slm... uzun araştırmalar sonra yaklaşık 5 ay arabasız kaldım ve sonunda tam istediğim gibi bir araba aldım a4 1.6 2008 model araç gerçekten çok mükemmel alalı 5 gün oldu henüz fakat aracın kitapçığı kullannım kılavuzu mevcut degil birçok özelliğini öğrenmeme rağmen yinede bazı konularda ihtiyaç duyuyorum ve aracımda bulunmasını istiyorum internet üzerinden herhangi bir formatta bu kılavuzu indirebilirmiyim bilgisi olan varsa yardım edebilirse çok memnun olurum... herkese iyi forumlar dilerim...
Peugeot'un sayfasında kullanım kılavuzları varsa Audi'de de vardır. Biraz daha araştırınız...
Hayırlı olsun...
Fiyatı kaç lira, düşüncelerini bizlerle paylaşmaya devam edersen seviniriz. 1.6 Aracın performansı nasıl, memnun musun?
Foto eklersen sevinirim...
kardeş bu araba benim aklımı uzundur kurcalıyor nasıl performans fln değerlendirebilirmisin . yakıt durumu fln merakla bekliyorum
Hayırlı olsun. Yakıtını bende merak ediyorum.
merhaba ben de aracı düşünmeye başladım.ama eksilerini de iyi bilmek gerekir.lütfen yardımcı olalım birbirimize
süper bir araba almışsın kazasız belasız kullanırsın inşallah
2004 1.6 audi var satılık şu an.araç şehiriçi de 12lt yakıyor.otomatik vitesli araç
bir depo a4 1.6 B7 kasa şehiriçi max: 550 şehirdışı 700 km (birdepo=70 litre) yol tutus konfor desen aten audinin bu konuda tartışılabılınecek bi durumu yok
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme