Şimdi Ara

2009 civic'e alışamadım, ne yapsam? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
0
Favori
4.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • herkese teşekkürler..
    arabanın ilanında fiyatı artırdım. yani ikinci bir emre kadar binmeye devam
    ama bilgisayar başına geçince +2006 vectra ilanlarına bakmadan da edemiyorum
    neyse, şimdi serviste park sensörü taktıracağım. bi de kapılardaki ve ortadaki kol dayamalara deri kaplatacağım. servis park sensörüne 150 tl dedi. deri işi ne tutar bilmiyorum ama açık renk döşeme çok çabuk kirleniyor ve en çok da kol dayamalar. velhasıl şart..
  • pejo 3008 al.tepe tepe bin
  • quote:

Orijinalden alıntı: smoothtouchdown

pejo 3008 al.tepe tepe bin

"tepee tepee bin", her türlü pejo olur mu diyosun yani
    vectracılar da hiç takasa yanaşmıyorlar
    şu döşemeciye bi uğrayayım bari
  • Arkadaşım 3 parça boyalı 2008 Vectrasını 35.000'e satıyor. 90.000'de, LPG'li...

Ben de temiz 2008-2009 Honda Civic istiyorum ve bulamıyorum...

Sen de Vectra'yla Civic'i takas edebilirim diyorsun...

Denklemi kurduğumda, Sen arkadaşımla Vectra-Civic takası yaparsın, ben de arkadaşımdan Civic'i alırım. Hülle gibi olacak bir nevi.

Hayırlısı olsun:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: vectrac

Arkadaşım 3 parça boyalı 2008 Vectrasını 35.000'e satıyor. 90.000'de, LPG'li...

Ben de temiz 2008-2009 Honda Civic istiyorum ve bulamıyorum...

Sen de Vectra'yla Civic'i takas edebilirim diyorsun...

Denklemi kurduğumda, Sen arkadaşımla Vectra-Civic takası yaparsın, ben de arkadaşımdan Civic'i alırım. Hülle gibi olacak bir nevi.

Hayırlısı olsun:)

süpermiş
    ilan numarası varsa hemen bakalım
  • döşemeciye gittim. kapılardaki kol dayamaların deriyle kaplanamayacağını söyledi. iyice fıttırdım
    mevcut döşeme sökülemiyormuş. üzerine yapıştırma da sağlıklı olmaz dedi.
  • 1-arabana bin,bu işleri kurcalama.
    2-kullandığın araba sorunsuzluk abidesi,gider sorunlu bir araba alırsın,anandan emdiğin süt burnundan gelir,burada civice methiyeler düzen gözyaşları içinde bir konu açarsın.madde 1'deki K ile başlayan 5. kelimeyi tekrar oku.
    3-Cıncık gibi civic varken üretimden kalkmış rampayı zor çıkıp benzini bol içen vectraya hürmet değil rahmet okursun.Kelime 5.
    4-Civic'ine rahat bir deri koltuk ve yalıtım yaptır,sesleri indirgersin biraz.Ki bence buna dahi gerek yok gayet konforlu ve rahat bir araç.
    5-Seni tatmin edecek araç passattır,o da ateş pahası.
    6-Biraz para yapınca şöyle 40 45bin'e üst segmentten temiz bir araç alır(mondeo insignia passat gibi),paşalar gibi binersin.Sabır kurtuluşun anahtarı.
    7-Madde 1,kelime 5 baş harfi K.
    Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 29 Şubat 2012; 23:55:51 >
  • ve beklenen son:
    arabayı sonunda sattım..
    çok ilginç bi alışveriş oldu. alıcı telefonda pazarlık etmedi. il dışından geldi. arabayı ne servise ne de sanayiye götürdü. hatta kendisi bile bakmadı desem yeridir. direksiyona bile oturmadı diyeyim siz anlayın. -biraz reklam gibi olacak ama- alıcı ben servise sanyiye gidelim falan diye ısrar ederken şu veciz sözleri sarfetti: "arabaya prins takan adamda yanlış olmaz." vay be dedim. prins sen nelere kadirsin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: aydnlgn

ve beklenen son:
    arabayı sonunda sattım..
    çok ilginç bi alışveriş oldu. alıcı telefonda pazarlık etmedi. il dışından geldi. arabayı ne servise ne de sanayiye götürdü. hatta kendisi bile bakmadı desem yeridir. direksiyona bile oturmadı diyeyim siz anlayın. -biraz reklam gibi olacak ama- alıcı ben servise sanyiye gidelim falan diye ısrar ederken şu veciz sözleri sarfetti: "arabaya prins takan adamda yanlış olmaz." vay be dedim. prins sen nelere kadirsin..

Hayırlı olsun arkadaşım.

Şunu bir daha yazalım bu arada: "Arabaya prins takan adamda yanlış olmaz." :)

• quote:

Orijinalden alıntı: haluk 23

quote:

ve beklenen son:
    arabayı sonunda sattım..

Hayırlı olsun arkadaşım.

hayırlı olsun,
    sonun devamı ne oldu? yada olacak?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oquzdag -- 19 Nisan 2012; 13:42:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: oquzdag

quote:

Orijinalden alıntı: haluk 23

quote:

ve beklenen son:
    arabayı sonunda sattım..

Hayırlı olsun arkadaşım.

hayırlı olsun,
    sonun devamı ne oldu? yada olacak?

2008 dizel bi astra var. başa döndük yani
    80000km de. boyasız. enjoy. 31000tl den aşağı inmem diyor.

• Arabanızda çok şükür bir problem yoksa değiştirmek biraz iyi olmaz bence zaten binerim diye Prins gibi pahalı bir kit taktırmışsınız.Bence siz enazından kit parasını cıkarana kadar binin bence arabanıza...Kazasız belasız Keyifli sürüşler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XPmax -- 19 Nisan 2012; 15:42:23 >
  • Prins taktıran adamda yanlış olmazmış

Bu vatandaş sanırım sağlam kazık yememiş, her zaman iyi insanlarla karşılaşmayabilir.

Hayırlı olsun bu arada..
  • quote:

Orijinalden alıntı: TeQuiLaS

Prins taktıran adamda yanlış olmazmış

Bu vatandaş sanırım sağlam kazık yememiş, her zaman iyi insanlarla karşılaşmayabilir.

Hayırlı olsun bu arada..

teşekkürler..
    sağlam kazık mevzuunda katılıyorum, ben de uyardım; "abi çok cesursun, aman her zaman böyle yapma" falan diye.
  • quote:

ve beklenen son:
    arabayı sonunda sattım..

Kaça sattığınızı sorabilirmiyim? Ben de sattığınız araçtan bakıyorum da

• Hayırlı olsun.İnşallah bu sefer, içinize sinecek bir araç bulursunuz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: jedi_master

quote:

ve beklenen son:
    arabayı sonunda sattım..

Kaça sattığınızı sorabilirmiyim? Ben de sattığınız araçtan bakıyorum da

kışlık lastikleri istemedi, 36200liraya anlaştık..

• quote:

Orijinalden alıntı: dogukan21

Hayırlı olsun.İnşallah bu sefer, içinize sinecek bir araç bulursunuz..

yeni aracı dün aldım. yine beklenen oldu ve baktığım araçların hiçbirisini (dizel astra, vectra c2, exeo, c4 picasso...) almayıp, pek hesapta olmayan bi araba aldım.
    nasip buymuş..
  • Ne aldınız hocam ? Hayırlı olsun.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.