Kardeşime 2009 Honda civic elegance otomatik almayı düşünüyoruz bu konuda tecrübesi olan arkadaşlardan yardımbekliyorum. bir tane bulduk tüplü 6200 de 37 bin istiyor
Kazasızsa o parayı eder piyasaya göre,bence 35ten fazla verilmez.
Hiç honda kullanmadım performansına da cevap yazarsanız sevinirim.
hayalci23H
kullanıcısına yanıt
Performansı iyidir,çok yakması dışında bi problem yok bide altı çok alçak.
bu arada 2 hafta önce yine bi arkadaş için baktığımızda Bayrampaşa bayiinde 52000( lpg kitsiz) fiyat aldık bu fiyat nasıl acaba
yav yokmu bi bilgisi olan
araç iyidir hoştur.performansı gayet yeterlidir. yere yakındır ve park ederken geri geri park etmek zorundasınızdır. çünkü tampon mutlaka sürtecektir kaldırıma.arkadaşımda var her gün işe gidip geliyorum onunla.ben bayılıyorum arabaya ve hayalimde o var. tüplü kmde mevcut fiyatlarda 28 krş. falan yakıyor. konforu çok güzel bana göre hızı da hızlanmasıda güzel dipgazda :)
ayrıca 35ten yukarı verme. km iyiyse ve çok temizse anca o zaman ver.
Arkadaşımın abisi geçen hafta 2007 model, 150.000 km de elegance otomatik + lpg lisini 34,500' e verdi.
secco35
kullanıcısına yanıt
yukarıda yanlış yazmışım araba 62 bide daha karar veremediğimiz ve başka şehirde olduğu için gidip baktırmadık ama söylenen kazası bi sıkıntısı yok.benim sorum daha çok donanımı,kullanılabilirliği,kişiden kişiye değişebiliyo ama performansı üzerineydi.yanlız bi kaç gündür baktığımda şunu anladım hondanın piyasası özellikle benzin zamlarından sonra(lpg ye en uyumlu,sorunsuz motoruve şanzumanı var diyorlar) iyice tavan yapmış.
sienaumutS
kullanıcısına yanıt
o zaman bunun fiyatı iyi demekki
kesinlikle hocam honda ve daha doğrusu japon otoları lpg yle uyumludur. hondanın piyasası da iyi olduğundan fiyatları genelde yüksektir. ama donanımı en dolusudur. performansı da gayet iyidir.
quote:
Orijinalden alıntı: hayalci23
o zaman bunun fiyatı iyi demekki
Sizin aracın fiyatı makul geldi fiyatı. Alalı 1 yıl kadar oldu galiba 30'a almıştı lpg siz öyle hatırlıyorum. Kesin olan birşey var civic fiyatları ciddi arttı.
imzadan da belli olacağı gibi ben alman otomobillerini seviyorum ,wv öncelikli tercihim. daha güvenli daha konforlu performanslı geliyo ama şunuda kabul ediyorum wv türkiyede tutuldu diye işin suyunu çıkarmaya başladı.başka modellere ön yargılı değilim.toyotaya ahkam kesecek kadar değil ama bi kaç defa bindim fena değil di.hondaya hiç binmemiştim ama performansını özelliklede motorunve otomatik şanzumanın sorunsuzluğunu çok övüyorlardı.bir araştıralım bakalım ne çıkacak.
Fiyat iyi eğer dediği gibi ise kaçırmayın.
Hocam almayacaksan telefonunu ver ben alayım. O kadar yani.
quote:
Orijinalden alıntı: Antalya
Hocam almayacaksan telefonunu ver ben alayım. O kadar yani.
vay be ne kadar da iyiymiş ..:)))
hayalci23H
kullanıcısına yanıt
Otomatik vites olmasından dolayı performansı düşük yakıtı fazladır, atmosferik motordan çok performans beklememek lazım zaten, bi de lpg olunca biraz daha düşüyor performans. yani hadi onla bunla kapışayım demeyecekseniz iyi sayılır gidiyor işte. Vitesi sorunsuz. Ses yalıtımı yok çok fazla yol sesi alır.
quote:
Orijinalden alıntı: sinank3
Otomatik vites olmasından dolayı performansı düşük yakıtı fazladır, atmosferik motordan çok performans beklememek lazım zaten, bi de lpg olunca biraz daha düşüyor performans. yani hadi onla bunla kapışayım demeyecekseniz iyi sayılır gidiyor işte. Vitesi sorunsuz. Ses yalıtımı yok çok fazla yol sesi alır.
sonuçta yarışa çıkmıycaz :))) ama ışıklarda hızlı kalksın sollarken manevra yaparken seri olsun istiyo