Şimdi Ara

2009 Avrupa Şampiyonası (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.433
Cevap
0
Favori
35.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Lan 5 saniyedir orda adam yazdılar yine basketi
  • hidosuz kazandık son 2 macı ama bu mac o mac degil

hido bi çalışsa yeneriz bunları. ersan, hido, bi de 3 lukler iş tamam
  • 19dan 7ye indirdik farkı bi anda...keşke ilk yarı bitmeseydi.periyot arası olsa daha iyi olurdu.ama yinede farkı kapatacağımızı düşünüyorum.
  • Bence açıldık.Maç bizim.
  • Hido'nun menejeri bu yorumcuya paramı yedirmiş ne? Son 3 maçtır dökülüyor adam hala Hidoyu devreye sokmamız lazım diyor. Tanjevic'in bu ısrarını anlamakta güç. Sakatsa oynama süresini azalt bitsin. Ayrıca diz ağrısı olan bir oyuncunun yanlış top kullanması yada sürekli pas hatası yapması da mantıklı değil. Heralde duygusal bir oyuncu olduğu için hata yaptıkça psikolojik olarakda kötüye gidiyor.
  • O kadar da değil..Daha maçın bize gelmesi için hücumda düzenli oynamamız gerek dişarıdan tehdit oluşturmalıyız.
  • Tanjevic dahisi! maça yedek guardlar yerine aslarla başlasaydı bu fark olmadan maçı götürürdük, 2. çeyrek ortasında da alırdık yedekleri ama adam bunamış resmen. Önce farkı yedik sonra dinlensin diye kenarda oturan asların canı çıktı farkı kapatmak için.

Hele şu son hücuma ne demeli. En son şut atması gereken 3 kişiden 2 si kendi aralarında oynadı. Orda Hedo ve Ersan varken sizin neyinize son şutu kullanmak. Ersan Slovenlerden iyi şut atıyor, Hedo hafiften ısınmış ama Ömer dengesiz sallıyor potaya...

Son ekleme de takıma:

Bizim Slovenler gibi şut sokmamıza gerek yok. Adam gibi savunma yapınca zaten çok rahat sayı buluyoruz ama savunma yapamayınca hem sayı yiyoruz hem de atamıyoruz. Sağlam durun şunların karşısında zaten paniklediler fark 2dk da kapanınca.

• şu ömer onanın şut soktuğunu görsem dişimi kıracam, adam haybeye sallıyo potaya ofansif katkı 0...
  • Saçma sapan oyuncu tercihleri yapıyor yine Tanjevic. Ömer maçın başında tutuk başladı, savunma ve hücumda tam ritmini yakaladı derken yerine Semih girdi. Ersan kendini aştı, takımda sayı atan neredeyse tek adamdı, hop kenara. Çıktıktan sonra 18'de takıldık kaldık fark ettiyseniz. Ömer Onan neredeyse hep oynadı zaten. (Ki milli takımda bana göre olmaması gereken oyuncuların başında gelir kendisi) Sinan savunmada çok iyiydi, fast break zart zurt o da tam kendini buldu, hop kenara. Tanjevic'in stratejisi belli, herkesi tüm maç boyuncu minimum yorulma düzeyinde tutmak ama sorgulamak gerek, ne kadar doğru bir strateji bu ? Sadece bu maç değil, her maç aynı şey. Slovenya zçtı zçtı, zçmadı alamayız bu maçı. Kısacası bana göre maçın kaderi tamamen Sloven takımı ve coach unun elinde.
  • Maç nasıl gidiyor beyler Televizyon dolu
  • 44 41 hido 10 sayi buldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Duygusuz İfade

Maç nasıl gidiyor beyler Televizyon dolu

Aynen. Anneannem Yaprak dökümü izliyor. Biz kaldıramıyoruz. İsyan çıkacak bir gün.

Helal yetişmişiz.
  • @isimbulamadim katilmiyorum sana, takdir ediyorum guzel takip etmissin ama bence hic kimsenin yorulmamasi uzun soluklu turnuvalarda gerekli birsey. iyi oyunculari zaten cikmayi garantiledigin bir macta da yorarsan final serilerinde kim oynayacak. takim oyunu her zaman kazandirir.
  • 48-47
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kènan

quote:

Orijinalden alıntı: Duygusuz İfade

Maç nasıl gidiyor beyler Televizyon dolu

Aynen. Anneannem Yaprak dökümü izliyor. Biz kaldıramıyoruz. İsyan çıkacak bir gün.

Helal yetişmişiz.

Aynen ya ne yaprakmış dökül dökül bitmedi İnşallah kazanırız kazanırsak İspanya maçı kadar sevineceğim

• quote:

Orijinalden alıntı: dredd

şu ömer onanın şut soktuğunu görsem dişimi kıracam, adam haybeye sallıyo potaya ofansif katkı 0...

Sen dedikten sonra 2 üçlük soktu
  • ponpon kızlarda fena deilmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: ecay

quote:

Orijinalden alıntı: dredd

şu ömer onanın şut soktuğunu görsem dişimi kıracam, adam haybeye sallıyo potaya ofansif katkı 0...

Sen dedikten sonra 2 üçlük soktu

harbiden ha, gaza getirdik adamı

biraz da ömer aşıka yüklenelim
    ömer aşık'ın faul soktuğunu görsem dişimi kırcam

• hayret sloveenya 3lük kacirdi inanmiyorumm
  • Bu adamların üçlük atamayan oyuncusu varmı acaba?
  • 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.