Merhaba, 2008 model 115hp otomatik vites Opel Astra H Sedan lansman rengi sarı (bal köpüğü) benzin+lpg (ruhsata işli) garaj arabası Hız sabitleyici ve kararan dikiz aynası hariç en dolusudur Ocak vergisi ödenmiştir (281tl) 1600cc 115hp 5 ileri otomatik vites (easytronic) Hem manuel vites , hem otomatik vites kullanma imkanı Alüminyum alaşımlı 16'' çelik jant Ön ve arka sis farı Şöför , yolcu ve yan hava yastıkları Isıtmalı ve elektrikli aynalar Işıklı makyaj aynaları 4 cam otomatik (çocuk kilitli) Ön ve arka kol dayama Arka kısımdan bagaja ulaşma imkanı Derinlik ve yükseklik ayarlı direksiyon Yükseklik ve bel desteği ayarlı şöför koltuğu Direksiyondan radyo kontrolü Aux/Mp3 çalma Aracı kültür bakanlığında görevli memur bir arkadaştan aldım o da zamanında savcı bir arkadaşından almış yani hep bilinçli insanlar tarafından kullanılmıştır Araç şu an 237.200 km de , araç günlük olarak 10km yol yapıyor buna göre hesap edebilirsiniz TR de aynı model ve kasada bu temizlikte 3-5 taneyi geçmez desem yanlış söylemiş olmam İnanılmaz oturaklı ve ağır bir araçtır ama buna rağmen çok seridir Araçta kesinlikle değişen yoktur , sadece 1627tl trameri vardır Yeni tarihli ayrıntılı yetkili eksper servis raporu mevcuttur (pilot garage 500tl verdim) Sadece bagaj kapağı boyalıdır ve sağ/sol arka çamurlukta lokal boya vardır En ufak boya solması yoktur 2 adet orjinal anahtarı vardır ve ikisinde en ufak yıpranma dahi yoktur Aracın koltukları , tavanı , göğsü , direksiyonu , vitez topuzuna kadar sıfır kondisyondadır Aracın üzerinde; 205/55/16 2018/36. hafta üretimli sadece 2000km yol yapmış Lassa Driveways yazlık lastik vardır (şu an ki satış fiyatı tanesi 490tl dir) Dileyene bayisinde tanesi 690tl olan sadece 500km yapmış Hankook İ-Cept RS2 4 adet kış lastiğini 1500tl fark ile verebilirim 20 yıldır kullandığım tüm araçları mahallemdeki tek ustama götürürüm gözüm kapalı emanet ederim Daha yeni triger seti , v kayışı , motor yağı (5lt) ve filtreleri değişmiştir Yani bakım için 10 bin km , triger içinde 40 bin km para ödemezsiniz Araçta şu an tabiri caizse 1 kuruş masraf yoktur Yazabildiğim kadar ayrıntılı bilgi vermeye çalıştım Fiyat olarak hemen hemen aynı aralıktadır bu yüzden fark olarak üste çok cüzzi rakamlar vererek takas yapacağım Fiyat 105.500TL dir ve ufak bir pazarlık payımız vardır Herkese iyi forumlar ve iyi alışverişler diliyorum < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi technician77 -- 22 Mart 2021; 16:13:46 > |
Bildirim