Şimdi Ara

2009 Avrupa Şampiyonası (69. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.433
Cevap
0
Favori
35.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok dramatik bir turnuva oldu bizim için.Hakemlerden çektiğimiz kadar Tanjevic'in hatalarından da çektik.Artık bu saatten sonra yapılması gereken düzenleyecegimiz Dünya şampiyonasına büyük bir revizyonla katılmak.Öncelikle Tanjevic belasından kurtularak başlayabiliriz.Böylelikle küstürülen yıldızları takıma tekrardan döndürebiliriz.Kaya Peker,Mehmet Okur,Serkan Erdoğan gibi isimlere ihtiyacımız olduğunu gördük.%15 lerle faul atan Ömer Aşık yerine %70'lerle faul atan Kaya Peker olsaydı işin rengi cok farklı olabilirdi bu turnuvada.
  • Ömer Aşık ın alternatifi yok , pota altını karartabilen bir oyuncu.Başka hiçbir oyuncu onun görevini üstlenemez tecrübesizliğinin kurbanı oldu.
  • Hücüm SIFIR, Ribaund SIFIR, Serbest Atış SIFIR, Savunma SIFIR, Hakem EKSİ BİR.
  • Bugün Fransa maçı olduğundan haberim yoktu. İşten geldim ntvspor da tekrarını gördüm, açtığımda 17 sayı öndeydik, bir ara 19 oldu gayet güzel hücum ediliyordu. Helal olsun dedim, Hidayet te izlediğim bölümde gerçekten oynaması gerektiği gibiydi. Ama o sırada babam aradı, hal hatır konuşurken maça bakıyorum dedim. Fransa, ya da yenildiler dedi. Ekrana baktım 19 sayı öndeyiz ama babam yenildik deyince inanamadım.
    İzledim maçı sonuna kadar ve gördüm ki

yenilmemişiz.

Rezil olmuşuz....
  • benim anlamadıgım parker ispanyaya 6 sayı atabiliyorken nası oluyo da bize makinalı tüfek gibi sadırıonerde kaldı lan bizim o müthiş savunmamız
  • Ben final maçını bu gece saat 12-01.00 gibi bekliyordum FIBA'nın programına baktım yokmuş final maçı bu gece.Şaşırdım açıkçası,hazır elemanlar sahadayken bitirselerdi de turnuvayı yorgunluktan gömerlerdi mezara sporcuların ailelerini gömme işlemleriyle yormazlardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RccP

bence yenerlerse Dünya şampiyonasına gideceklerdi bu yüzden çoştu..Sinana 20dakika süre vermiş bogdan hayret..

doğru, biz direkt katıldığımız için aklıma gelmedi herhalde..
  • quote:

Orijinalden alıntı: xweser

Yazıyorum buraya. Bizim yendiğimiz ispanya yunanistana fark atacak..

güçlü takımlara karşı gerçekten daha iyi oynadığımızın ispatı işte bu.. eğer bize yunanistan yerine hırvatistan çıkmış olsa idi çok zorlanırdık ama yenerdik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyoruk

Hadi bende kafa yorayım bari..Ama olması muhtemel olana mı yoksa istediklerim mi olsun İkisi de..

Olması muhtemel...

A Grubu
    Yunanistan
    Hırvatistan

İsrail
    Makedonya

B Grubu
    Fransa
    Rusya

Letonya
    Almanya

C Grubu
    İspanya
    Sırbistan
    Slovenya

Büyük Britanya

D Grubu
    Litvanya
    Türkiye
    Polonya

Bulgaristan

Aslında Bulgaristan pek devre dişi kalacak gibi gelmiyor ama ne yapalım artık Türkiyeyi de bu kadar hor görmek olmaz ne olursa olsun

1
    İspanya
    Slovenya
    Litvanya
    Türkiye
    Polonya
    Sırbistan

2
    Hırvatistan
    Fransa
    Rusya
    Yunanistan
    Makedonya
    Almanya
    --------------
    İspanya-Yunanistan
    Türkiye-Hırvatistan
    Rusya-Slovenya
    Fransa-Litvanya
    ------------------
    Hırvatistan-İspanya
    Slovenya-Litvanya
    ------------------
    İspanya-Slovenya...
    ----------
    Slovenya..

Biliyorum şaşırdınız..Ama Sloven'lerin çok iddialı ve hırslı geldiklerini düşünüyorum...Kadro olarak ta mantalite olarak da hiç olmadıkları kadar hazırlar..Eğer şampiyon olurlarsa hiç süpriz olmaz..Ki zaten benim favorim de Slovenya.

Süpriz yapabilecek takım olarak da Makedonya diyorum.Ama nereye kadar gider bilemem.Aslında Polonya da var..Ama yetersiz kalırlar..

Herşey bir yana dengeleri değiştirebilecek ve ne yapacağı bilinmeyen tek takım biziz..Yani şimdi böyle olması muhtemel diyorum ama Türkiye Hırvatlara yenilecek veya 2.tur da 4.olacak takım değil şu kadroyla bile.Tabi ki Avrupa şampiyonalarında herşey olur ama Türkiye hiçbir maçında Polonya maçı da dahil !! favori değil benim gözümde.Direk 1.sırada bile düşünürdüm ama işte ne yapacağımızı kimse bilmiyor teknik kadro dahil.
    İnşallah final de Türkiye-Slovenya olur

Olmasını istediğim sıralama..
    A
    Hırvatistan
    Makedonya
    Yunanistan
    B
    Rusya
    Letonya
    Almanya
    C
    Slovenya
    İspanya
    Sırbistan
    D
    Türkiye
    Litvanya
    Polonya

1
    Slovenya
    Türkiye
    İspanya
    Litvanya
    Polonya
    Sırbistan
    2
    Hırvatisya
    Rusya
    Yunanistan
    Makedonya
    Almanya
    Letonya

Slovenya-Makedonya
    Türkiye-Yunanistan
    İspanya-Rusya
    Hırvatistan-Litvanya

Slovenya-Hırvatistan
    Türkiye-İspanya

Türkiye Slovenya..

Türkiye..

Slovenya şampiyon olamazsa iddia yatmış olacak ama olsun

İspanya-Slovenya finali demişim..Gerçekleşecek gibi görünüyor.Durum bu iken Slovenya Sırbistana vermez maçı..

• Müthiş maç oluyor..Slovenya 'yı seyretmek bana her zaman zevk veriyor zaten
    Uzatmaya gitti.Slovenya hep iyi oynayan bir takım ama hep eleniyorlar bir yerde tıkanıyorlar.Bu kez çok iddialı gelmişlerdi.
    Yarı finali de haketttiler zaten inşallah final de gelir.Ama Sırplar da iyi direniyorlar.2012 sonrası İspanya ordusu dağılınca Sırbistan yine ambargo koyabilir turnuvalara...
  • teodosic müthiş bi adam ya.. slovenler elindeki maçı verdi.. lorbek de 5 faulle kenarda.. umarım sırplar kazanmaz, yazık olur slovenlere
  • sırbistan slovenya yı kendi silahı ile vuruyor. yani 3 lüklerle vuruyor.
  • bu teodosiç hiç 3 lük kaçırmadı ya yuh
    bize de ne atsa girdiydi
    hiç atış kaçırmıyo adam olaya bak her attığı giriyo

edit: aha bi tane daha... kendi potasının dibinden atsa yine gircek 3lük o derece yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leon tr -- 20 Eylül 2009; 0:09:57 >
  • bizim yapamadıklarımızı yapıyorlar..
  • Evet Türkiye için gerçektende şok bir final.

Yendiğimiz iki takım finalde..

İspanya - Sırbistan

O zaman doğrusal bir mantık kuralım hemen.

Biz bu iki takımıda yendi isek. Biz şampiyonuz demektir.

En Büyük TÜRKİYE..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xweser -- 20 Eylül 2009; 0:17:26 >
  • Eşleşmeler belli olduğunda finalin İsp-Sırbistan olacağını söylemiştim.Finali de İspanya zaman zaman farkı 20'ye çıkardığı maçı 10 sayı civarı ile kazanır.Tartışmasız turnuvanın en kaliteli takımı ve şampiyonluğu hak ediyorlar..Tebrik etmek lazım sadece.Navarro kötü gününde olmasına rağmen bugün Yunanistan'a fark attılar..
  • Lakovic bu maç kötüydü ama adamı da eleştirecek değilim. Koskoca turnuvada kaç dakika dinlendi acaba. Müthiş keyifli maçtı. Yendiğimiz 2 takım da finalde. Yine üzüldüm şimdi çeyrek finalde elenmemize.
  • hani bizim bir ara tartıştığımız ekol olayı vardı ya, ekol bu sırbistandır işte.. turnuva öncesi kim ihtimal verirdi finale kalacaklarına.. şu takımdaki kaç oyuncuyu tanıyoruz? ama adamlar çatır çatır finale çıkıyor.. dusan ivkovic de nasıl bir kurttur arkadaş, nasıl bir klastır ya.. keşke şu takıma ivkovic/obradovic/malkovic gibi sırp bir koç getirebilsek.. malkovic boşta aslında, süper olurdu
  • sırbistan - slovenya süper maç oldu. Finali nefes kesti. Bence Sırbistan finalde İspanya'ya süpriz yapabilir.
  • Ohaa yaa...
    Teodosic de kimmiş..Hemen bakayım nerede ne yapmış diye
    Müthiş maç oldu,Slovenya ya yine yazık oldu.Adamlar yine şeytanın bacağını kıramadı.Yine aynı senaryo yaşandı onlar için.Oysa iyi bilenmişlerdi hani..
    Benim iddia da yattı bu arada Slovenya şampiyon demiştik

Şimdi bizim ders almamız gereken durumlar oluştu..
    1-) Gençleştirme 2010 a hazırlık vss diyorduk ekol olmak diyorduk..İşte Sırbistan işte gençleştirme işte yeniden doğuş.
    Şimdi finale geldiler diye yazmıyorum daha önceki gençler şampiyonalarında da pek takip edemedim takımı ama müthiş bir jenerasyon geliyor gibi.
    Ivkovic müthiş bir otorite kurmuş takımda ve herkese adil davranıyor.Bizim Tanjevic gibi değil hani.Oysa aynı ekolden geliyorlar keşke İvkovic olsa bizde dedim
    Sırbistan evindeki şampiyona da hayal kırıklığından sonra takımı dağıttı 2007 de 2-3 tane star etrafında kuruldu yine olmadı bu sefer de bu kadro geldi.İşte yavaş yavaş oluyor.Hedef şu hedef bu diyerek oyalanmak olmaz..Sırbistan şimdi değil tabi ki 2010-12 yıllarından sonra ambargo koyacak bir takım görünümde.Ve düşünün 4 yıl önceki takımı dağıttılar 4 yıl sonra finaldeler.
    Tabi ki Yugoslav ekolü var ortada.Altyapılar makine düzeyinde..Ama bizim gençlerde nasıldı hatırlayalım.Bir bakıma işin sırrı da yönetmeyi bilmekde.

2-)Slovenya da sakatlıklar yaşadı.Üstelik en önemli adamları yoktu.Vujanic teknik ekip ile sorun yaşadı.Şampiyona boyunca da dar rotasyon ile oynadılar ama müthiş mücadele ettiler üstüne de zaten etkili olan hücumları da olunca işte ortaya çıkan sonuç.

Demek ki neymiş ? Mücadele ettik işte biz buyuz diye övünmek çok saçma .Mücadele ise görüyoruz hemen her takımda var.Fark yaratacak olan özelliklerinizin de olması gerek.

• 
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.