Şimdi Ara

2008 model Ford Fiesta mı 2011 model Mİtsubıshİ Colt mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fiesta 2008 model 1.6 collection 98000 km'de otomatik benzin&lpg'li 5 parça lokal boyası var 30.000tl , Colt 2011 model 1.3 invite 75000km de yarı otomatik benzinli, boya yok 31500tl. Hangisini almak daha mantıklı? Çok acil yardıma ihtiyacım var.

• İkinci el satmasi sıkıntı olmayacak bi arac tercih edin derim. Cunku o hatayi biz bi kere yaptik oyle bi hata dahada yapmayi dusunmuyorum. Dunyanin bin turlu hali var para ihtiyaci hasil olabiliyor.

İki araci kiyaslarsak. Forumda bi kac kere okumustum coltun benzinlinolmasina ragmen az yaktigini. İc hacmi bagaji nasildir bilmiyorum ama fiestadan bi nebze daha grnistir diye dusunuyorum.

Ben olsam fiesta tercih ederdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• O puntoların kilometresi yüksek değil mi hocam? Ben özellikle otomatik arabada düşük kilometreli olsun istiyorum.
  • murtiaraba M kullanıcısına yanıt
    Hocam 100-150 bin hemde benzinli atmosferikte çok düşük bir rakam bu motorlar çok çok fazlasını yapar ama Tr algısı işte...

• Colt güzel araçtır, sıkıntısı yoktur. Fakat ikinci eli yavaştır.

• aynen öyle colt ikinci eli zayıf olduğu için böyle karşılaştırmada genelde fiesta denir. ikinci elde fiesta daha çabuk satılır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bir tek bana zayıf değil sanırım 2 parça değişeni olan 120 bindeki coltu 12 saatte 22 bine sattım.Yeni kasa donanım yönünden oldukça zengin.Konfor ise ortalamalarda yalıtım olarak fena değil fakat lastik seçimini dikkatli yapmak gerekiyor.Lpg ile İzmit-Bursa(270 km) arasını 48 tl ye gidip geliyorum
  • Cevaplarınız için teşekkürler. Sanırım ikinci el algısı yüzünden almayı çok istediğim Colt'tan vazgeçeceğim. Oysa Colt alırsam hiç sıkıntı yaşamayacağım gibi bir his var içimde ama çevreden sürekli 'ikinci elde zor satacağın arabayı alma, yarın birgün acele para ihtiyacın olabilir' telkinleri duyuyorum. Fiesta'dan ise vazgeçtim. Fiesta'yı satan kişi galerici. Aradığımda hanzo gibi konuştuğu için daha fazla muhatap olmak istemedim. Ama başka Fiesta bulursam alabilirim.
  • Ford iyi tutarcılar gelmemiş hayret

• Aracın o kadar boyası ,km'si varken alınmazdı zaten ,asıl onu satmak daha zor olurdu ,ben olsam colt alırdım ,hem geniş rahat ferah araç,hemde kolay kolay sıkıntı çıkarmayan bir araç...

Eğer kıbrısta yaşasaydınız ve 2 araçta sizin olsaydı coltu satmak birkaç saatinizi alirken fiesta icin baya ugrasirdiniz,yada amerikada olsaydinizda ayni durum gecerliydi,bizim ülkenin adamı biraz garip olduğu için seçimleride o yönde oluyor , yıllarca sıkıntı çıkarmadan kullanılacak o güzelim japon arabaları yerine avrupanın görseli bol kalitesi zayıf araçları tutulur bizim ülkede,tabiki rağbet olmayıncada ne model çeşidi nede motor çeşitleri getirilir ülkemize...

• murtiaraba M kullanıcısına yanıt
    Bikac bin altina verin bakin nasil gidiyor olay aciliyette para sikintisiysa.Sanki diger markalarda boyle degil arkadas ben anlamiyorum su forumda surekli konusulan araba colt var demekki bir hikmeti biraz cesaretli olun memur kafasi varsa bisey diyemem maas garanti arabada da hic riske hirmeyim derseniz :) benim babam 6 ay arastirip oyle arac alirdi ama ne alirsa alsin oyle yapardi ticaret adami olmasina ragmen alirken kazanip istedigini secerek alirdi onun disinda aceleci oldugu tum araclari beklemek zorunda kaldi kisa bir sure colt a ozel bi durum degil yani.Colt piyasanin altina alim satarkende altinda satin bak nasil gidiyor o ikinci eli olmayan mitsubishi

• memo84 kullanıcısına yanıt
    +1 kibrisda yasiyorum bende bütün kiraliķ arabalar fiesta ve öyle bir algı var ki japon olsun isterse cürük olsun diyorlar. Bence cold al.

• Daima japon derim. Sahip oldugum iki aracimda japondu o yuzden hic sanayi de ustam olmadi. Tamirci cevrem olmadi. Aku degisimi nerde yapilir diye bile arastirmalarim oldu. Sebebi araclarin sorunsuzlugu sebebiyle bu konularda cahil kalmak. Satilmaz denen nissan premiaram icin calan telefonlardan telefonu kapatmak zorunda kaldim. Sonradan baktigimda 15. Dakikada arayan 3. Konyaliya sattim. Su an 2007 colt sahibiyim degerinde sattigim anda en fazla 2 -3 gunde satabilcegimi dusunuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feylosoft -- 11 Eylül 2016; 12:31:40 >
  • Cevaplarınız için teşekkürler Bayramdan sonraya kaldı benim iş. 9 günlük tatilin bitmesini bekliyorum bakalım dedikleri gibi araçlar ucuzlayacak mı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.