Şimdi Ara

2009 civic'e alışamadım, ne yapsam? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
0
Favori
4.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ne kadara vermeyi dusunuyorsunuz civic i?
  • fıstık gibi araba, vites konusunu yazmamışsınız ama otomatik ise de tadından yenmez, ayrıca premium da boş da değil yani...

daha ne olsun, körün aradığı bir göz Allah vermiş iki göz.....

binin tadını çıkarın, yok illa da satacaksanız ilk bizim haberimiz olsun yabancıya gitmesin...
  • 2012 Civic elegance verelim :)
  • 36500 istedim. 36000 den fazla veren olmadı şuana kadar.
    2012 leri çok merak ediyorum. dış dizayn pek çekici değil. bi de aks mesafesi kısalmış. dün birisi yeni civic'lerin içi eskisinden daha dar dedi. sitesine baktım çarpıcı bi yenilik de göremedim. tabi kullanmak lazım. bazen küçük ayrıntılar çok şeyi değiştiriyor. kullanıcı yorumu önemli. yeni focus ve yeni civic bence beklentileri karşılayamadı gibi geliyor bana..
  • size takas ilen imzamdaki aracı vereyim üstüne de 5 bin vereyim bu işi bitirelim...

yegane amacim sizi bu sıkıntıdan kurtarmaktır yanlış olmasin
  • bence aracinizi degistirmeyin Honda Astradan daha iyi ve daha konforludur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: autoholic

size takas ilen imzamdaki aracı vereyim üstüne de 5 bin vereyim bu işi bitirelim...

yegane amacim sizi bu sıkıntıdan kurtarmaktır yanlış olmasin

sıkıntı büyük, öyle 5000 tl ye kapanacak gibi değil.. sağolasın..
    vectra c2 kullanan ya da bilen var mı, nasıldır?
  • eşime astra dizel hb aldık yeni. 1.3 crdi motor öldürüyor ilk iki vites. eşim bile şikayetçi idi ilk başta ki alıştı gerçi, zaten o da çok sakin kullanır. civic'in motoru her türlü daha iyidir ama garip işte beklentiler farklı olabiliyor.
    tavsiyem aracı değiştirmeyin ama illede değiştirecekseniz eski kasa jetta veya passat almanız. ağır, oturaklı, tam aile arabası.
  • valla arkadaşım bence içine sinmediyse ve maddi olarak seni etkilemeyecekse civiği sat ve istediğin aracı al. içinde kalacaksa en kral aracı kullansanda faydası yok, dünyaya bir kere geliyor insan, tadını çıkarmalı, mümkün olan en az "keşke" ile gitmeli diğer tarafa
  • Lpg'de taktırmışsınız, kullanmaya devam edin.Alışamadığınız noktayı kavrayamadım,sorun bagajsa ve gerçekten çok kullanıyorsanız,büyük alanlara ihtiyacınız varsa station'lara bakın.
  • Üstadım vectra alacağına biraz bütçeni yükselt 1.6 turbo lpg li insignia al derim sakın atmosferik alma turbo olandan hem geniş, konforlu, performanslı herşeyi bulabilirsiniz bu araçta. Cosmo donanımına biraz bütçe elvermesede, edition eleganceler bayağı ucuz bu aralar.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-bayiden-opel-insignia-1-6-t-180-hp-benzin-lpg-67532955/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-dizelden-az-yakan-turbo-68872649/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-edition-elegance-paketli-cok-temiz-lpgli-insignia-72703807/detay

• Maceraya gerek yok arabanız iyi ama çok değiştirmek istiyorsanız vectra yada astra almayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: aydnlgn

quote:

Orijinalden alıntı: DH-ALEMDAR

Alışamadıysan zorlama hocam, 2007-2008 az kmli makyajlı vectralar var 30-33 civarı, bak keyfine

yapma hocam yapma.. şuan terapi görüyorum. herşey o vectra'dan sonra oldu zaten..
    şaka bi tarafa, bu vectralara prins falan taksak sorunsuz binilmez mi? bi de ne yakar acaba? bilen var mıdır? günlük yarısı uzun yol olmak üzere 80 km gibi bi yol yapıyorum. fiyatı da makul.. bak gene başladı nöbet...

Pardon hocam terapi gördüğünü bilmiyordum

Şu ilanı bir inceleyin, benim hoşuma gitti favorilerime ekledim, bize olmazsa size nasip olur belki..

Yakıt olarakta lpgde sizin yol koşulunuzuda dikkate alarak söylüyorum 10 lt yi geçmez..

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-sozbir-turkay-otodan-2007-model-boyasiz-lpg-li-vectra-comfort-72052973/detay/

• Bu araç kaç model beyler acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aydnlgn

arabayı tanıdıktan aldım. temiz kaçırmayalım diye. sanırım biraz da ondan oldu bu alışamama. peşinden koşmadık arabanın
    memnuniyete gelince her arabanın artısı-eksisi vardır. daha önce vectra b ve astra g, 2003 civic kullandım. eski civic çok konfor yoksunuydu. bu daha iyi ama genel olarak civic te donanım listelerinde yazılmayan bi konfor eksikliği var. sportif (125 hp) ve mantıklı (düşük yakıt) bi araba olarak tasarlanmış. bunlarda önemli şeyler tabi. ama sevmediğim yönleri de yok değil; küçük bagaj başta olmak üzere, orta konsol, vites, el freni tasarımı, anahtardan bagajın açılamaması, köşelerin alçak olması sonucu park ederken gereksiz bi gerginlik,yol bilgisayarının sadece bir satır olması, kaporta aksamının tok bi araba hissi vermemesi, vb. gibi. belki bu kadar da opellere sayarım.. velhasıl durum bu?

hocam alışamadıysanız bence hiç zorlamayın, biraz zararınız olur ama otomobil işi bence biraz da zevk işi. gidin içinize sinen, istediğiniz bir aracı alın... (hondanın sadece bagajı o aracı değiştirmenize yeter)

• 2.el dünyası adamı sinir stres sahibi yapıyorken memnun olduğun aracı satmak tam bir deli cesareti.
    Ama dünyayada bir kere geliyoruz, fırsat imkan varken istenilen arabaya binilmeli.
    Vectra istiyorsan al tabi, ama eski astra açmaz bu saatten sonra.
  • Tanıdıktan temiz araç almışsınız, Civic'ler sorunsuz olur. Bence de boşuna macera aramayın.
  • Ben sizin yerinizde olsam arabaya yalıtım yaptırır paşa paşa binerdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kubilay S. -- 2 Şubat 2012; 18:46:27 >
  • insignia ya da başka araç için üste para verebilecek durumum yok malesef.
    vectra c için forumda yazılanlara baktım da 2006 sonrası hala mantıklı duruyor..
    Kubilay.s yalıtım yaptırmayı hiç düşünmedim. tıngır mıngır gittiğim için ses çok sorun değil
    antuarrRi vectra ya da astra'ya alternatif ne önerirsin?
    bu arada passat ya da +7 yaşında başka bi araba düşünmüyorum. 2005 sonrasında da bu fiyatlara temiz bişey yok
    avensis abimde var. 2005 1.6 elegant. kesinlikle çok mantıklı ancak malzeme kalitesi ve ruhu sınıfının altında. hatta corolla sol ler daha karakterli ve malzemeleri daha iyi gibi geliyor bana. tercih meselesi tabiki.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.