Şimdi Ara

2007 subaru ımpreza gaz tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar yeni aldıgım 2007 subaru imprezaya 1,5 awd gaz tavsiyesi istiyorum hangı daha sorunsuz daha verımlı tecrubesı olan arkadaslar paylasırsa sevınırım yada ımprezaya takmıs yada taktırmıs olanlar bılgılendırırse cok sevınırım.ve sorunsuz nerede taktırabılırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shelby25 -- 24 Mayıs 2011; 19:24:52 >

• arkadaslr yardımcı olursanız sevınırım bu daha ıyı uyumludur dıye bırde nerde taktırablırım istanbul anadolu yakası
  • marka olarak teleflexe bakınız en uyumlusu oymuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shelby25

arkadaslar yeni aldıgım 2007 subaru imprezaya 1,5 awd gaz tavsiyesi istiyorum hangı daha sorunsuz daha verımlı tecrubesı olan arkadaslar paylasırsa sevınırım yada ımprezaya takmıs yada taktırmıs olanlar bılgılendırırse cok sevınırım.ve sorunsuz nerede taktırabılırım

merhaba
    Sizi Avrupa yakasına davet ediyorum, Dönüşümü Subaru Ustası nezaretinde yapacağım , marka değil ! montajın inceliği önemlidir. İyi akşamlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Florya Otogaz

quote:

arkadaslar yeni aldıgım 2007 subaru imprezaya 1,5 awd gaz tavsiyesi istiyorum hangı daha sorunsuz daha verımlı tecrubesı olan arkadaslar paylasırsa sevınırım yada ımprezaya takmıs yada taktırmıs olanlar bılgılendırırse cok sevınırım.ve sorunsuz nerede taktırabılırım

merhaba
    Sizi Avrupa yakasına davet ediyorum, Dönüşümü Subaru Ustası nezaretinde yapacağım , marka değil ! montajın inceliği önemlidir. İyi akşamlar.

cvp lar için tesekkurler arkadaslar hocam avrupa yakasına gelmek sorun degıl gelırım benım aradıgımda sorunsuz içcilik.tek bılmedıgım nokta boxer motor bır sorun yasarmıyım ve ne marka takmayı onerıyosun

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Florya Otogaz

quote:

merhaba

cvp lar için tesekkurler arkadaslar hocam avrupa yakasına gelmek sorun degıl gelırım benım aradıgımda sorunsuz içcilik.tek bılmedıgım nokta boxer motor bır sorun yasarmıyım ve ne marka takmayı onerıyosun

sayın arkadaşım,
    Bende Onun için Yazdım zaten size, markaları detaylıca görüşürüz. Subaru bizim işimiz

• Florya Otogaz, subarularda LPG kullanıldığında boxer motorun subap ayarlarını bozuyor ve ayar yapılması 3000TL'ye kadar maloluyor diyorlar. Subap ayarı bozulmayacağı konusunda garanti veriyormusunuz?
  • ustam boxer motor ve lpg beraberliğiyle ilgili biraz bilgilendirseniz rica etsek...daha çok nelere dikkat edilmeli, hangi marka kit tavsiye ediyorsunuz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.