Şimdi Ara

2008-Mu Açıldı 7/27 online Full Edit Server (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
0
Favori
3.688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • server açılacakmı ona göre bişe söleyinde uyuyalım bizde..

2008 mu cevap bekliyorummm.. bu gece açılacakmııı???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi konan17 -- 14 Ağustos 2008; 1:06:27 >
  • arkadaşlar server connect baştan editleniyor yaklaşık 2 saat içinde servere giriş yapılabilecektir
    server şuan açık fakat dc veriyor bu sorunun csden kaynaklı olduğu anlaşılmış ve editlenmeye başlanmıştır ..
  • 2008-mu msj yazmış gözüküyo ama mesaj yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hijam_El_Garuj

2008-mu msj yazmış gözüküyo ama mesaj yok

bende anlamadm walla kardeş açılmıcak heralde..
    server online yazmış ama anlamadım gitti
  • quote:

Orjinalden alıntı: konan17

quote:

Orjinalden alıntı: Hijam_El_Garuj

2008-mu msj yazmış gözüküyo ama mesaj yok

bende anlamadm walla kardeş açılmıcak heralde..
    server online yazmış ama anlamadım gitti

----- bi cevap yaz be kardeş konuyu izliyosun 15 dkdır cevap yazmıyosun..
    açıcam yada açmıycam yazda ona göre davranalım..
  • quote:

Orjinalden alıntı: 2008-mu

arkadaşlar server connect baştan editleniyor yaklaşık 2 saat içinde servere giriş yapılabilecektir
    server şuan açık fakat dc veriyor bu sorunun csden kaynaklı olduğu anlaşılmış ve editlenmeye başlanmıştır ..

bu hatayı düzeltmen sadece 10 saniyedir.ilk başta cs deki ip yi makina ip yap oyuna sen gir daha sonra cs deki ip yi dış ip yap ve cs den reload et daha sonra dışa aç.eğer sen oyundan çıkıp yeniden girmek istersen.cs deki ip yi makina ip yap reload et ve gir sonra yine dış ip yap ve reload et.....

yapamazsan msn ekle yardımcı olayım.. bartukircali@hotmail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi konan17 -- 14 Ağustos 2008; 2:21:09 >
  • Hayırlı Olsun
  • HayirLi oLsun.
  • HayırLı oLsun..
  • HayırLısı oLsun...
  • Full Edit Hayirlisi Uqur Kac Online Olur Acaba?
  • full turkcede bi sitesi kalmıs =)
  • Hayırlı Olsun Guzel Server
  • quote:

Orjinalden alıntı: konan17

quote:

Orjinalden alıntı: 2008-mu

arkadaşlar server connect baştan editleniyor yaklaşık 2 saat içinde servere giriş yapılabilecektir

bu hatayı düzeltmen sadece 10 saniyedir.ilk başta cs deki ip yi makina ip yap oyuna sen gir daha sonra cs deki ip yi dış ip yap ve cs den reload et daha sonra dışa aç.eğer sen oyundan çıkıp yeniden girmek istersen.cs deki ip yi makina ip yap reload et ve gir sonra yine dış ip yap ve reload et.....

yapamazsan msn ekle yardımcı olayım.. bartukircali@hotmail.com

:) YOK SENİN BİLDİĞİN CS DEĞİL BU YANİ ASLINDA HİÇ BİR DOSYA SİZİN BİLDİĞİNİZ DOSYA DEĞİL :D DEDİM YA FULL EDİT SERVER ;)

HALLETTİK PROBLEMİ ŞU AN OYUNA GİRİLEBİLİYOR SERVER ONLİNE . .

+ 3D EKLENDİ . .

• ÖnceLikle hayırLı oLsun. İnş uzun ömürLü ve boL pLayerLi bi server oLur. Ama nedir bu 97 server merakı hala anlamadım . AçıLan serverLerin çoğu neden 97 ?
  • BEYLER LÜTFEN AÇTIĞIM 2008-MU OYNAMADAN BİR BAKIN DERİM ADLI KONUYA BAKIP SONRA OYNAMAYA KARAR VERİN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeNoVaL -- 15 Ağustos 2008; 16:23:47 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: | Uqur |

quote:

Orjinalden alıntı: _TuqBa_

hayrlı olsn

quote:

Ama artık düşük exp li serverlara gelcek player kalmamış=(

reklam olmasn diye isim vermyrm ama low exp olup onlinesi baya yuksek bir turk server var

Yemin Et
    O Serverin zaten bir potensiyeli vardı.Yani Eski playerlarla devam ediyor

yanlis bir düşünce uqur eski playerlarla devam etmesi gibi bi durum yok sanırım o serverin okadar cok yeni arkadas varki hepsiyle tek tek tanısıyoruz..

• 4 MG İNTERNET ALDIK OYUNDA SORUN ÇIKMASIN DİYE AMA MALESEF TÜRKİYEDEKİ PTT ALT YAPIMIZ OKADAR İYİKİ UPLOAD HIZI YERLERDE SÜRÜNÜYOR

ŞUAN DC VERMİYOR ARKADAŞLAR AZ ÖNCE 3 DAKİKALIK BİR SÜRECLE VERDİ ! BUNU BEN SANİYE SANİYE TAKİP EDİYORUM OYUNDA TÜM PROBLEMLERLE İLGİLENİYORUM SERVER BENİM PCMDE DEĞİL BASKA BİR PCDE VE O PC HİÇ KULLANILMIYOR
    DAHA YENİYİZ ARKADAŞLAR ANLAYIŞ GÖSTERİN UFAK TEFEK PROBLEMLER ÇIKACAK VE BİZDE SİZLERİN YARDIMIYLA DÜZELTECEZ TESEKÜRLER ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: _Lee01

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: _TuqBa_

hayrlı olsn

quote:

Ama artık düşük exp li serverlara gelcek player kalmamış=(

reklam olmasn diye isim vermyrm ama low exp olup onlinesi baya yuksek bir turk server var

Yemin Et
    O Serverin zaten bir potensiyeli vardı.Yani Eski playerlarla devam ediyor

yanlis bir düşünce uqur eski playerlarla devam etmesi gibi bi durum yok sanırım o serverin okadar cok yeni arkadas varki hepsiyle tek tek tanısıyoruz..

Hayırlı Olsun.basarılar DileriM.

Not : Bilgehan abi Avatar Super Olmus.

• exp lutfen 5000olsun
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.