Şimdi Ara

2009 Avrupa Şampiyonası (72. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.433
Cevap
0
Favori
35.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ax dosdum,bende zaten hidayetin performansi iyiydi demedimki.sadece ozveri ile milli formayi giyip bazilarina ornek oldugundan bahsettim.neyse..
    gasol aslanlar gibi oynadi evet.ama sunuda soylemeden gecemiycem.tamam sayi,ribaund,herbisey varda
    yukarda semihin basketbolundan hazetmedigimi yazmistim.ayni sey gasol icinde gecerli.adam KIRITA KIRITA
    basketbol oynuyor.:)wnba deki hatunlar bile gasoldan daha saldirgan daha erkeksi.gasol tam sehrini ve takimini bulmus.LOS ANGELES .....sehri:)
  • Güzel şevk ile başlarken bian yendiklerimizin finale çıkması......
  • quote:

Orijinalden alıntı: jerseynl

ax dosdum,bende zaten hidayetin performansi iyiydi demedimki.sadece ozveri ile milli formayi giyip bazilarina ornek oldugundan bahsettim.neyse..
    gasol aslanlar gibi oynadi evet.ama sunuda soylemeden gecemiycem.tamam sayi,ribaund,herbisey varda
    yukarda semihin basketbolundan hazetmedigimi yazmistim.ayni sey gasol icinde gecerli.adam KIRITA KIRITA
    basketbol oynuyor.:)wnba deki hatunlar bile gasoldan daha saldirgan daha erkeksi.gasol tam sehrini ve takimini bulmus.LOS ANGELES .....sehri:)

Princess Pau adamın lakabı zaten ama kırıtsa da işini iyi yapıyor. Bizim Ömer Onan mahalle kabadayısı gibi top sürüyor da ne oluyor sanki.

• quote:

Orijinalden alıntı: rapture

quote:

Orijinalden alıntı: drexler22

hazırlık maçlarında da ruanda'ya kaybettik.. demek ruanda turnuvada olsa şampiyon olacaktı!

tamam da biz finali ilk beş maçtaki oyunumuzla, hırsımızla hak etmedik mi?

Bence hayır..Takım finali tam anlamıyla haketti mi ? Hayır..Ama ilk 4 içinde yer almayı kesinlikle hakettik..
    Şöyle bir durum var ; Slovenya yı geçseydik o laleli güllü yoldan geçecek ve finale kadar uzanacaktık..
  • quote:

hido önce şampiyonluk hedef dedi, şimdi madalya sözü vermiş.. turgay da hedef çeyrek final diyodu.. yavaş yavaş hedefleri düşürüyoruz galiba

turgay verdiği sözü tuttu, büyüksün başkan!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lucifer34
    Serhatçım Bu arada resmi olarak evliyim ve düğünüm Allah kısmet ederse 25 Eylül de olacak. PM lerini bu günlerde iyi kontrol et

Volkan yoğunluktan unuttu buraları :)
    bugün (belki de şu sıralar) düğünün vardı.. tekrardan tebrik ederim Volkancım, Allah bir yastıkta kocatsın

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Lucifer34
    Serhatçım Bu arada resmi olarak evliyim ve düğünüm Allah kısmet ederse 25 Eylül de olacak. PM lerini bu günlerde iyi kontrol et

Volkan yoğunluktan unuttu buraları :)
    bugün (belki de şu sıralar) düğünün vardı.. tekrardan tebrik ederim Volkancım, Allah bir yastıkta kocatsın

harbiden ya, adamın düğünü vardı bugün..

mutluluklar dilerim..

• Fanatik haberi..

Her şey madalya için...
    Şimdi gözler 2005 Avrupa Şampiyonası’nda alınan 12.’liğin ardından takım içinde yaşanan gerginlik ve özellikle de bu tartışmaların yaşandığı dönemde, başarısızlığın kendi üzerine atıldığını söyleyen Mehmet Okur’un yanı sıra Serkan Erdoğan, Kaya Peker, Ermal Kurtoğlu ve Mirsad Türkcan’a çevrildi. Polonya’da Tanjevic’in kadroya almadığı ve milli takımdan affını istediği söylenen Utah Jazz’lı Mehmet’in katkısının büyük olacağı görüşünde birleşilirken, Serkan’ın şut gücü ile birlikte Kaya, Mirsad ve adı daha önce doping skandalına karışan Ermal’in de 2010’da madalya almamızı sağlayacağı görüşü hakim.

İşe bakın yaa tam bir komedi..Yani 3 şampiyona boşu boşuna mı gençler ile oynandı yok 2010 yok bilmem ne..
    Zaten bu haberin doğru olduğunu da sanmıyorum.Tanjevic'in de böyle birşey yapacağını düşünmüyorum.Her ne kadar çelişme konusunda sabıkalı olsa da..
    Çünkü bizim pota altında sorun yok..Gençler orayı kapatmış durumda.2010 da alınmamaları haksızlık olur.Sadece Semih değişebilir.Yoksa şimdi kalkıp da Aşık ın yerine Ermal denirse bu durum için kelimeler yetersiz kalır..
    Son kadroya şut atacak isim ve de Kerem G-Kaya-Mirsad-Mehmet 4 lüsünden 2 si geldi mi iş tamamdır bu kadar basit.Gönlüm zaten kadroda olacak.Ender şöyle böyle demiyorum çünkü o da garanti.
    İbrahim veya Serkan'ın kesinlikle olması gerek ama..Ve her nedense "alınmayan isimler den" bahsedilirken İbrahim hep es geçildi şimdiye dek ? Millet milli takımı bıraktı sanıyor herhalde

• turnuvadan çıkan en önemli sonuç eli temiz bir şutöre ihtiyacımız olduğuydu bence. oyun kilitlendiği anlarda şut sokacak, en azından 2 rakibini kendine çekecek oyuncu lazım. böyle bir türk oyuncu serkan, ibo ve harun'dan sonra yetişmediyse 1-2 sene için türkiye'yi tanıyan bir yabancıyı türk yapalım. mesela shumpert.
  • Mutluluklar Lucifer34

Barbar(Barış) da bugün evleniyor.
    http://forum.donanimhaber.com/m_33988679/mpage_33/key_//tm.htm#34749838

Turnuva hakkında her şey söylenmiş. Ben de Divxplanet'te yazdığım yazıyı kopyalayım.

quote:

Sırp takımı yenilenmişti fakat bu kadar çabuk toparlanacaklarını düşünmüyordum. Boşuna Yugoslav ekolü demiyorlar. Altyapının ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gördük. Sırplarda basketbol okulları ve iyi altyapının yanı sıra basketbolun 1. spor olması da önemli. Bizde başarıya göre basketbolda ilgi artıyor. Basketbol kültürümüz ülke olarak pek yok. 70-75 milyonluk ülkemizde daha çok basketbol okulları ve tesisleri açılmalı. Altyapıdan daha fazla oyuncu çıkarmalıyız. Bizim de Enes Kanter'imiz geliyor, önü açık ancak neden bir Harun ve İbo tekrar yetişmiyor düşündürücü. Cenk Akyol'dan çok umutluyduk, maalesef hayal kırıklığı. Bir de Kaan Kural'ın övgüyle bahsettiği Şafak Edge var. Enes ve Şafak'ın beklentileri karşılaması dileğiyle.

Ek olarak: Rotasyonu seven Tanjevic, Bekir ve Barış seçimleriyle sınıfta kaldı. Kerem Tunçeri'yi çağırmama inadından vazgeçmişken Kaya'yı da çağırsaydı keşke. 2010 hedeflerinden şaşmamak için şimdiden önlemleri almalıyız. Fiba da artık 12 kişilik kadroyu 14'e çeksin ve yorucu maç takvimini daha iyi düzenlesin.

• Lucifer34,mutluluklar diliyorum...

Metality'nin dediği gibi Barış(Barbar)'da şu an kendi düğününde
  • Ben de mutluluklar dilerim.. Herşey istediğiniz gibi gitsin
  • Eywallah arkadaşlar çok teşekkür ederim... Evet Serhat baya yoğundum şu aralar balayı modundayım O yüzden takip edemedim bu topici artık kusuruma bakmayın... Ama Türkiye açısından sonuç güzel olmasa da güzel bir turnuva geçirdiği düşüncesindeyim fakat benim anlamadığım biz hedefsiz iken neden oyuncuların boşvermesi? Bu dikkat edin her zaman böyle oluyor. futbolundan basketboluna, voleybolundan diğer spor branşlarına kadar!!! Eğer önümüzde bir hedef yoksa nedense Türk insanı olarak her branşta bize yakışmayacak oyunlar, sonuçlar çıkarıyoruz. Hala profesyonel düşünemiyoruz maalesef...

Not: Evlenmek çok güzel arkadaşlar fakat evinizde bir laptop veya bilgisayar var ise ve eşinizde bilgisayar ile ilgili ise bu konuda biraz düşünün Ya bir tane daha bilgisayar alın ya da bilgisayarı sevmeyen bir eş alın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lucifer34 -- 2 Ekim 2009; 15:22:33 >

• 
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.