Şimdi Ara

2009 Avrupa Şampiyonası (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.433
Cevap
0
Favori
35.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • abi kim ne derse desin su herifin gitmesi gerekiyo artık.

kerem tunceri

serkan erdogan

hedo

ersan

memo

gibi bi ilk beşin kurulamaması tamamen bu herifin sucu.ya ender gibi bi kazmayı pg pozisonunda kadroya alıp ligin asist kralını almamak nası bi mantıktır.ya da fatih solak gibi bi herifi.fatih basketbol biliosa benm yıllardır izledigim spor basketbol diil herhalde.

neyse ya milli takımı uzun vadede bekleyen tek olumlu şey sanırım bu koça benzeyen şeyin gitmesidir
  • Hakan köseoğlu milli takım için tecrübesiz bi oyuncu.Guard gibi riskli bi bölgede oynayan oyuncu çin tecrübe fazlasıyla şart.Türkiye liginde asist kralı oldu ama orası avrupa şampiyonası.Orda onu yerler :) Hakana gelene kadar engin atsür, ender arslan gibi oyuncular var.Hatta sinan güleri bile guard olarak oynatabiliriz.Bu adamlar varken hakanın ne işi var kadroda.Uzunlarımızda gayet iyi zaten.Fakat semihin bazen maçı verebilecek reddeye kadar getiren kazmalıkları olabiliyor.Bence uzun olarak kerem gönlüm ilk 5 başlamalı.Bana göre ilk 5 şu şekilde başlamalı; kerem tunçeri-sinan güler-kerem gönlüm-hidayet türkoğlu-ersan ilyasova.Bu 5 le ribaundlara amborga koyarız resmen.Elemelerdeki fransa maçlarına bakın sırf ersan zaten tek başına kaç tane hücum ribaundu almıştır ki fransanın oyuncuları atletiktir hayvan gibi sıçrıyor adamlar.
  • Ulaaa ne çok Tanjevici sevmeyen varmış Şaştım kaldım valla bu adam ne yaptı anlamadım neyse artık kadrolar hakkında yorum yapmama kararı aldım... Bir de Hakan Köseoğlu asist kralı oluyor güsel de neden onu hiç bir büyük takımda göremiyoruz? Efes, Fbülker, Telekom, BJK, GS... Bu takımların coachları Türkiye de playmaker sayısı olarak sıkıntı olmasına rağmen neden bu adamı almazlar? Bu gerçekten içten bir soru arkadaşlar sizin söylediklerinize karşılık olarak söylenmiş bişey değil. TT bir bakıyorsunuz Can Akını alıyor Hakan ı almıyor bi bakıyorsunuz Barış Ermişi alıyor Hakanı almıyor! Hakan ben kendimi bildim bileli Dacka da... (Şimdi TBL sitesinden Kaf-Kaf ta olduğunu öğrendim)... Merak ettim istatistlikleri;

http://www.tbl.org.tr/beko/oyuncu.asp?Kod=2227

Adamın ortalamaları... Aslında hiçte fena değil. 15 sayı ortalama 8.0 asist ortalaması... Sadece düşünülmesi gereken 4,4 top kaybı ortalamasının olması... Ki Efes ve FBülker gibi zor maçlarda 8 top kaybı, 4-5 sayı, 2-3 asist ortalamaları ile oynamış... Tabii ki bu ortalamalar onun kötülüğünü göstermez sonuçta basketbol takım oyunudur... Ama dediğim gibi tek merak ettiğim konu Türkiye de o kadar çok playmaker sıkıntısı çeken büyük takımlar neden bu adamı almıyorlar?

@sivıl encınyır

Hocam sen öyle bir takım kurarsan bu sefer saha da ne olur biliyor musun? Bu hücumu ben atacağım der Hide ondan sonra Serkan der ki banane bananeee ben atacağım, ondan sonra Memo der ki ya hocam bunlar topu paylaşamıyor ben ne yapacağım bana top gelmedikten hücum hazırlanmadıktan sonra ben hiç oynayamam kusura bakma diyecek.. Hayır olan Ersan ile Kerem cağıza olacak. hangisine top atayım da küsmesin! aman boşver bare ben kullanayım da kimse darılmasın :) diyecek...

Arkadaşlar bu soruyu ise yine tüm içtenliğim ve sizi anlamak için açtığım kulaklarım ve gönlümle soruyor ve cevabını bekliyorum. Kimlerden mi? Hakan asist kralı olmuş neden alınmıyor da Fatih gibi biri alınıyor diyenlerden...

Soru: Fatih geçen sene alındı diye ortalık ayağa kalktı (ki ben de Semih ve Ömerin olduğu yerde gereksiz görüyorum. Geçen sene alınmasını desteklemiştim çünkü ne semih ne de ömer vardı) Fatih şimdiye kadar TBL de hep blok kralı oldu ya da ilk 3 e girdi. Bu yılda bir oyuncu ile birlikte 3. lüğü paylaşmış. Peki siz Asist kralı oldu diye Hakanın alınmasını istiyorsunuz da her sene blok kralı olan veya olmaya aday olan bir adama neden bu kadar tahammül edemiyorsunuz? Alınınca neden karşı çıkıyorsunuz? Bu bir tezatlık değil midir?

Bu yazdıklarım ve sorularım kesinlikle rencide için değil bilakis sizlerden birşeyler öğrenmek maksadı ile yazılmıştır...

@Serhat

Abi Engin Atsür neden yalan olsun anlamadım dediğinden? Başlarda bizim Ergin Ataman oynatmadı ondan sonra sezon başladıktan bir kaç hafta sonra adam sakatlandı... Şu anda benim bildiğim artık hazır hale gelmeye başladığı... Engin elemelerde devrettiği bayraği alacaktır ve gerçekten Türkiye de Kerem den sonra en güvenilir playmakerdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lucifer34 -- 23 Haziran 2009; 22:56:50 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Lucifer34

Soru: Fatih geçen sene alındı diye ortalık ayağa kalktı (ki ben de Semih ve Ömerin olduğu yerde gereksiz görüyorum. Geçen sene alınmasını desteklemiştim çünkü ne semih ne de ömer vardı) Fatih şimdiye kadar TBL de hep blok kralı oldu ya da ilk 3 e girdi. Bu yılda bir oyuncu ile birlikte 3. lüğü paylaşmış. Peki siz Asist kralı oldu diye Hakanın alınmasını istiyorsunuz da her sene blok kralı olan veya olmaya aday olan bir adama neden bu kadar tahammül edemiyorsunuz? Alınınca neden karşı çıkıyorsunuz? Bu bir tezatlık değil midir?

Bu yazdıklarım ve sorularım kesinlikle rencide için değil bilakis sizlerden birşeyler öğrenmek maksadı ile yazılmıştır...

Buna ben de bir şeyler yazmak isterim.

Çünkü uzun rotasyonu ile kısa rotasyonumuz bir değil.İnanılmaz bir uzun bolluğu yaşıyoruz ki NBA'de allstar olmuş bir oyuncumuzu kadroya almıyoruz.Diğer taraftan kısa rotasyonumuz rezalet.Hala Ender, Engin gibi andavallarla takım olmaya çalışıyoruz.Ayrıyetten Fatih Solak'ın yaptığı tek şey zaten blok yapmak.3 dakikada 6 faul alıp oyundan çıkma potansiyeli olan bir adamın kadroda bulunması çok saçma.Ve rezalet

@207m , tecrübe falan demişsin , orası avrupa şampiyonası yerler adamı demişsin de sanki Hakan'ın yerine alınan oyuncular Parker ya da Calderon.Bildiğin Ender ve Engin.ikisinin de Hakan'dan üstün yanı yok.Hatta çok aşağıdalar oyun olarak.Ben tecrübe mecrübe dinlemeden bu 2 oyuncunun yerine kesinlikle alınmalıydı diyorum.

• quote:

Orjinalden alıntı: desmondhume

quote:

Çünkü uzun rotasyonu ile kısa rotasyonumuz bir değil.İnanılmaz bir uzun bolluğu yaşıyoruz ki NBA'de allstar olmuş bir oyuncumuzu kadroya almıyoruz.Diğer taraftan kısa rotasyonumuz rezalet.Hala Ender, Engin gibi andavallarla takım olmaya çalışıyoruz.Ayrıyetten Fatih Solak'ın yaptığı tek şey zaten blok yapmak.3 dakikada 6 faul alıp oyundan çıkma potansiyeli olan bir adamın kadroda bulunması çok saçma.Ve rezalet

@207m , tecrübe falan demişsin , orası avrupa şampiyonası yerler adamı demişsin de sanki Hakan'ın yerine alınan oyuncular Parker ya da Calderon.Bildiğin Ender ve Engin.ikisinin de Hakan'dan üstün yanı yok.Hatta çok aşağıdalar oyun olarak.Ben tecrübe mecrübe dinlemeden bu 2 oyuncunun yerine kesinlikle alınmalıydı diyorum.

ben ender ve enginin hakandan daha iyi olduğu kanısındayım.Adamlar efes pilsende oynuyor hakan nerde oynuyor pınar karşıyaka :) Hatta pınar karşıyakada gösterdiği süper performans ve asist krallığı sonrası erdemirspora transfer oldu :) acaba neden efese veya üç büyüklere transfer olamadı dersin.Ben bu konuda lucifer34 arkadaşıma katılıyorum.

• Hakan'ın menajeri olmadığım için bu tarz sorulara cevap veremeyeceğim ama ben daha çok sahada ne yaptığına baktığım için düşüncelerim farklı yönde :)
  • quote:

Hakan'ın menajeri olmadığım için bu tarz sorulara cevap veremeyeceğim ama ben daha çok sahada ne yaptığına baktığım için düşüncelerim farklı yönde :)

Menajer olmaya gerek yokki :) Herhalde büyük takımların hakana garezleri yoktur :) hakanın devamlılığına güvenmiyorlar demekki.Bu adam bu sene asist kralı oldu ama acaba seneye çuvallarmı diye bi düşünce hakim.
  • tutamıyorum kendimi ama milli takımla ya da başındaki coachla ilgili bir şey yazmıyorum.. Tecrübe tecrübe tecrübe diyorsunuz da bu olay maç oynamadan mı kazanılıyor? Ender kaç yüz maçtır oynuyor ve tecrübeli. peki mucize olmadıktan sonra(2006 litvanya maçı) bu neye yarıyor? Milli takıma seçilmek için büyük takımlarda oynamak şart mı? Ülker'in, Gs'nin zamanında kapının önüne koydukları adam aliağa'dan geliyor ama sadece bu sezon değil, birkaç sezondur ligin en iyi yerli pg'si olan adam Ksk'da oynadığı için yetersiz ve tecrübesiz. Hakan şu takımda Kerem'i en iyi yedekleyecek kişi. Ayrıca top kaybı ortalaması diğerlerine göre yüksek çünkü tüm maçı oynuyor.
  • quote:

@Serhat

Abi Engin Atsür neden yalan olsun anlamadım dediğinden? Başlarda bizim Ergin Ataman oynatmadı ondan sonra sezon başladıktan bir kaç hafta sonra adam sakatlandı... Şu anda benim bildiğim artık hazır hale gelmeye başladığı... Engin elemelerde devrettiği bayraği alacaktır ve gerçekten Türkiye de Kerem den sonra en güvenilir playmakerdır.

yalan oldu derken şu anda beklediğim yerde değil.. engin bize hep genç görünüyor ama 25 yaşına geldiğini de hatırlamak lazım.. artık birşeyler yapması gerek.. 2006'da müthiş bir turnuva geçirdi, bundan sonra dağıtır ortalığı dedim ama malesef öyle olmadı.. benetton ve efes'te 2 kayıp sezon geçirdi.. mental olarak çok üst seviyede ama artık bunu yeteneğiyle birleştirmeli..

quote:

aslında sen kendinle çelişiyosun be Volkan :) hakan neden iyi takımda oynamıyor diyorsun, fatih'in oynadığı takımı görmezden geliyorsun.. kaldı ki fatih iyi takımlarda hiç tutunamamış bir adam..

• @ Serhat

Abi Engin konusunda biz de aynı şeyleri diyoruz... Efes bu sene ondna çok şey bekliyordu fakat sezon başında Ergin Atamanın sadece 7 oyuncu ile oynaması ondan sonra da sakatlığı engelledi. Eminim bu yeni sezon onun için çok iyi olacak.

Abicim ne çelişmesi yaw Ben de Fatihin kadroda olmasını gereksiz görenlerden biriyim. Hem de illa iyi takımlarda olan oyuncular alınacak diye bir şey yok. Benim demek istediğim nokta çok farklı. Hakan 27 yaşında ve şimdiye kadar Fatihin bile gittiği o büyük takımlara gidememiş. Neden gidememiş benim sorum bu? Ben çelişmek için bişey demiyorum ya da o ortamı hazırlamak için... Nedeni ne adamların bu adamı almamasının... Hatta bir arkadaşta yazmış Kaf-Kaf taki performasının ardından Erdemirspora transfer olmuş diye. Bunları söylerken bu adam kötü demiyorum sadece nedenini biliyorsanız yazın diyorum o kadar!

Senin quote yaptığın yer ile sorun da daha doğrusu çelişiyorsun dediğin noktayı da anlamadım Ben Fatih alınsın, Hakan alınmasın v.s bişey demiyorum. Sadece Hakan asist kralı oldu o neden takıma alınmıyor da Fatih denilen adam takıma alınıyor? diyenlere sordum... Sen onu asist kralı olduğu için takıma almak istiyorsun ama Fatih her sene blok kralı oluyor ya da ilk 3 e giriyor onu istemiyorsun... Benim dediğim bu sadece Serhat. Sana da böyle anlatırsak yandık valla

@Fuat

Milli takım yılda kaç maç oynuyor hocam? Büyük maç tecrübesi kazanması için milli takımı mı kullanacaksın? istersen bir daha düşün! Top kaybı diğerlerine göre yüksek çünkü daha fazla oynuyor diyorsun doğru o zaman diğerlerine göre daha fazla oynadığı için de daha fazla asist yapıyor!!

Bir de şunu unutmayalım... Tanjevic bir kere bu adamı milli takım kadrosuna almıştı...

Ama ben burada Tanjevic iyi bir kadro seçti demiyorum... Mesela Ender yerine Tutku alınabilirdi... Hem içeriye penetreleri çok iyi hem savunması iyi hemde 3lükleri çok iyi... Senelerce Ülker, TT gibi takımlarda sayısız maç oynamış bir adam. Avrupa da her sene oynayan bir adam ve büyük maç tecrübesi olan bir adam. Hayır benim dikkatimi çeken geçen sene de bu sene de kimse Tutku neden alınmıyor demiyorda Hakan neden alınmıyor diyor? Tutku, Hakana göre kat kat üstün bir oyuncu ama nedense Hakan da Hakan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lucifer34 -- 24 Haziran 2009; 12:30:32 >

• Bir pg için en olgun dönem 25-32 yaş arasında gerçekleşir. Hakan'da oyununu geliştiriyor. Sen ender'i istersen her maç 39 dakika oynat yine bu asist rakamlarına ulaşamaz. Çünkü oyunu buna dayalı değil. Engin bir sezondur sakat, 25 yaşında. Bundan önce Ergin Ataman'dan tamamen bağımsız bi kulüpte çok kötü bi sezon geçirdi. 2006'dan beri kayıplarda iken şans bulabiliyorsa ondan sadece iki yaş büyük Hakan'da şans bulmalı. Eğer her oyuncunun sadece bir şansı varsa bu takımın yüzde 90'ının bi daha seçilmemesi lazım. Herkesin batırdığı turnuvalar oldu ama tek sorumlu Hakan oldu şimdi. Sanki bu adam Ukrayna, Belçika maçlarına çıksaydı dizi titreyecek takımı batıracaktı. Hakan Demirel'e bile daha fazla tahammül etti Türk basketbolu. Bahane aramaya gerek yok. Milli takıma seçilme kriterleri malesef sadece coach'un performans değerlendirmesine bağlı değil. Demirel'in kişisel nefretlerine, hırslarına(hüseyin, mirsad), tanjevic'in kişisel nefret ve hırslarına(kaya ve mehmet) ve basını, camia'yı mutlu edip göz boyayacak(semih, fatih, engin) seçimlere bağlı..

• quote:

Orjinalden alıntı: fuatturkrap

Bir pg için en olgun dönem 25-32 yaş arasında gerçekleşir. Hakan'da oyununu geliştiriyor. Sen ender'i istersen her maç 39 dakika oynat yine bu asist rakamlarına ulaşamaz. Çünkü oyunu buna dayalı değil. Engin bir sezondur sakat, 25 yaşında. Bundan önce Ergin Ataman'dan tamamen bağımsız bi kulüpte çok kötü bi sezon geçirdi. 2006'dan beri kayıplarda iken şans bulabiliyorsa ondan sadece iki yaş büyük Hakan'da şans bulmalı. Eğer her oyuncunun sadece bir şansı varsa bu takımın yüzde 90'ının bi daha seçilmemesi lazım. Herkesin batırdığı turnuvalar oldu ama tek sorumlu Hakan oldu şimdi. Sanki bu adam Ukrayna, Belçika maçlarına çıksaydı dizi titreyecek takımı batıracaktı. Hakan Demirel'e bile daha fazla tahammül etti Türk basketbolu. Bahane aramaya gerek yok. Milli takıma seçilme kriterleri malesef sadece coach'un performans değerlendirmesine bağlı değil. Demirel'in kişisel nefretlerine, hırslarına(hüseyin, mirsad), tanjevic'in kişisel nefret ve hırslarına(kaya ve mehmet) ve basını, camia'yı mutlu edip göz boyayacak(semih, fatih, engin) seçimlere bağlı..

Yaw biz seninle anlaşacağız zannediyordum ama aramızda ki düşünce farkı giderek açılıyor "Herkesin batırdığı turnuvalar oldu tek suçlu hakan oldu şimdi" cümlenden neyi kast ettiğini anlamadım...

quote:

Orjinalden alıntı: fuatturkrap
    Bahane aramaya gerek yok. Milli takıma seçilme kriterleri malesef sadece coach'un performans değerlendirmesine bağlı değil. Demirel'in kişisel nefretlerine, hırslarına(hüseyin, mirsad), tanjevic'in kişisel nefret ve hırslarına(kaya ve mehmet) ve basını, camia'yı mutlu edip göz boyayacak(semih, fatih, engin) seçimlere bağlı..

Sence milli takımda performans değerlendirmesine göre mi bir seçim yapılmalı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lucifer34 -- 24 Haziran 2009; 12:57:26 >

• quote:

Sence milli takımda performans değerlendirmesine göre mi bir seçim yapılmalı?

Neye göre yapılmalı ? Sezon içnde gösterdiği sosyal aktivitelere göre mi ? Tabi ki performansa göre yapılmalı.
  • quote:

Ulaaa ne çok Tanjevici sevmeyen varmış Şaştım kaldım valla bu adam ne yaptı anlamadım neyse artık kadrolar hakkında yorum yapmama kararı aldım... Bir de Hakan Köseoğlu asist kralı oluyor güsel de neden onu hiç bir büyük takımda göremiyoruz? Efes, Fbülker, Telekom, BJK, GS... Bu takımların coachları Türkiye de playmaker sayısı olarak sıkıntı olmasına rağmen neden bu adamı almazlar? Bu gerçekten içten bir soru arkadaşlar sizin söylediklerinize karşılık olarak söylenmiş bişey değil. TT bir bakıyorsunuz Can Akını alıyor Hakan ı almıyor bi bakıyorsunuz Barış Ermişi alıyor Hakanı almıyor! Hakan ben kendimi bildim bileli Dacka da... (Şimdi TBL sitesinden Kaf-Kaf ta olduğunu öğrendim)... Merak ettim istatistlikleri;

http://www.tbl.org.tr/beko/oyuncu.asp?Kod=2227

Adamın ortalamaları... Aslında hiçte fena değil. 15 sayı ortalama 8.0 asist ortalaması... Sadece düşünülmesi gereken 4,4 top kaybı ortalamasının olması... Ki Efes ve FBülker gibi zor maçlarda 8 top kaybı, 4-5 sayı, 2-3 asist ortalamaları ile oynamış... Tabii ki bu ortalamalar onun kötülüğünü göstermez sonuçta basketbol takım oyunudur... Ama dediğim gibi tek merak ettiğim konu Türkiye de o kadar çok playmaker sıkıntısı çeken büyük takımlar neden bu adamı almıyorlar?

@sivıl encınyır

Hocam sen öyle bir takım kurarsan bu sefer saha da ne olur biliyor musun? Bu hücumu ben atacağım der Hide ondan sonra Serkan der ki banane bananeee ben atacağım, ondan sonra Memo der ki ya hocam bunlar topu paylaşamıyor ben ne yapacağım bana top gelmedikten hücum hazırlanmadıktan sonra ben hiç oynayamam kusura bakma diyecek.. Hayır olan Ersan ile Kerem cağıza olacak. hangisine top atayım da küsmesin! aman boşver bare ben kullanayım da kimse darılmasın :) diyecek...

Arkadaşlar bu soruyu ise yine tüm içtenliğim ve sizi anlamak için açtığım kulaklarım ve gönlümle soruyor ve cevabını bekliyorum. Kimlerden mi? Hakan asist kralı olmuş neden alınmıyor da Fatih gibi biri alınıyor diyenlerden...

@Serhat

hocam kendi soruna kendin cvp vermişin.rotasyonlara bakarsan eger semih ve ömerin oldugu pivot rotasyonuna jump shot atmayı bile bilmeyen bi odun gereksiz.

hakan köseoglu olayına gelirsek.adam yıllardır ''gencleri yetiştircem geyigine'' ersin görkem gibi cinsleri alıo kadroya.eger hakanı da almıiş olsaydı kadroya 2-3 yıl önce ki o zman hala asist kralıydı ''yok tecrübesiz.yok avrupada yerler onu'' tarzı yorumlar gelmezdi su an için.

top paylaşımına gelince de usa dünya şampiyonasında içinde kobe-lebron ve carmelo nun oldugu bi kadroyla gelmişti. eger bizdeki adamlar sırf basketbol oynamak ve milli takım için gelse şuraya top paylaşımının çok sorun olmaması gerekirçkobe ve lebron arasında sorun olmadıysa takımın lideri kim en cok kim top kullancak geyigi hedo-memo arasında da olmamsı lazım.

temel eksiklik adam gibi bi guard ve koç

• quote:

Orjinalden alıntı: 207m

quote:

quote:

ut
    ben ender ve enginin hakandan daha iyi olduğu kanısındayım.Adamlar efes pilsende oynuyor hakan nerde oynuyor pınar karşıyaka :) Hatta pınar karşıyakada gösterdiği süper performans ve asist krallığı sonrası erdemirspora transfer oldu :) acaba neden efese veya üç büyüklere transfer olamadı dersin.Ben bu konuda lucifer34 arkadaşıma katılıyorum.

o zaman fatih te memodan daa ii. aliagaya takas teklifi gelmesi yakındır utahdan

• Yıllardan beri Harun Erdenay ve İbrahim gibi ustalara alıştığımız 2 numarada artık standart düzeyde bile bir oyuncumuz yok,kısa vadede olacağada benzemiyor.Yıllar önce kısa adamlarımız vardı ancak oynatacak uzunumuz yoktu,şimdi ise Avrupanın en geniş uzun rotasyonuna sahipken kısa sıkıntımız var.Kerem Tunçeri'nin performansına kaldık.engin Atsür'den umutluydum ama oda unutuldu kaldı arada çoğu Türk genci gibi.Enderin milli takımda yer alması bile saçmalık zaten.
  • Aslında var da yok..İbrahim-Serkan halen orada duruyorlar..
    Değerlendirme sezon performansına göre olmalı tamam ama şimdi işin başka yönü de var; Bekir ,Ersin çok çok formda olsalar dahi milli takım da üst düzey turnuvalarda yer almadıklarından ne yapacaklarını bilemeyiz.Üstelik adam gibi rotasyon bile yok iken.Ersin de Berik de benim sevdiğim isimler..Hele Ersin 'i GS den beridir severim takip ederim..Ama geçen sene elemelerde ne yaptı hatırlayalım.Bu sene niye yok peki onu da Tanjevic'e soralım..Bekir neden şimdi alınıyor onu da soralım
  • @ piankhy1

olayın ne kadar içindesin merak ettim
  • ben de öle.hani yaptıgın işi konumunu falan sölesen de senden daa cok bilgi alabilsek.merak ettiklerimizi falan da sorardık hem
  • @piankhy1

Hocam bunları anlamak için illa işin içinde olmaya da gerek yok... Milli takım coachu ve Federasyon başkanı bir iş yapıyorlar ve sonuçta para kazanıyorlar bu işten... Ve işlerini iyi yapamazlar ise veya başarısız olurlar ise işlerini kaybedecekler. Bu durum da kim istemez Mehmet veya Serkan gibi oyuncuları!? Adam bindiği dalı keser mi?

Bunu anlamak için müneccim mi olmak gerekiyor? Ya da işin içinde olmak mı gerekiyor ben de bunu anlamam. Adam röportaj veriyor bana göre hücum setleri kurulmalı, içeriden oynayacaksam v.s bunu yapabilecek başka arkadaşlarım da var diyor. Adam kendini resmen Milli Takım üstünde görüyor. Sen 75M luk bir milleti temsil ediyorsun 1 dakika bile oynayacaksan gideceksin... Valla hocam sen istersen burada ben Harun Erdenay'ım de kimsenin düşüncesi değişmez. Çoğu kişinin derdi Mehmet Okur da değil derdi Tanjevic... Kimisi Galatasaray'lı hem feneri hemde milli takımı çalıştıran coach istemiyorlar kimisi kendi sevdiği oyuncuları almadığı için eleştiriyor, kimisi gerçekten bildiği ve inandığı şeyler için istemiyorlar (ki eleştirilerin en güzeli).

@sivıl encınyır

Arkadaşım ben Türkçe konuşmuyor muyum onu anlamadım!!! Bakın benim sorum asist kralı olan Hakan Köseooğlu neden alınmıyor da Fatih gibi bir odun takıma alınıyor diyenlere... Sen adamı asist kralı oldu diye takıma sokmak istiyorsun ama diğer tarafta hep blok kralı olan ve her sene ilk 3 e giren bir adamın ne işi var milli takım da diyorsun? Bu bu kadar açık ya . Ben de Fatihin gereksiz olduğunu söylüyorum zaten Semih ve Ömerin olduğu yerde. O konu da zaten hemfikiriz ama lütfen sorumu ve ne anlatmak istediğimi anlamaya çalışın.

207m arkadaşın avukatı değilim ama adam orada milli takıma seçilenler en iyisi demiyor, Efes Pilsen de oynayan Ender ve Engin, Pınar Karşıyaka da (şimdi ki takımı Erdemir) oynayan Hakandan daha iyidir diyor. Dolayısı ile Mehmetin, Fatihe göre iyi bir oyuncu olduğunu anlayabilirsin buradan...

@eyoruk

Değerlendirme sezon performansına göre olmalı tamam ama şimdi işin başka yönü de var; Bekir ,Ersin çok çok formda olsalar dahi milli takım da üst düzey turnuvalarda yer almadıklarından ne yapacaklarını bilemeyiz.

Hocam tespitin için teşekkür ederim... Bunu açıklamak bu kadar zor muydu bilmiyorum ama gerçekten beni forumdakiler adına sevindirdin...

Bir transfer haberi;

Can Akın Galatasaraya transfer oldu ve Engin Atsür de BJK ile anlaşmış... ikisi de playmaker... Abi bu Hakan Köseoğlunu neden almıyor bu takımlar? Adam asist kralı olup Erdemire giderken koca sezon sakatlıktan yatan adam BJK ye gidiyor ya da BJK onu istiyor! Harbi merak ettim bu Hakan mevzuunu...

@piankhy1 hocam bu Hakan Köseoğlu hakkında bir şey biliyorsan bizi aydınlatırsan seviniriz

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.