Herkes en kolay rakipleri istiyor ama bence en zor takımlar gelsin. 1. torbadan Werder Bremen, Roma, Valencia, Benfica, Villareal 3. torbadan Herta Berlin, Atletic Bilbao 4. torbadan Toulouse, Genoa
Çıksın. Eğer finale yürüyeceksek bu takımları gruplarda geçmek lazım. Diğer takımları eleme turunda geçmek nispeten daha kolay olur. GS için Roma, Bilbao, Genoa FB için Valencia, H.Berlin, Toulouse
güzel kura olur. İyi maçlar izleriz. Bu gruplardan çıkarsak yarıfinal- final şansımız daha fazla olur. Gruptan elenirsek de üzülmeyiz en azından güçlü rakiplerle oynamış oluruz. Tabi aynı ülke takımlarının aynı gruba düşme şansı var mı bilmiyorum.
Kura çekimini ulusal kanallardan veren yok mu? havadan izlememiz lazım.
uefa.com dün akşam kura çekimini canlı olarak yayınladı. bugünde yaparlar büyük ihtimal öyle birşey.
1. Torbadan Stetua Bükreş Denen Ekip gelsin bize. Güllerini Gösterelim.
quote:
Orijinalden alıntı: forumnik
Kura çekimini ulusal kanallardan veren yok mu? havadan izlememiz lazım.
Sadece FB TV veriyor sanırım.
quote:
Orijinalden alıntı: Tanura
1. torbadan Steau Bükreş gelsin
hesabımız var
quote:
Orijinalden alıntı: Feel The Difference
quote:
Orijinalden alıntı: Tanura
1. torbadan Steau Bükreş gelsin
hesabımız var
Sizi CL ön elemelerinde hop ittirmişti dimi hatırlardım
UEFA'nın sitesinden canlı veriyor kurayı flash görüntülerle...
Valencia - Galatasaray - Fulham - Genoa veya Roma - Galatasaray - Fulham - Toulouse
Çok keyifli olur diye düşünüyorum.
PSV FB SLAVİA PRAG CSKA SOFYA
Her iki bölümde de konu başlıkları mevcut ancak bölüm cezası olan arkadaşları da düşünerek başlıkları 2009/10 AVRUPA LİGİ Gruplar Kura Çekimi | Fenerbahçe ve 2009/10 AVRUPA LİGİ Gruplar Kura Çekimi | Galatasaray olarak düzenledim. Kavga olmasın huzurlu ve hayırlı bir kura olsun :)
Herkes en kolay rakipleri istiyor ama bence en zor takımlar gelsin. 1. torbadan Werder Bremen, Roma, Valencia, Benfica, Villareal 3. torbadan Herta Berlin, Atletic Bilbao 4. torbadan Toulouse, Genoa
Çıksın. Eğer finale yürüyeceksek bu takımları gruplarda geçmek lazım. Diğer takımları eleme turunda geçmek nispeten daha kolay olur. GS için Roma, Bilbao, Genoa FB için Valencia, H.Berlin, Toulouse
güzel kura olur. İyi maçlar izleriz. Bu gruplardan çıkarsak yarıfinal- final şansımız daha fazla olur. Gruptan elenirsek de üzülmeyiz en azından güçlü rakiplerle oynamış oluruz. Tabi aynı ülke takımlarının aynı gruba düşme şansı var mı bilmiyorum.
bu seneki formatı tam bilmiyorum eğer Ş.liginde 3. olan takımlar yine buraya katılıyorsa o zaman bi anlamı kalmaz yine güçlü takım gelir.eğer yok değilse bencede iyi olur
Steau Bükreş
Fenerbahçe
Sofya
Sheriff
süper olur böle haa
quote:
Orijinalden alıntı: emredici
saat kaçtaydı?
14.00
FBTV veriyor kuraları beyler.Az sonra başlar.Saat 14.00 da.