Şimdi Ara

2008-Mu Açıldı 7/27 online Full Edit Server (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
0
Favori
3.687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 318 lvl im stadda son gaz kastım tam 20 dk 319 oldum bu ne ya server 1x fln mi oldu
  • bana exp max gibi geldi daviasta 500 k dusuyor
  • Hayırlı olsn
  • yeni itemler varmı hyrlı olsn
  • Server is Tarla :)
  • download linki çalışmıor ilgilenirsen sewinirim
  • Hayirli olsun uzun omurler
  • hade ya pachi koyun
  • Server Spotlari Cok Guzel Tekrar Hayirli Olsun
  • Hayırlı olsun umarım kalıcı olur...
    Hea bide patch ve client ne zmn upload olucak ;)
    Bide serverın versiyonu 97d mi yoksa 1.02k mi? exp 100 mü 1000 mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi toldo195tr -- 15 Ağustos 2008; 15:46:43 >
  • bi bk olmaz serverden , herkesin kasasını full +5 le doldurmuşlar
    admin küfrediyo
    bu gün kapanır burası
  • hehe o nsl oluo ? :D
  • Admin Serverda Herkeze Kufuru Basdi Bu Nasil İs:S
  • topu topu 4-5 online var onlarada küfür etmesi ancak cinnet geçirmesiyle açıklanabilir
  • Heheheh super ya bnde oynamak isitorum bana patch msnde atarmisin rica etsem?
  • Msn Adresini Ver Atim Patchi
  • toldo195@h...
  • BENSM ye dediklerini duyduktan sonra boyle bi serwerda oynamayi istemem
  • selam arkadaslar aslında bomba gibi bir server yapmıstık yapmıstık diyorum çünki bu serverin her dosyasında parmak izim var ..günlerce uğraştık
    adam gibi bi server olacaktı ve kalıcı olacaktı..serveri kapadık acıklamasını yapayım : modemimizde firewll desteği yok ve modemimiz router değil bu yüzden direk portlara girilebiliyor port bloğu koyduğum zaman ise ip direk pcde olduğu için oyuna giriş engelleniyor bu yüzden serveri kapadık ! ve bu sözlerime ekliyim biz türk milleti olarak hiç bir yere varamayız bazımız bu cümleye güler geçer bazımızsa anlar gülüpte geçene diyorumki geç bir aynanın karşısına ne yaptıklarını ne yapmadıklarını yüzüne söyle beni anlarsın .. velasıl kelam bizlerde bu kafa oldukça biz hiçbir yere varamayız ..
    esen kalın arayı fazla açmıyacam merak etmeyin yakında yine geleceğiz full editle ;) esen kalın...

• bu arada oyunda admin ismi kullanılarak küfredilmiştir o edebsiz .. aslında daha çok söyleceyeklerim varda kesiyim adına özür diliyorum sizlerden..
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.