Arkadaşlar 2009 1.4 Tdci 68 beygir fiestam var. Orjinal lastik boyutu 195/45 r 16'ydı. Zamanla yolların bozukluğundan vs. balon yaptı. Ondan sonra 195/55 lastik taktım. Komfor artmasına rağmen performansta sıkıntı yaşadım. Araç zor kalkmaya ve çekmemeye başladı. Öncelikle bu lastik boyutlarında aynı zorluğu yaşayan arkadaşlar var mı? Yoksa bu çekiş problemi başka bir şeyden mi kaynaklanıyor? Son olarak 195/50 r16 takmayı düşünüyorum. Bu lastiği kullanan arkadaşların yorumlarını alabilir miyim?
Selam,sıfır aldığım 2013 fiestamda ince yanak dedikleri hankook marka lastiklerden var. Sanırım 50 yanaklar. Ama memnun değilim, sebebi marka değil yanaklar. 2 kez yarıldı lastik. Yetkili bayiye sordum. Çok gelen oluyor dedi, ince yanak olunca havası biraz kaçsa bile çukurda falan yarılıyormuş lastikler. Biraz eskise 4 lastiği değişecem bende... Belki yardımı olur diye yazdım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
2007 aracımda michelin energy saver+ kullanıyorum yaklaşık 18.000 km oldu ve çok memnunum lastiklerden.sessiz ve yumuşak bir lastik.