Şimdi Ara

2009 Clio 3 HB 1.5 dCi (Dizel) Dynamique Deneyimleri??

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
4.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben daha yeniyim forumda, belli başlı konular var clio 3 hakkında ama hep cevaplar karışmış, clio3 1.5 dci 2009 dynamique düz vites model kullanan ya da bilgisi olan varsa paylaşımlarınızı bekliyorum...Selamlar..

• Örneğin renaultlar çok sorun çıkartıyor diyenler var bu doğru mu? Clioyu alıp 5-6 sene rahat kullanabilir miyim? Araayı hor kullanan biri değilim ve senede 15bin-20bin yaparım, dizelini alsam uygun mudur? Sonuçta yakıt maliyeti az tüketim olarak da değerleri düşük görünüyor.
  • İyidir, problem çıkaracağını sanmam. Mümkünse yüksek beygirli motor olanını tercih et, şu an tam hatırlamıyorum ne kadardı.
  • cevapladığın için teşekkürler , 85 beygir olanını almayı düşünüyorum
  • bende q.shift var 1.5 dinamik 85 bg.1720 km yaptım şu ana kadar , 200 tl lik mazot aldım .çoğu şehir dışı.şimdilik memnunum.motoru çok güçlü seni koltuğa yapıştırıyor.sen yeterki bas.yol tutuşu iyi.virajlarda güven veriyor.ses sistemi biraz zayıf gibi geldi bana derinden gelmiyor ses belki ben ayarlayamadım bilmiyorum.ayrıca tipide çok hoş.sınıfında tek bence.tek eksiği panaromik tavan.kol dayamada yok.
  • Yeşil Zeytin; Bu forumda ClioIII kullanıcıları için bir topic mevcut. Veya isterseniz (reklam olarak algılanmasın ama) forum.clioiii.com genel forumumuza da bekleriz...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.