Şimdi Ara

2008-Mu Açıldı 7/27 online Full Edit Server (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
0
Favori
3.688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: 2008-mu

selam arkadaslar aslında bomba gibi bir server yapmıstık yapmıstık diyorum çünki bu serverin her dosyasında parmak izim var ..günlerce uğraştık
    adam gibi bi server olacaktı ve kalıcı olacaktı..serveri kapadık acıklamasını yapayım : modemimizde firewll desteği yok ve modemimiz router değil bu yüzden direk portlara girilebiliyor port bloğu koyduğum zaman ise ip direk pcde olduğu için oyuna giriş engelleniyor bu yüzden serveri kapadık ! ve bu sözlerime ekliyim biz türk milleti olarak hiç bir yere varamayız bazımız bu cümleye güler geçer bazımızsa anlar gülüpte geçene diyorumki geç bir aynanın karşısına ne yaptıklarını ne yapmadıklarını yüzüne söyle beni anlarsın .. velasıl kelam bizlerde bu kafa oldukça biz hiçbir yere varamayız ..
    esen kalın arayı fazla açmıyacam merak etmeyin yakında yine geleceğiz full editle ;) esen kalın...

Sen önce geç bir aynanın karşısına bak.Sen bir admin(kendini admin zannediyorsun) olarak serverinda oynayan playerlara küfür edecek kadar aciz bir insansın.Acıyorum sana.Daha hangi yüzle gelipde buraya böyle açıklamalarda bulunup millete aynaya bak falan diyorsun?Sen önce titre ve kendine gel.
    Evet doğru diyorsun senin gibiler olduğu sürece Türk Milleti olarak hiç bir yere varamayız ama her sepette bir çürük elma olur senin gibi
    Neyse diycek laf bulamıyorum.

• quote:

bu arada oyunda admin ismi kullanılarak küfredilmiştir o edebsiz .. aslında daha çok söyleceyeklerim varda kesiyim adına özür diliyorum sizlerden..

küfredenin gerçek admin olmadığını duymak güzel
    geçmiş olsun ne diyelim
  • | Uqur |

arkadaşım sözlerine dikkat edermisin lütfen
    yaşım 34 15 yaşında çocuk değiliz millete küfür edelim herşeyin bir karşılığı olacağı için ben bunu asla yapmam küfreden ben değildim ve sayende yapmadığım halde karşılığını aldım sağol ..
  • quote:

| Uqur |

arkadaşım sözlerine dikkat edermisin lütfen
    yaşım 34 15 yaşında çocuk değiliz millete küfür edelim herşeyin bir karşılığı olacağı için ben bunu asla yapmam küfreden ben değildim ve sayende yapmadığım halde karşılığını aldım sağol ..

Her serverda böyle zaten.Önce gelir admin küfür eder sonra gelir şifremi çalmışlar özür dilerim.Ben bu yalanlara doydum.2 günlük çocuk değiliz bizde.Yaşım 17-18 ama Mu Online konusunda tecrübeliyim.Yani beni inandıramazsın buna.Madem öyle O senin şifrenle giren adamın ip adresini yolla bide senin girdiğin ip adresini yolla ss lerini bakalım doğrumu.Kanıtlarsan gelir özürümü dilemeyi bilirim.Ama Gelipde admin şifresiyle girip küfür ettiler dersen sana anca çocuklar inanır;)
    Ha şuda var Eğer sen bir admin olarak şifrene sahip çıkamıysan zaten serveri kapatmanız isabet olmuş.

• İyi adminler küfreder hata serveri kapayip yeni bir isim altinda yeniden açar.ama kötü adminler ise serveri kapar birdaha hiç açmaz. bak bir serverde yine bir iyi adminin iyi gm si milete küfretmişti simdi o server yeniden başka bir isim altinda açiliyor.nedense hep iyi adminler kazaniyor.yaw benim kafam karişti iyi adminle kötü admini bu ülkede artik ayirt edemiyorum.D.not:o serverde sen küfretmesen dahi önlemini almadıgin için yine süçlusun.
  • söylediklerini yaşına veriyorum.. uğur
  • quote:

söylediklerini yaşına veriyorum.. uğur

Doğruları sölüyorum zaten.Diyecek laf bulamayınca olayı yaşa getiriyorsun.Kanıtla hadi görelim adminliğini erkekliğini.Bende bu yazdıklarını ettiğin küfürleri akıl yaşına veriyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: | Uqur |

quote:

söylediklerini yaşına veriyorum.. uğur

Doğruları sölüyorum zaten.Diyecek laf bulamayınca olayı yaşa getiriyorsun.Kanıtla hadi görelim adminliğini erkekliğini.Bende bu yazdıklarını ettiğin küfürleri akıl yaşına veriyorum.

ACC iPLerinin SS LErini Cek Buraya Koy ve bu sucLAmadan KurtuL.
  • Arkadaslar Bence Admin Kufur Edecek Gibi Biri Durmuyor...Bu 2. Bole Oluyor Ama Sonucda Hic Bir Admin Serverini Kapasa Bile Kufur Etme Luzumu Bulmas...Ve Soyledigine Gore Tekrar Gelicez Diyor Tekrar Gelicez Diyen Adamin Bole Seylr Yapicagini Pek Zannetmiyorum...
  • ben de bu kişinin küfredeceğini düşünmüyorum, serverde oynarken bi baktım kasa full +5 dolu,ardından kafasında admin yazan biri durup dururken küfrediyor , bence bunlar gerçekten dışardan birinin girip yaptığını gösteriyor
    tabi ki serverde açıkların olması bir hatadır o ayrı konu
  • karisik bi durum ama shanex dogru demis onlem almadan serweri actigin icin suclu duruma sen dusuosun tabi dogru soyluyorsan
  • benim kasyaa +5 koymamislar ama uzuluyom
  • arkadaşlar olaya farklı bir gözle bakın lütfen. söyleyene deyilde söylettirene bakın.anlamaniz için bir örnek vereyim birahane veya bir barda kavga çıktıgında anında barı veya birahaneyi mühürlüyorlar mekanlarında kavga çiktıgı için.bende zaten elimde kanit olmadıgı için arkadaşa direk sen küfrettin demedim.yanlızca o server onun mekanı daha dikkatli olabilirdi diye düşünüyorum.
  • HayırLı OLsun Diyecemde Herkez ßirbirine Girmiş OLay Var.
  • İnsanin kişiligi buna müsayitse, server sahibi ne kadar önlem alırsa alsın, malesef.. !
  • server acik degilki bide 7/24 onlinedi demi ise bak ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: ßaTıKaN

HayırLı OLsun Diyecemde Herkez ßirbirine Girmiş OLay Var.

Gec KaLmissin

@beackham15

server kapanmis sen nediyorsun

@Thelord01

nerden ciktin sen sakamisin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alexix01 -- 15 Ağustos 2008; 21:55:58 >

• kardesşim tmm güzelde bunun pahct i nerde yha nasıl indirecegiz mu-2008 msn ver kardes
  • Sende ßanLı OLsan Sende KaLırsın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ßaTıKaN

Sende ßanLı OLsan Sende KaLırsın.

Hmm Caktim Kofteyi
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.