Şimdi Ara

2009 aralık celbine erken sevk için geçmi kaldım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar içinde bulunduğumuz tarihlerde erken sevk yaptırabilen veya olumsuz sonuç alan, bu konuda bilgisi, görüşü olan varsa paylaşırsa sevinirim..
    4 senelik üniversite mezunuyum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DatviTheBear -- 20 Ekim 2009; 13:12:24 >

• Başvurular 31 ekimde bitiyor. Geç kalmadın. Hemen git herhangi bir askerlik şubesine başvurunu yap % 90 gidersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: balci1987

Başvurular 31 ekimde bitiyor. Geç kalmadın. Hemen git herhangi bir askerlik şubesine başvurunu yap % 90 gidersin

Cevap için teşekkürler. %90 olduğundan çok emin gibisin, nerden bildiğini sorabilirmiyim?
  • Ben 2005 kasımda başvurdum hemen dosyayı hazırlayıp tutşturdular elime.3 aralıkta sınava girdim.12 aralıkta asker oldum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DatviTheBear

quote:

Orijinalden alıntı: balci1987

Başvurular 31 ekimde bitiyor. Geç kalmadın. Hemen git herhangi bir askerlik şubesine başvurunu yap % 90 gidersin

Cevap için teşekkürler. %90 olduğundan çok emin gibisin, nerden bildiğini sorabilirmiyim?

Ben dün başvuru yaptım. Kesin gidermiyim diye sordum. Kontenjan dolmadı. %90 gidersin dediler
  • Benimde merak ettiğim konuydu iyi haber benim içinde.
  • aralık 2009 da askere gitmek isteyen kardeslerim... 31 ekim son gün, gec kalmadınız... basvuru yaparken hangi asamalardan gececeksiniz, hangi belgeleri götüreceksiniz gibi soruların cvbını almak için ve tertiplerinizle sohbet etme fırsatını yakalamak için 331. dönem aralık 2009 kısa dönem ve yedek subay adayları baslıklı konumuza gelebilirsiniz...

http://forum.donanimhaber.com/m_28197493/tm.htm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar ben şubat 2010 askere gitmek istiyorum dün kendime en yakın askerlik şubesine gittim ve tecilimi bozdum muaynemi oldun şubatta gitmek istediğimi belirttim onlarda şubat celbini işaretledik dediler kendi askerlik şubende şubat alıyor dedi...

bir arkadaş askerlik durum kağıdı alıcağımı erken sevk dilekçesi yazıp ankaraya yollamak gerektiğini söyledi bende bunu işlemimi yapan kıza söyledim oda artık öle yapılmıyor dedi biz burdan yapıyoruz dedi bunun doğruluk payı nedir beni aydınlatırmısınız lütfen 31 aralık son başvuru tarihiymiş ozamana kadar halletmem lazım şubatta gitmek istiyorum yardım..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.