|
Bildirim
|
Tipim nasıl SS'li konularını özledim.
|
2012'de katıldım. 2013 yılı bir başka güzeldi, CSB'ler tavan yapıyordu. Herkes mesajlara ilk önce "zebani" yazılmış mı diye bakıyordu hatta "ctrl+f"den zebani diye aratanlar ve açılan konuları sırf CSB'ye maruz kalmamak için tersten okuyanlar bile vardı.
![]() |
O yıllarda gecenin geç saatlerinde bile konu dışında yüzlerce kişi olurdu. Açılan konu saniyeler içinde aşağılara inerdi. Ve her yıl efsane üyelerin arasına yenisi eklenirdi. Şimdi konu dışına bakıyorum 15dk da 1 günde açılan tüm konular okunabiliyor.
Sosyal medya çok kan kaybettirdi maalesef. Yeni nesilin forum kültürü yok. Eskiden küçükler burada kendini ispat etmeye çalışırdı. " 14 yaşındayım herşeyin farkındayım" sözü bile bunu destekliyor ![]() Ayrıca incisözlük'ün ilk nesilleri hep dh üyesidir. Çoğu replik burda çıkıp orda yayılmıştı. |
Cidden güzel ve keyifli zamanlardı. Eğlenme amacıyla girerdik konu dışına.
Forumun trollü bile sağlam olurdu, boş beleş troller gelmezdi. "CSB"si, "Tipim Nasıl SS'li"si, "Kız Arkadaşımdan Ayrıldımcı"lar falan, keyifli konular olurdu. Şimdi arasıra girip bakıyorum, cidden velet kaynıyor. Yada biz büyüdükse anlamsız geliyor artık bilemiyorum. Ama şundan eminim, DH yönetimi kendi ayağına sıktı. Yıllardır temizlenmeyen buglar, yetersiz arayüz iyileştirmeleri, mobil platformda performansız site, adam akıllı kullanılamayan mobil uygulamalar. Yani kaldırılan paranın haddi hesabı yok, fakat yatırım sıfır resmen. Uzun bi süre siteye girilemiyordu yahu :) onu düzeltmişler sanırım, son zamanlarda tekte giriliyor bak. Eski DH'den ayrı olarak bi oylama geldi, üst barlarda bitakım güncellemeler oldu ve ana sayfada popüler konu muhabbeti, o kadar. Varsa yapılan ekstra bir kullanım iyileştirmesi, ek özellik, ben göremedim. Ha bak şu olur, sallıyorum 2010 ve öncesi üyelerin takılabileceği "Konu Dışı Old School" tarzı bi bölüm. O zaman biraz daha kurtarabilirler, şahsen ben yeterli katılım sağlanırsa girer takılırım orda. |
Harbi 2009 ve 2013 arası çok iyiydi. En sevdiğim şeylerden biri forumdan biri yapmıştı zebani blocker eklentisiydi. Ilk mesajda zebani, çin ejderhası türevi kelimeler varsa direk uyarı veriyordu
![]() Edwird'i unutmayın balgam atan dede muhabbetini başlatmıştı 2010 zamanları olması lazım yeniler bilmez. Şimdiki boş ve saçma tipim nasıl ve kız konularından çok çok daha güzel günlerdi. Kaliteli csbler çıkardı özellikle cinli perili olanları takip ederdim. Ramazan zamanı sahura kadar olan muhabbetler de çok iyiydi. Facebookta gezmek yerine forumu kullanıyordum çok daha eğlenceliydi. |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n201 -- 6 Mayıs 2019; 1:6:13 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fulton -- 6 Mayıs 2019; 4:2:35 > |