Şimdi Ara

2007 POLO KULLANICILARININ FORUM SAYFASI (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
28.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • selam arkadaşlar 2006 polo trendline 1.4 otomatik sahibiyim araç şehirdışı 90-110 km hızlarda 160 - 170 bin yakarak gönlümü fethetmiş olmakla beraber şehiriçi tüketim oldukça (300 bin cv) fazladır duyurulur... durumu servisle konuşacağım belki kış şartları nedeniyle böyle ama uzun yolda oldukça makul olan tüketimin şehiriçinde bu kadar artması düşündürücü. yakıt sorununu saymazsak oldukça sağlam, sürüş zevki veren, güzel bir otomobil.. birde sorum olacak ankara için tavsiye edeceğiniz bir servis varmı?
  • arkadaslar ben arabamı sattım bununda silindir kapagı catlak cıktı.3. polo 3. fabrikasyon hata arabaların hepsı hatalı bence vw kalıteyı iyiden iyiye düşürmüş durumda.artık ben uzak duracagım vw.den.şu anda 2008 hyundai accent era 1.6 team abs lı aldım araba super.vw de olmayan özellikler yerli arabamızda mevcut.gidisi falan cok guzel 1.6 motor 112 beygır ee daha ne olsun herkese tawsıye ederım.
  • SLM BENDE BUNDAN 2 AY ÖNCE SIFIR VW POLO GOAL (2007 MODEL 1.4 80 BG.)BAKIR TURUNCUSU(POLO GOAL DÜNYA TANITIM RENGİDİR)-ABS-KLİMA-4 HAVA YASTIĞI-ÇELİK JANT-DERİ DİREKSİYON VE VİTES KAPLAMASI-ÖZEL KOLTUK DÖŞEMESİ-MP3 CD PLAYER VS.ÖZELLİKLERE SAHİP 25250 YTL YE MAL OLDU BANA.( YALNIZ ÇOK ÖZEL İNSANLAR ARAYA GİRDİ DE BU FİYATA MAL OLDU ) BU LİNKTEN ARACIMI GÖREBİLİRSİNİZhttp://otoara.mynet.com/noticedetails.aspx/ikinci-el/satilik/araba/kirklareli/volkswagen/polo-1.4-/1/267480

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi commandos07 -- 23 Aralık 2007; 10:04:06 >

• yahu böcükler çok tutarsızkonuşuosun.iki mesaj önce diyosunki polo süper sonra diosin ki sattım bu ne iştir yahu
  • arabayı kullanınca ortaya cıkan problemlerı buraya yazıyorum.bunun neresınde tuhaflık var anlayamadım.arabayı ılk aldıgında tamam super gıbı gelıyor ama kullandıkca cıkan arızalar kı henuz sıfır arabada olmaması gereken problemler yuzunden yazdım bunları.ne yanı paylasmayalımmı yasadıklarımızı ne dıyorsun sen?
  • 98 Polo 1.6 HB kullanıyorum. Sınıfımın arabalarını yerim:)
  • arkadaşlar merhaba ben bi araba almayı düşünüyorum 2004 model polo 1.4'e baktık sanırım basiclinedı 18.000 istiyorlar fiyatı nasıl sizce pek anlamıyorum da...bir de 1.4lerde benzin durumu nedir???çok yakıyor mu???
  • 18 ona verecegıme 21 e merıva alırsın 1.6 45 litre depo 550 km gidiyor
  • 1996 senesinde o zamanlar mez oto bakirkoy sahilyolundaydi icine 2 araba zor sigiyordu sifir tek kapi polo 1.6 klimali almistim ordan o arabayi tam 8 sene kullandim inanin tik demedi ve eskime belirtiside olmadi arkadasimda 2006 polo var inanin benim o 96 poloyla uzaktan yakindan alakasi yok bidefa benim eski polo gazina dokununca ucuyordu bu 1.4 ler hic gitmiyor ben benim 96 poloyla o zamanlar tipolar vardi onlari cok rahat geciyordum duz yolda zorlanmadan 200km yapiyordu her tarafi buram buram kalite kokuyordu merkezi kiliti bile havaliydi tak diye ses cikartip kapilar acilmiyordu mersedeslerde kapi kilitleri havali acilir bi tek.
  • Arkadaşlar bende de 2007 model Polo var. Ancak bagaj kısmında pandizot yok. Orijinal pandizotu nerden bulurum. Fikri olan var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_RmZ

Arkadaşlar bende de 2007 model Polo var. Ancak bagaj kısmında pandizot yok. Orijinal pandizotu nerden bulurum. Fikri olan var mı ?

bende 2001 modelinki var, hoparlor takarken orjinalini deldirmemiştim :)
    öylece duruyor, ama sen 2007 modeli soruyorsun, modeli tutturamadın
  • 2007 1.4 80hp almayı düşünüyorum, tecrübeleriniz nasıl? Kronik sıkıntıları var mıdır? Güvenliği nasıldır?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.