Şimdi Ara

2008 1.6 Dynamique otomatik vites 41000 km

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alpha Centauri

fiyat yüksek

Normalde ederi ne kadardır hocam?
  • murtiaraba M kullanıcısına yanıt
    en az 3-4 aşağıda olmalı
  • O degilde 40k km deki aracin direksiyon simidini niye kaplar bu insanlar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hotlevel kullanıcısına yanıt
    Çünkü o araç 40 binde değildir

• Aracın direksiyonu kaplama değil hocam. Ya ben yanlış görüyorum ya da siz. Aracın direksiyonu orijinal duruyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • direksiyon kaplama değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alpha Centauri

direksiyon kaplama değil

• Bunun yerine megane al

• Megane alamam B sınıfı bir araç alacağım. Zaten bu paraya temiz megane otomatik bulunmaz.
  • Direksiyon kaplama arkadaşlar nasıl değil. Ama bu her zaman km dusuruldugu anlamına gelmez sonuçta deri hevesiyle kaplanmış olabilir eğer orjinali deri degilse.

• 2012 model yeni kasa aveo alabilirsin LT veya LTZ modeli
  • Bu dynamique olanlar full versiyon değil mi? Fullerde deri direksiyon yok mudur? Aveo düşünmüyorum hocam.
  • Direksiyon kaplama.
    Dynamique pakette celık jant var bu aracta kapaklı sac jant.
    Bu şanzıman oldukca sorunlu bir sanzıman kesınlıkle tavsıye etmıyorum.O guzelım 1.6 motoru rezıl rusva eden kararsız bas bas bagıran saçma sapan yerlerde arıza verıp vıtes atmayan bosa dusen ne ıdugu belırsız tam otomatık desen degıl yarı otomatık desen degıl.Cok sıkıntı cektım de bu sanzımandan

• Baktığınız zaman alaşım jantta olmalı ama bu araçta kapak. Garip bir donanım listesi oldugu kesin bu clionun.

• Kaplama oladigini soyleyebler alttaki ikili kol bolumune baksin kesinlikle kaplama.Hadi biz iyi niyetli olalim adamlar direksiyon simdi asinmasin diye de kaplamis olabilirler biz oyle kabul edelim

• Bende 2006 modeli var. Direksiyon kaplama. BVA tam otomatik vites bu zamana kadar şanzımanla ilgili bir problem yaşamadım ama çok da performans beklemeyin sonuçta dört vites. Şehiriçi 8-10 lt yakar lpg takılabilir. 29-30 bine zorlayın derim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyat yüksek.
  • Direksiyon sonradan kaplanmis deri degikdi buyuk ihtimalle ele otursun diye kaplanmis 20-30 liralik kaplama oldugu için sırıtıyor.
    Jantlar jant kapagi büyük ihtimalle arac dinamik degil expression yada autlantique(nasıl yaziliyorsa) :)
    İhtiyac doğrultusunda düşünülebilir temiz duruyor araç saglam bir pazarlikla alınabilir.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.