiz bir yarisa girdi volkswagen opel yeni corsa euro n cap ten 5 yildiz aldi.bence polonunda yenilenmesinin zamanii geldi..
  • bende benzinli polo 2004 var.yazık etme yeni dizelleri çok güçsüz.pejo yada yaris derim!!
  • arkadaslar sonunda gonlume gore karar verdım vede dizel polomu aldım.2007 siyah trendline 1.4 tdi 70 beygir araç ancakkkkk araba 1600 devirde 155 nm tork verdıgı ıcın ınanın bana otomatigi gectım duzden bıle daha serı gıdıyo arada 10 beygır olmasına ragmen.dıger 2 arabada yasadıgım fabrıkasyon hata dizelde yok gıbı sımdılık bakalım.insallah olmaz.devir dizel devri herkese tavsiye ederım polo lar 2.eldede altın kadar kıymetlı arabalar.dıgerlerındekı deger kaybı polo da yok.
  • arkadaslar hani bi laf varya agzı olan konusuyor dıye aynı öle konusmaları olan arkadaslar var aramızda.bilip bilmeden konusmayalım lutfen ya.ben 98 yılında sıfır polo almıstım 2006 kasımında sattım arabayı satarken komple yıkatmıstım sattıgım adam ya bunu galerıye koysak sıfır gibi satiılır ne kadar temız araban demıstı bende ona onun ıcın 12500 ytl ıstıyorum demıstım.(aynı arabayı gaztelerden sattıgım donemlerde 8.5-9 bin ytl cıvarındada bulabılırdınız.)adam olsun ben ilk sahıbınden bu kadar temızını buldumya helal olsun kardesım bu kadar bakmıssın arabaya al paranın hayrını gor demıstı.sımdı soruyorum sızlere eger benım arabam polo degılde baska bır model olmus olsaydı eger bu kadar bakımlı tutmak ıstesem bıle tutabılırmıydım bence hayır.enıstede corolla var 2000 model o da ilk sahıbı ama araba dokuluyo malesef.burdan su sonuca gelmek ıstıyorum bazı arkadaslar dıyorkı polo cok pahalı vede içi boş.evet içinde belki arzu ettıklerı donanımlar ıcın ekstra ucret talep edılmekte vede bazıları buna kızmakta ama ben 10 senının sonunda dokulen 2.elı para etmeyen full aksesuarlı bir model yerıne o 10 senının sonunda yıkanıp showrooma kondugunda sıfır dıye satılacak içi boş bir arabayı tercıh ederım.sonucta polo alt yapısı inanılmaz saglam bir araba.seneler sonra bile yepyenı kalıyor.arıza vermiyor.ben simdi 4.poloyu aldım sıfır tdi.inanıyorumkı bu arabada yuzumu kara cıkarmayacaktır.98 yılındakı araba eger öyleyse ben 2007 dizel poloya herhalde ölene kadar binerim.

• Merhaba arkadaşlar. 2002 model, 37.000 km'de, kare farlı kasalardan güzel bir VW Polo Trendline'ım var. En son çıkan kasayı kullanan arkadaşlara sormak isterim. Şu an kullandığım aracın görünüşünden tipinden çok memnunum. Acaba aynı hazzı son modellerde de alabilir miyim sizce?
  • haci kesinlikle alırsın.şu andaki kasa inan 98 polomdan daha cok keyif veriyor.o öndeki yırtıcı vede agresif görüntü varya insanı acaip keyiflendiriyor.
  • Zaten yeni pololar ön görünüşünden kendini belli ediyorlar. Yeni kasayı ilk gördüğümde golf makyajlanmış zannetmiştim
    Bir de arkadaşlar, VW Alman markası olduğu halde bildiğim kadarıyla Polo'lar İspanya'da üretiliyorlarmış. Yanılıyor muyum?

quote:

Orjinalden alıntı: bocukler

haci kesinlikle alırsın.şu andaki kasa inan 98 polomdan daha cok keyif veriyor.o öndeki yırtıcı vede agresif görüntü varya insanı acaip keyiflendiriyor.
  • Ewet Arkadaşlar Forumu Yeni Gördüm Bende 2007 Arabamın Fotografını Koymak İstedim...
  • ya nedense arabanın fotografı gorunmuyo ek oluyor???

• Arkadaşlar ben 1 ay önce 2006 otomatik abs li trendline aldım 25000 km ve 25000 ytl ye. Arkadaşlar otomatik çok yakıyor diyor ancak ben ölçtüm karışık kullandığımda 1 depo ile 600-700 km gidiyor. bir depo ile 350-400 km gidiyor diyen arkadaşlarım bence araçlarını kontrol ettirsin.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.