İkinci el oto bakıyorum ve 2 uygun araç buldum. Birincisi 2008 Megane otomatik dizel (sedan, 1.5 dci) ikincisi 2008 punto. Merak edenler için ikisi de 25bin TL civarı
Megane 90bin de, punto 67bin de...bir kaç sorum olacak yanıtlayabilirseniz sevinirim.
1. 90bin dizel ikinci el için çok mu yüksek bi km dir? 2. Yukarıdaki özelliklere sahip megane şehir içi ve şehir dışı ne kadar yakar ortalama? punto dan daha mı ekonomik olur daha mı zararlı bu konuda? 3. Megane in otomatik performansı nasıldır? Vites geçişlerini çok hissettiren bir otomatik mi var bu arabada? eğer bilginiz varsa punto daki ile megane daki otomatiği karşılaştırabilir misiniz? (Mesela daha önce 2008 Honda Jazz kullandım uzun süre ve otomatiği yağ gibi akıyordu)
Not: Neden otomatik dizel tercih ediosun diye sormayın lütfen. Otomatiği rahatlık, dizeli ekonomi için istiyorum.
benim bildigim yanlıs ta olabilir triptronik var dizellerde otomatik bilmiyorum velasıl kelam benim arabanın ustasında var 10binde almıstı su an arabası 100 binde falan hala kullanıyor çok ta memnun. puntoda güzel araba ama megane a gore ufaktır.