Civic'in bagaj kapasitesi çok kötü değildir bence..Honda mekaniği zaten 10 numaradır..piyasadaki en kaliteli lpg kitini de taktırmışınız daha ne olsun..bari lpg parasını çıkarsın ondan sonra satın..bence yazık olur..
arabanızı güle güle kullanın dikkatinizi işinize ve ailenize verin..sizin araç sorununuz yok..
siz arabadan soğumuşsunuz ne desek boş. satın bence. şimdi satmaz iseniz arabayı bam güm heryere vuracaksınız. eğer içinize siniyorsa satın önemli olan beyinde bitirmek sevmek.
quote:
Orijinalden alıntı: oprema
Civic'in bagaj kapasitesi çok kötü değildir bence..Honda mekaniği zaten 10 numaradır..piyasadaki en kaliteli lpg kitini de taktırmışınız daha ne olsun..bari lpg parasını çıkarsın ondan sonra satın..bence yazık olur..
arabanızı güle güle kullanın dikkatinizi işinize ve ailenize verin..sizin araç sorununuz yok..
çok gerçekçi bir mesaj olmuş. doğru söze ne denir.. ama bagaj hakikaten küçük. "bari lpg parasını çıkarsın" lafı çok dokunaklı oldu..
Ben de araç alma arifesindeyim. Konsoluna ve iç hacmine hayran olduğum Civic'i tercih etmememin yegane sebebi bagajı. o boyutta arabalarda 450LT'den aşağı değilken ne hikmetse Civic'de bu çok daha küçük. Honda sanıyorum iç hacmi geniş tutup bagajdan kısma yoluna gitmiş.
Civic genç işi demişsin hocam ama 1.3 Astra'da erken yaşlandırır
21 kuruş lpg nasıl yakar civic..en az 30 kuruş yakar
araci 30 a ver yarin pesin alalim
quote:
Orijinalden alıntı: ColDasHeLL
araci 30 a ver yarin pesin alalim
Senden iyi galerici olur...:)))
Arabandan soğumamalısın.gözden düştümü her şeyi batar oluyor. satardan üste fazla para veremeyeceğine göre , ya emsali yada düşük model araç alabilirsin. benim mantığım araçta sorun yoksa , ya 4,5 model yükseltmeli ,yada şimdiki modele yakın üst sınıf alınmalı. bence hiç riske girme,aracına alış.denk gelirse tok satıcı misali takasa filan girersin.
quote:
Orijinalden alıntı: serkan99
21 kuruş lpg nasıl yakar civic..en az 30 kuruş yakar
Neden sasirdiniz hocam? Senin kiyas yaptigin eski lpg ler. suanda milletin öcü, AVM lerin cuzzamli muamelesi yapmasina sebep olan kitler.. Yeni nesil kitler nerdeyse dizel ekonomisini gecmistir..bende lpgye en uyumsuz motor dedikleri mazda3 var..massallah benzinide iciyordu..arac garantili olmasina ragmen BRC taktirdim ve en son uzun yolda 38 lt ile 480 km yol yaptim. konuda dagildi kusura bakmayin
Bagaj problemi olmasa gerçekten güzel araçlar....
quote:
Orijinalden alıntı: Buzmavili
Bu araç kaç model beyler acaba?
Hep böyle yerde yaşamayı istemişimdir saat 21:21 ama hava hala aydınlık...
Kuzey ülkelerinden biri galiba
quote:
Orijinalden alıntı: KNTLG
quote:
Orijinalden alıntı: Buzmavili
Bu araç kaç model beyler acaba?
Hep böyle yerde yaşamayı istemişimdir saat 21:21 ama hava hala aydınlık...
Kuzey ülkelerinden biri galiba
6 ay gündüz 6 ay gece olan memleket olabilir..Antartika :)
Civic satıp Astra almanın pek bir esprisi yok...
Ben sıfır km olarak satın aldım.. 5 ay sonra başka araba alıp Astra'ya binmemeye başladım, en sonunda da sattım... Hiç bir numarası olmayan bir araba.. Direksiyonu aşırı sert, motor vasat, vs..
Yakıt tüketimi konusunda da yanlış beklenti içindesiniz.. Honda civic ile 25 kuruşa geziyorsanız, Astra dizel asla daha az yakıt yakmayacak bilginiz olsun... Şehiriçi en az 0,27 kr yakıyor, çok dikkatli kullanarak.. Uzun yolda hız sabitleyici ile de 0.20 kr...
Bence değiştirmeyin aracınızı 1-2 sene daha kullanın...
quote:
Orijinalden alıntı: asoz
Civic satıp Astra almanın pek bir esprisi yok...
Ben sıfır km olarak satın aldım.. 5 ay sonra başka araba alıp Astra'ya binmemeye başladım, en sonunda da sattım... Hiç bir numarası olmayan bir araba.. Direksiyonu aşırı sert, motor vasat, vs..
Yakıt tüketimi konusunda da yanlış beklenti içindesiniz.. Honda civic ile 25 kuruşa geziyorsanız, Astra dizel asla daha az yakıt yakmayacak bilginiz olsun... Şehiriçi en az 0,27 kr yakıyor, çok dikkatli kullanarak.. Uzun yolda hız sabitleyici ile de 0.20 kr...
Bence değiştirmeyin aracınızı 1-2 sene daha kullanın...
astra h konusundaki görüşlerine katılıyorum ancak civic satmasını gerektiğini düşünüyorum. Bence sevmediğiysen satıp kurtulcan. extra bütçe yoksa bile, aynı bütçeyle başka araç almak bile daha mutlu edebilir...
astra'dan vazgeçtim sanırım. vectra c2 yeni favorim, gerçi hakkında pek bilgi edinemedim. o da çok temiz denk gelirse. yoksa binmeye devam. yorumlar için teşekkürler..
quote:
Orijinalden alıntı: aydnlgn
astra'dan vazgeçtim sanırım. vectra c2 yeni favorim, gerçi hakkında pek bilgi edinemedim. o da çok temiz denk gelirse. yoksa binmeye devam. yorumlar için teşekkürler..
Ustama gelen bir vectra c2 ile ilgili anlatıklarını dinleseniz, böyle bir maceraya asla girişmezdiniz sanırım....
aracın sahibi gelip aracı almıyormuş bile, ben sahibine söyledim o da tamam dediği için biniyorum, ama devamlı arıza sorun çıkarıyor dedi,
en ufak sorunda arıza lambası yanıyormuş ve sesli uyarı da verdiği için çok rahatsız edici diyor.
ayrıca aracın sinyal kolu tüm sistemleri birleşme noktası diyor, sinyal kolunda bir arıza olursa araç anında off durumda.
bunları ben değil ustam anlattı, bence maceraya girmeyin....i
Çoğu kişini almak istediği bir araca biniyorsunuz.Tekrar düşünün derim.Sıkıntılı bir ikinci el,size gelen gideni arattırır gibi olur...
sat gitsin ozaman
quote:
Orijinalden alıntı: kocaballi
quote:
Orijinalden alıntı: aydnlgn
Ustama gelen bir vectra c2 ile ilgili anlatıklarını dinleseniz, böyle bir maceraya asla girişmezdiniz sanırım....
aracın sahibi gelip aracı almıyormuş bile, ben sahibine söyledim o da tamam dediği için biniyorum, ama devamlı arıza sorun çıkarıyor dedi,
en ufak sorunda arıza lambası yanıyormuş ve sesli uyarı da verdiği için çok rahatsız edici diyor.
ayrıca aracın sinyal kolu tüm sistemleri birleşme noktası diyor, sinyal kolunda bir arıza olursa araç anında off durumda.
bunları ben değil ustam anlattı, bence maceraya girmeyin....i
hocam daha önce bi vectra b2 kullandım. sayesinde bi sanayi çevresi edindim. sıkıntı yok yani araba beyin arızası verdi. yoksa iyisiyle kötüsüyle biniyoduk..