Şimdi Ara

2009 Audi A4 1.8 Tfsi lpg uyumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
2
Favori
62.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 308 imi satılığa çıkardım. Araç arayışına başladım. Audi ise genel olarak beğendiğim bir marka. Özellikle B8 Audi A4.
    1.8 TFSİ 120 ve 160 hp hangisi olduğu farketmez. Bu motorda lpg dönüşümü yaptıran var mı? Sorunsuz uyum sağlanır mı?
    O arabaya lpg ile binilir mi muhabbeti olmasın. Senede en az 20000 km yol yapıyorum.

Cevaplar için şimdiden teşekkürler...

• Yapay Zekanın Yanıtı

Audi A4 1.8 TFSI'na LPG Uyumlu Mu?

Audi A4 1.8 TFSI motorlu araçlara LPG taktırmak teknik olarak mümkündür. Ancak, bu uyumun bazı önemli hususları bulunmaktadır:

• Motor Uyumu: 1.8 TFSI motorlar, yüksek sıkıştırma oranları nedeniyle LPG'ye tam olarak uyumlu değildir. Bu nedenle, LPG dönüşümü sonrası performans ve dayanıklılık sorunları yaşanabilir.

• Yakıt Sarfiyatı: LPG, benzine göre daha düşük kalorili bir yakıttır. Bu nedenle, LPG'ye geçiş yaptığınızda yakıt sarfiyatınız artacaktır.

• Güç Kaybı: LPG dönüşümü, aracınızın motor gücünde hafif bir düşüşe neden olabilir.

• Bakım Maliyetleri: LPG'li araçların bakım maliyetleri, benzinli araçlara göre biraz daha yüksek olabilir.

Sonuç:

Audi A4 1.8 TFSI araçlara LPG taktırmak mümkün olsa da, bu uyumun bazı dezavantajları bulunmaktadır. Aracınızın performansını ve dayanıklılığını korumak için, LPG dönüşümü yaptırmadan önce bir uzmana danışmanız önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Simdilik yok sanirim ama ustalar belki daha iyi bilir her firma birseyler cikaracagini iddia ediyor ,konunun takipcisi olacagim hayirlisi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tAKreS

Arkadaşlar 308 imi satılığa çıkardım. Araç arayışına başladım. Audi ise genel olarak beğendiğim bir marka. Özellikle B8 Audi A4.
    1.8 TFSİ 120 ve 160 hp hangisi olduğu farketmez. Bu motorda lpg dönüşümü yaptıran var mı? Sorunsuz uyum sağlanır mı?
    O arabaya lpg ile binilir mi muhabbeti olmasın. Senede en az 20000 km yol yapıyorum.

Motor Kodu nedir aracınızın??
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prins-Teknik

quote:

Arkadaşlar 308 imi satılığa çıkardım. Araç arayışına başladım. Audi ise genel olarak beğendiğim bir marka. Özellikle B8 Audi A4.

Motor Kodu nedir aracınızın??

Aracı almadım daha lpg takılabiliyorsa aracımı satınca almayı düşünüyorum...

• Motor Kodu CDH/120lik araç
  • quote:

Alacağınız araca lpg dönüşümünü sorunsuz bir şekilde yapabiliriz.
    Türkiye'nin ilk direk enjeksiyonlu montajını yapan firma olarak şu ana kadar 150 adet'in üzerinde direk enjeksiyonlu araç montajımız var.
    Aracı aldığınız da bekleriz.
    Saygılar.
  • Ben CDH motor koduna sahip bir 2010 model audi a4 120hp manuel araç kullanıcısıyım.Hangi sistem uygulanıyor yakıt tüketiminde ne kadar bir tasarruf saglıyor?Maliyeti nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MERLPG

quote:

Türkiye'nin ilk direk enjeksiyonlu montajını yapan firma olarak şu ana kadar 150 adet'in üzerinde direk enjeksiyonlu araç montajımız var.
    Saygılar.

montajı görebileceğim bir link var mı?

• quote:

alacagınız arcın motor kodunu mutlaka bilmemiz gerekir prins vsı-dı sistemi arcınıza uyugulanmaktadır daha net bilgi icinhttp://forum.donanimhaber.com/m_59010229/tm.htm verdigim linke bakabilirsiniz iyigünler

• Aracın motor kodu CDH Fiyat-uygulama-tasarruf hakkında bilgi alabilirmiyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kamehame

Aracın motor kodu CDH Fiyat-uygulama-tasarruf hakkında bilgi alabilirmiyim?

arcınızın motor kodu uygun arcınıza prins vsi-di otogaz sistemi uygulanır arcınız net %30 tasaruf eder daha net bilgi icinhttp://forum.donanimhaber.com/m_59010229/tm.htm verdigim linke bakabilirsiniz iyigünler
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MERLPG

quote:

Saygılar.

montajı görebileceğim bir link var mı?

İmzamdaki linkleri incelerseniz orada örnek montajlar mevcut.
    Bütün montajlarımızı tek tek koyamıyoruz malesef sitemize.

• Arkadaşlar merhabalar.
    Yeni bi araç aldım. Audi a4 120 hp 1.8T 2009 model, manuel.
    Araca LPG takdıracagım, sizce hangi marka uygun ? Hangi modeli en ideali olur? Yakıt sarfiatı( % kaç benzin, kaç LPG olur? Maliyeti ne kadardır? Benzinle kıyaslayınca % kaçlık bi tasarruf sağlarız? Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erenalp46 E kullanıcısına yanıt
    %30 tasarruf fiyat 3,500 civarı prins diye biliyorum
  • tAKreS kullanıcısına yanıt
    merhaba efendim şuan bu araç için sadece bir kodda a4 için sıvısistem kitimiz var onuda aracı görmeden herhangi bir şey diyemem
  • bu tfsi motorlar için, eğer tüp takılırsa 3000 devirden sonra tüp devreye girer, onda da sağlayacağınız tasarruf bir halta yaramaz dediler. Ben anlamadım ki kimin dediği doğru?
  • Frank Lapidus kullanıcısına yanıt
    Siz onun bunun dediğime bakmayın. Kendiniz iyi bir usta ile görüşüp karar verin derim efendim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frank Lapidus

bu tfsi motorlar için, eğer tüp takılırsa 3000 devirden sonra tüp devreye girer, onda da sağlayacağınız tasarruf bir halta yaramaz dediler. Ben anlamadım ki kimin dediği doğru?

öyle şeymi olur hacı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.