Şimdi Ara

2007 POLO KULLANICILARININ FORUM SAYFASI

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
28.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2007 MODEL POLOSU OLAN ARKADASLAR LUTFEN HERSEYI BURDA PAYLASALIM.BIRBIRIMIZE YARDIMCI OLALIM.

• ARKADASLAR 2007 MODEL POLO ALDIM DUN.(2-11-2006) ARAC SİYAH RENKTE DÜZ VİTES ABS YOK.KAYINPEDERİMDE 2004 MODEL POLO BASICLINE VAR.ARADA KULLANIYORUM MUHTESEM FRENLERI VAR DIYE ABS Lİ TERCİH ETMEDİM.ARAC 80 BEYGİR.BUNDAN ONCKİ ARABAM 98 POLO 1.6 BASICLINE İDİ.1.6 75 BEYGİRDİ ARABA.BU DA ONDAN ASAGI DİİL TORKU HEMEN HEMEN AYNI GİBİ.ARABAYI ALDIM DAHA ONCEDENDE BILIYODUM 98 POLO İLE YAKINDAN UZAKTAN ALAKASI YOK.BAMBASKA BİR ARAC.MUHTESEM KONFORLU.SUSPANSIYONU BIRAZ DAHA YUMUSAK AMA YOL TUTUSU HARİKA.OPAK SİYAH RENK ALDIM RENK FARKI VERMEMEK ICIN SIYAH MUHTESEM DURUYOR ARABADA SANKI STIL PAKETLI GIBI OLDU.AYNALAR DA SIYAH OLDUGU ICIN SIRITMIYOR.ESKI POLOMDAN COK MEMNUNDUM.12000 YTL YE SATTIM.SIFIRINI 25500 YTL YE ALDIM.9 SENEDE BU KADAR DEGERINI KORUYAN BASKA BIR ARABA OLACAGINI DUSUNMUYORUM.ONUN ICIN YINE POLO YINE POLO.BU ARABAYLA YASADIKLARIMI BIZZAT CANLI CANLI BURADA PAYLASACAGIM SİZLERLEDE.BU ARADA ILK BENZININI BP DEN KOYDUM 115 YTL YE 42 LITRE KUSUR ALDI. BAKALIM NE KADAR GIDECEK BIR DEPOYLA...SIMDILIK HOSCAKALIN...POLO POLO POLO (NOT:ASLINDA GONLUM GOLF 1.6 102 HP MIDLINE DAN YANAYDI AMA ARADA 11000 YTL FARK VAR BENCE DEGMEZ.BU POLO DA KUCULTULMUS BIR NEVI GOLF)

• kazasız belasız sürüşler hayırlı olsun
  • bocukler araban hayırlı olsun. kazasız belasız günler.
    ben de aynen siyah düz trendline almak istiyorum ama fiyatı 26,490 diyorlar. sen nasıl 25,500 den aldın? ve de hangi bayiden. ben de oraya bakıyım.
    bir de ilk defa polo almayı düşünüyorum. daha önce yıllarca renault ve opel kullandım. çok masraflı bir araba mıdır polo? can yakar mı?
  • 1 yıldır polo tdi kullanıyorum (2006 model) arabamdan acayip memnunum, masrafsız sorunsuz bir araba.
  • slm arkadaslar tekrar merhaba....tyson senin sorularına oncelıkle hemen cevap vereyim.ben arabayı acarlardan aldım.26490 ytl evet liste fiyatı öle ama 9.ayın ortalarında faturalandıgı için biraz daha uygun fiyatla aldım.bayiye yeni fatura ile giren araçlardanda vardı ama hem rengi beyaz hemde 200 ytl daha pahalı oldugu için ben siyahı aldım.ama 25700 ytl den alabilrsin eger istersen.onun hariçinde polo oldukca sorunsuz vede guvenılır bir araçtır.ben 98 yılından beridir bizzat kullandım ciddi anlamda en ufak bir problem bile cıkarmadı.hani diyolarya japon arabaları guvenılırdır dıye bence polo onlardan daha da guvenılır bır arabadır.
  • son bir konu; bu arabanın iç mekanı nasıldır? genişliği, kullanımı, 3-4 kişi seyahat ederken rahatlığı? test sürüşü yapmadım. sadece bayide 1 defa geçtim direksiyona. tek başınayken gayet rahatmış gibi hissettim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ARABANIN İÇ MEKANI OLDUKCA GENIS.(SONUCTA POLO BİR SEHİR OTOMOBİLİ AMA UZUN YOLDADA ELİNDEN GELENİ YAPIYOR.HİCBİR SEKİLDE 4-5 KISI SEYAHAT EDERKEN RAHATSIZLIK DUYMUYOR.)98 POLODAN İNİP 2007 MODELE BİNİNCE İNANILMAZ OLUYOR.9 SENEDE NASIL BİR JENERASYON FARKI VAR ANLATAMAM.ARABANIN SESSİZLİGİ,SUSPANSİYON KONFORU HARİKA.AMERİKAYI YENIDEN KESFETMEYE GEREK YOK BENCEKI BU SINIFTA BASKA BİR ARABAYI HAYATTA DUSUNMEM POLO VARKEN.DİREKSİYONUDA HIZA DUYARLI ELEKTROHİDROLİK PARK EDERKEN İNANILMAZ HAFİF ARAC YUKSEK HIZA ULASINCA SERTLESMEKTE.ARKADASLAR POLO GERCEKTEN SINIFINI ASMIS GOLF SINIFINI YANİ C SEGMENTİNE GECMİŞ BİR ARAC.İNANILMAZ KONFORLU.YANLIZ MOTOR 16 SUPAPLI HER MOTORDA OLDUGU GİBİ ALT DEVİRLERİ BİRAZ CANSIZ GİBİ GELDİ BANA.98 POLODA ALT DEVİRLER 8 SUBAPLI OLMASINDAN DOLAYI DAHA BELİRGİN CEKİŞ SAGLAYABİLİYODU.YENİ POLODA DAHA GUCLU OLMASINA RAGMEN VEDE 2007 MODELLERDE TORKUNDA ARTIRILMIS OLMASINA RAGMEN 98 POLODA 135 NM-2800 D/D---2007 POLODA 132 NM 3800 D/D MOTOR ALT DEVİRLERDE BAYAGI CANSIZ AMA 2000 DEVRİN USTUNDE CANAVAR GIBI HIZLANIYOR.DAHA TAM BASAMADIM 2000 KM YE KADAR RODAJ UYGULUYORUM.

• çok teşekkürler bilgiler için. ben de siyah trendline alıyorum ay sonunda kısmetse.
  • istersen benimkini satabilirim sana.bana para geldi bir yerlerden aklımda golfte kaldı gidip golf alacam.istersen bayagı karın olabilir.araba daha 50 km de falan.0536 430 83 83 birol
  • arkadaslar arabayı dun itibarıyle satmıs bulunmaktayım.24 e verdim.vw grubunda deger kaybı cok cok az oluyor.su anda golf dusunuyorum ama arac yok diyolar belkide bulamassam polonun otomatigini almayı dusunuyorum.otomotik kullanan arkadaslar burada dusuncelerını belirtirlerse cok sevinirim.insallah cok yakmaz.
  • Bir hafta önce Polo goal ile resmen nikahlanmış oldum.Araba sürmenin,otomobil kullanmanın zevkini yaşadım diyebilirim.Adamlar korkunç sağlamlıkta araba yapmışlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bocukler

MUHTESEM FRENLERI VAR DIYE ABS Lİ TERCİH ETMEDİM.

sakın öyle sanma aman diyim

quote:

Orjinalden alıntı: bocukler
    SUSPANSIYONU BIRAZ DAHA YUMUSAK AMA YOL TUTUSU HARİKA.

aman öyle bi beklentin de olmasın da ağaçtan toplamasınlar seni girdiğin ilk virajda
  •  2007 POLO KULLANICILARININ FORUM SAYFASI
  • bende de 2006 polo comfortline benzinli var + güvenlik paketde ekledim... Araçtan gayet memnunum... Sorunsuz düşük tüketimli sağlam bir araç.
  • Arkadaşlar, araçlarını güle güle kullanın. Allah kaza bela vermesin.
    Ancak polo kullanıcıları için konu zaten mevcut. Çok fazla yazı yazan da yok. Her model yılı için ayrı konu açıp, dağılmayalım derim. Saygılar.
  • arkadaşlarr size bir sorum olacak....bu 2007 polo modellerinde dizellerinde 70 bg oldu....acaba bunu kullanan veya sahibi olan bir arkadaşımız var mı..varsa yakıt tüketimi nasıl ne kadar km yapabiliyor ve arabanın herhangi bi dezavantajı var mı bunları yazarsa veya böyle bi toik de bnlar anlatılmışsa söylerseniz çok sevinirim...
  • quote:

MUHTESEM FRENLERI VAR DIYE ABS Lİ TERCİH ETMEDİM.

arkdaşım fren çok iyi diye abs gibi öenmi bi güvenlik alınmaz mı ya.. ayrıca bunlar hatcback virajda fena savrulur. Demedi de me. Esp fln da yok. Merkezkaça yenilme skaın...

• --------------------------------------------------------------------------------

arkadaşlarr size bir sorum olacak....bu 2007 polo modellerinde dizellerinde 70 bg oldu....acaba bunu kullanan veya sahibi olan bir arkadaşımız var mı..varsa yakıt tüketimi nasıl ne kadar km yapabiliyor ve arabanın herhangi bi dezavantajı var mı bunları yazarsa veya böyle bi toik de bnlar anlatılmışsa söylerseniz çok sevinirim...

• 2006 model polo var bende. Virajlarda savuruyor.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.