Şimdi Ara

2008 Astra mı? 2008 Megan mı? Karar veremiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bu iki araç arasında karar veremiyorum benim tek derdim 2. elde hangisinde daha az kayıp olur hangisi daha kolay satılır????

• astra üretime devam ettiği için daha az kaybettirir gibi. fakat megane da peynir ekmek gibi ikinci elde . çok bir fark olmaz bence.
    siz beğendiğiniz aracı alın derim.
  • 23 yaşındayım yaşıma uygun olarak astrayı görüyorum düşük devirlerde sıkıntı yaşandığı söyleniyor astrada chip uygulaması bu durumu düzeltirmi acaba??
  • Chip düşük devirdeki performansı arttırmaz. Zaten 1800 devir altında hiçbir dizel performanslı değildir. Max tork bandında verir en yüksek performansını bu da genelde dizellerde 1800-4000 arasındadır. Motor olarak Megane daha güçlüdür ama Astra daha tasarrfurludur. Aslında şöyle de denebilir, Astra gerektiğinde tasarruflu gerektiğinde performanslı. Yani basarsanız yakıta kıyıp Megane kadar performans verir bir de chip yaptırırsanız daha iyi kaçar ama ben basmam gerek yok derseniz Megane'den az yakar. 1.3 motor diye "o kasaya yetmez" gibi düşünmeyin tork değeri ve şanzıman iyi ayarlanmış durumda. Malzeme kalitesi ve yol tutuş olarak Astra derim + Astra da 2.elde kuvvetlidir.
  • Yakın araçlar bana göre, hangisini temiz bulursanız ve içinize sinerse onu alın
  • 2 side kolay alınır ve satılır ama yaşınız ve tasarımından dolayı astra daha iyi bir seçenek
  • Aldığım fiyat binici için uygun mu? 2008 enjoy 38000 km boya değişen yok diyah renk 32.000 diyorlar son??
  • Astra tavsiye ederim
  • asrtra yı tercih ederim motoru köpek gibi.. meganı düşünme bence fazlaömrü olmuyor.
  • astra tabiki hem daha şık hem fransız değil hemde 1.3 vergiden kar edersiniz
  • kesinlikle megane
  • karşılaştırdığınız donanım seviyelerini öğrensek?

megane expression+ yada priveliege tavsiye ederim.2008ler bilindiği üzere makyajlı kasa ve kronik sorunların %99 u giderilmiş durumda.pişman olmazsınız.dci ler genel kanı olarak gayet verimli ve tutumlu motorlar.80bg değilde 100lüğünü alın.

yinede tercih sizin.astra h da gayet yakışıklı araç.karar vermeniz zor olacak gibi

edit:

quote:

astra tabiki hem daha şık hem fransız değil hemde 1.3 vergiden kar edersiniz

inanın diyecek bişey yok.fransızlarla kötü anılarınız olmuş belli.

quote:

asrtra yı tercih ederim motoru köpek gibi.. meganı düşünme bence fazlaömrü olmuyor.

asrtra yı tercih etmeye devam et.köpek gibi motor varmış.dci kedi gibi mi?allah aşkına övdüğünüz motorun hacmine verilerine bakmayanda bişey sanır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Magnex -- 2 Haziran 2010; 3:18:13 >

• bence şu forumda bu arabamı şu arabamı konuları direkt silinmeli.İnsanlar altndaki araba neyse onu övüyor.1.3 astra motoru olunca süper 1.3 multijet olunca mutlaka kötüdür.Megane fransız olunca kötü opel alman mı amerikalı mı koreli mi nereli olduğu belli olmayınca iyidir.Birde dizelin alt devirleri cansızmış chip tuning yapıcaklarmış.Bugüne kadar kaç tane araban oldu bilmiyorum daha önce bmw mercedes falan mı kullanıyordun bilmiyorum ama arabayı hele bi al kullan gez toz ondan sonra chip taktırırsın.
  • Astra
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.