Şimdi Ara

2008 Touareg 3.0 TDI V6 Türkçe Kullanım Kılavuzu Lazım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Elinde Türkçe kullanım kılavuzu mevcut olup satmak isteyen,

PDF veya başka bir formatta mevcut olup paylaşmak isteyen,

Fotoğrafını çekip gönderen,

Fotokopisi çektirmeme müsade eden,

Velhasıl bunu temin edene minnettar kalacağım..

Aracın enini boyunu gösteren şemalara ihtiyacım yok dostlar, Dikiz aynalarının ayarlarını nasıl hafızaya alabileceğimi, Elektrikli koltuk ayarlarını nasıl hafızaya alacağımı vs. anlatan kullanım kılavuzuna ihtiyaç var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10er -- 30 Temmuz 2021; 1:7:1 >

• userguide.volkswagen.de
    Digital Manual | Volkswagen
    https://userguide.volkswagen.de/public/vin/login/tr_TR

Buraya sase kullanarak göremiyorsanız, Türkçesini bulmanız hayli zor, ama İngilizcesi bulunabilir.

Touareg 7L users manual
    Toaureg 7L owners manual diyerek arayabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haklısınız verdiğiniz link ile daha önce denemiştim, sonuç vermedi. İngilizcesi bulunabileceğine de inanıyorum, ben Almanca'sını buldum. Ancak 172 sayfa, google çeviri sanırım teknik terimler olduğundan 10 numara çeviri yapamıyor. Sonuçta elinde Türkçesi bulunan bir arkadaştan yardım istemek dışındaki yöntemleri denedim. Son çare burada Touareg kullanıcısı olduğuna göre, içlerinde kılavuz mevcut olan bir yardımsever bulunur amacıyla destek istiyorum, hangi şehirde olduğu da önemli olmayabilir, bulunduğu şehirde tanıdıklarım sayesiyle yardımlaşabiliriz. Ücreti karşılığında..

• Touareg çok güzel araba, güle güle kullanın ancak mesela
    2008 lerin 6 ileri olmasi biraz yaktırıyor hos ilk sene 2011 modelinin navigasyon aktif olan doğuş tarafindan gelse de sadece Almanca olmasi, bakımının servisinin bilinmemesi ve porsche ile ortak olduğu için pahali disk gibi sarf malzemeleri dışında ömürlük bir araç.

Aşağıda İngilizce olarak servis workshop kılavuzunu buldum.belki işinize yarar.

https://cardiagn.com/2010-2015-vw-touareg-type-7p-service-repair-information-wiring-diagram/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIRBOSS -- 30 Temmuz 2021; 10:19:36 >
  • Hatta Balıkesir'de ikamet sebebiyle Balıkesir Merkez Volkswagen servisine başvuru yaptığımda Touareg bakım yetkileri olmadığını sadece Doğuş'ların servis ve yedek parça temini sağladığını şaşırarak dinlemiştim. Link için teşekkür ediyorum..

• 10er 1 kullanıcısına yanıt

İstanbul’da böyle bir uygulama yok, hatta en çok toareg servisi yapan bayi acarlar şubesi sonra doğuş oto maslsak.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.